Egy cuki muki

Kiakadtak a hardcore jobbikosok Vona Gábor ATV-s szereplésén

cumu

Szerda este Vona Gábor az ATV Magánszféra című műsorának a vendége volt. A politikusok magánéletét bemutató műsor híre az egész hazai sajtót bejárta, özönlöttek is a kritikák minden oldalról. Leginkább viszont a neonáci kuruc.info olvasói akadtak ki azon, hogy a Jobbik elnöke ilyenre “vetemedett”.

A kuruc.info a szokásosnál jóval objektívebben tárta az olvasói elé, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke az ATV új műsorának a vendége lesz. A cikkekre érkezett kommentek azonban élesen rávilágítanak arra, hogy miként fogadta a radikális oldal a pártelnök tévés szereplését.
Elemér például baromi frusztrálónak érezte az egész műsort, amit egy iszonyú kínos randihoz hasonlított.
A hozzászoló kiakadt Vona Gábor hiúságán, meggyőződése, hogy a politikus “azt hiszi magáról, hogy ő Jézus 2.0”. A válogatott káromkodásokon és becsmérléseken túl sokan valóságos árulónak tarják Vonát, amiért az általa oly sokszor kritizált ATV-ben ilyen formában is megjelenik.
Az egyik kommentelő például arra emlékeztetett, hogy “pár éve még felgyújtotta volna a székházukat az elnök úr”.

András nyomban párhuzamot is vont a Jobbik alelnöki posztjáról távozó Novák Előddel.
“Amíg a cuki-muki Vona Gabi az ATV-ben páváskodik, az általa eltávolított Novák Előd a seregben gyakorlatozik”-írta. Az egyik válaszoló azért megjegyezte, Nováktól sem áll távol a páváskodás.
Egy “Torrente” nevezetű kommentelő magával Hitlerrel hasonlította össze Vonát. A felsorolásban a náci pártvezért háborús hősnek, és az elveihez a haláláig ragaszkodó radikális embernek mutatta be. Szerinte Vona elárulta a radikálisokat és szakított az elveivel.
Hasonlóan vélekedett Ottokár is, aki ezt írta: “Klottgatyás versenytornászása a nővel, meg a világoskék homárzakója igazi csemege. Íme a radikális elnök, aki gárda mellényben vonult a parlamentbe”.

Néhányan viszont kissé bizonytalanul, de védelmükbe vették a Jobbik elnökét. A legtöbben azzal védték Vonát, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy a Fidesz legyőzéséhez szükséges szavazót megnyerje a párt.
Elek például abban reménykedik, hogy Vona a felvételek végeztével félrevonult hányni.
“Itt csak a megalkuvók vihetik valamire. Fürödjön a népszerűségben, tapsoljanak neki a bolsevikok” – írta egy másik hozzászóló. A legtöbben azonban nem értettek egyett a Vona-hű kommentelőkkel, sok hozzászóló szerint ennyi erővel akár bemehetne a ValóVilágba is.
(atv)
Bal-Rad komm: Gabriella már ott van Döbrögisztán politikai VV showjában. Ne lepődjenek meg a tesók, ha jövőre esetleg narancsszínű bűrtangában riszál majd az Andrássyn. Rovásírásos tetkóval.
“…a náci pártvezért háborús hősnek, és az elveihez a haláláig ragaszkodó…”
Körbe volt véve az is bűrtangásokkal. Elveihez való ragaszkodásának következményeit pedig nyögjük rendesen!
A következő közvéleménykutatási adatokon majd fog érződni a “radikális” párt elnökének produkciója!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Egy cuki muki bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Lajos szerint:

  Ezzel a hozzá állással biztos nem nyer meg egy Fidesz szavazót sem ,sőt az övéiből is vesziteni fog.

 2. Fergeteg11 szerint:

  Íme a megosztottság a – Baranyi T. Imre mókás szavaival – “plebejus-populista érzelmi nacionalizmus” és a “transzcendentális és metafizikai hatalmi-uralmi tudás” hordozóinak táborai között. Az idézett hozzászólók többségükben az elsőt gyarapítják. Érdekes, most nem lettek belőlük nácik a Jordán jobb partján túli föld birtokosaiért elepedő Atv szemléjében, pedig talán köztük vannak többen a bajszos festő rajongóiból, mint egy “égi eredetű, poláris, axiális, esszenciális és centrális, valamint heroikus, szoláris, férfiúi és »több mint emberi«” tradíció hívének, valamint a “farr” birtokosának, Vona Gábornak a követői között (szintén Baranyi T. Imre mókás szavait használtam a Magyarság és hyperboreai tradíció c. írásából). Éjen a turanizmus (ha törökkel tárgyalunk)! Ha pedig ez nem tetszik valakinek, van más is, valami “európaibb”, ami mind a “plebejus-populista érzelmi nacionalizmus”, mind a “transzcendentális és metafizikai hatalmi-uralmi tudás” hordozóinak megfelelhet. De őket még most építgetik.

 3. Én paraszt? én? szerint:

  Próba.
  “Ég a napmelegtől a kopár szík sarja,
  Tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta;
  Nincs egy árva fűszál a tors közt kelőben,
  Nincs tenyérnyi zöld hely nagy határ mezőben.
  Boglyák hűvösében tíz-tizenkét szolga
  Hortyog, mintha legjobb rendin menne dolga;
  Hej, pedig üresen, vagy félig rakottan,
  Nagy szénás szekerek álldogálnak ottan.”
  /Arany János: Toldi/

 4. Én paraszt? én? szerint:

  Kedves Admin! Kedves Radikal!
  Kérdésem lenne. Letiltásom szándékos az oldal szerkesztői részéről, vagy nem? Ha igen, úgy természetesen nem fogok zavarni többet, de ha mégsem, akkor azért még hozzászólnék a cikkekhez néha. Nem tudom, mi történhetett, ám azt igen, hogy hasonló probléma már korábban is volt, de másokkal. Ezért reménykedem.
  Fergeteg11

  Admin:

  Nincs tiltáson senki! Sajnos néha “valami” történik a háttérben! De látom, hogy jött fel kommented.

  • egy paraszt szerint:

   Ha a hazugság hasogatni is tudna, akkor valakinek nem csak néha fájna a háta…….
   Sajnos nem csak a “führer” sajátja a hazudozás.
   Tessék már megkérdezni Szeszák Urat is erről a letiltásosdiról, meg még sokan másokat is. Pedig mint e honlapja is elárulja intelligensebb 9.899.999 magyar embernél.
   Hogy is mondják?Nehezebb világosságot gyújtani egyes fejekben, mint az óceán vizét kikanalazni.
   Hát éljen meg ott az agyrák, mely fenti fejek többségében viszont éhenhalna!

  • Fergeteg11 szerint:

   Kedves Admin, megnyugtató választ kaptam, köszönöm. Természetesen kíváncsiságból kérdeztem, nem volt célom semmiféle vádaskodás az oldallal szemben (sohasem az), sem pedig sejtetés. Az egészet az én szempontomból érdemes nézni: nekem “letiltás” az is, ha valamilyen szabályba ütközik az üzenetem, és azért nem jelenik meg. Akkor most szerencsére nem erről volt szó.

 5. Vászoly szerint:

  Előzetesen hozzáfűzöm, hogy nem vagyok “vad JOBBIK-os”, vagy éppen Vona fan.
  Nem pártban és izmusokban hiszek, hanem nemzetben és hazában.

  Szóval megnéztem a két részből álló riportot. Semmi kifogást, rossz dolgot a magam részéről nem találtam benne. A riporter kérdezett egy embert, akinek a jelenlegi foglalkozása pártvezér és parlamenti képviselő. Az ember a riporter kérdéseire pedig EMBER módjára válaszolt. Sőt, az eddigiektől (többi politikusoktól) eltérően válaszai nem tartalmaztak semmiféle “sztárallűrt”, vagy “én vagyok a kisisten” viselkedést.

  Messze a legszimpatikusabb politikus a felhozatalból.
  Aztán kinek a pap, kinek a papné. Nekem inkább a pap lánya, vagy csak a paplan. 😀

 6. turzó istván szerint:

  Vona áruló – ‘talpa alatt fütyüljön a szél!’ … – a nemzet orbáncával, és a bandájával egyetemben! – ez teljesen egyértelmű!!! Ezen csak a dilettánsok, a dolgokat rosszul látók, és a ‘gyöngék’, valamint az ügyeskedők próbálnak kibúvó magyarázatokat találni!!! Ezeket félre kell söpörni, és fellógatni az árulókat!!! Mindig is így volt … – az ilyen gyönge ‘huhogók’ félreviszik a helyes döntés vonalát, aztán meg – ‘jajj, hát mi csak …!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.