London duzzog a döbrögisztáni hiszti miatt

London visszautasította a magyar kormány szórólapjait

nogo

A brit külügyminisztérium szerda este rövid nyilatkozatban utasította vissza annak a magyar kormány által készített szórólapnak a tartalmát, amely arra utal, hogy London egyes területeire nem lehet bemenni, mert a bevándorlók nagy száma miatt e területeket a hatóságok nem tudják ellenőrzésük alatt tartani.

A minisztérium álláspontja szerint a szórólap egyértelműen pontatlan. Nincsenek olyan területek az Egyesült Királyságban, amelyeken ne lehetne érvényt szerezni az Egyesült Királyság törvényeinek – áll a Foreign Office állásfoglalásában. A külügyminisztériumi szóvivője közölte, hogy a budapesti brit nagykövetség már kifejezte aggályait a magyar kormánynak a szórólap tartalma miatt.
A kormányzati kampány egyik szórólapja azt hangoztatja, hogy több száz “no-go” zóna van Európa nagyvárosaiban. S magyarázatként hozzáfűzi: a “no-go” zónáknak nevezett területek olyan városrészek, amelyeket a hatóságok nem képesek ellenőrzésük alatt tartani. Ezekben a kormányzat szerint a befogadó társadalom írott vagy íratlan normái nem érvényesülnek.
(atv)
Bal-Rad komm: A nagy döbrögista igyekezetbe most belecsusszant egy kis baki. Ami qrmányunk nem éppen magas színvonalú diplomáciai érzékét domborítja ki.
Amúgy meg teljesen fölösleges külföldi példákat előrángatni a “no-go” zónákra. Akad ilyenekből bőven Döbrögisztán vajdaságban is. Ahová a hatóságok csak időszakonként és offenzív jelleggel merészelnek behatolni.
Ezeket a honi “no-go” zónákat a MAGYAROK igyekeznek kerülni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

London duzzog a döbrögisztáni hiszti miatt bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  No go zonák akadnak olaszban franciaban magyarban is.
  Magyarban cigány telepeknek hivják őket

 2. Gonda István szerint:

  ” Nincsenek olyan területek az Egyesült Királyságban, amelyeken ne lehetne érvényt szerezni az Egyesült Királyság törvényeinek ”
  Jól emlékszem, hogy 1-2 éve a gyújtogatásoktól napokig égett London egyik kerülete, és a hatóságok nem tudták helyreállítani a rendet?

 3. Vászoly szerint:

  Birmingham

 4. Azorka1861 szerint:

  Angol sztàrfilozofus àllt Szijjàrto mellè a no-go zonàk ügyèben
  http://valasz.hu/itthon/hello-bbc-angol-sztarfilozofus-allt-szijjarto-melle-no-go-zonaugyben-120543

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.