Rokonok

Szijjártó nem magyarázta túl, hogy került állásba Orbán unokaöccse

szip

A nemrég nyilvánosságra hozott adatokból kiderült, a miniszterelnök egyik unokaöccse, Szeghalmi Balázs a Magyar Nemzeti Kereskedőház egyik kirendeltségét vezeti.

Hogyan került a magyar miniszterelnök unokaöccse a Magyar Nemzeti Kereskedőház izmiri kirendeltségének élére – tudakolta Mesterházy Attila szocialista politikus a külügyminisztertől. A válaszból sokminden nem derült ki.
Szijjártó Péter azt írta, “a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH) szerződött partnereinek alkalmazottait, mint minden más esetben, így az izmiri iroda esetében is az MNKH Zrt. által lefolytatott nyílt közbeszerzési eljárás nyertese alkalmazza.” A miniszter szerint az alkalmazottak az MNKH Zrt.-vel nem állnak közvetlen jogviszonyban.
(HVG)
Bal-Rad komm: A Nemmzetth Legpuritánabb Minisztere lehet hogy nem is tudta:
Törökországban, Iránban, Görögországban és Cipruson Adnan Polat, a Kardigan ankarai szultánt és Keresztapát támogató török oligarcha működteti a magyar kereskedőházakat, ezért cserébe az első évben több mint 1 milliárd forintot kapott a Magyar Nemzeti Kereskedőháztól. Szeghalmi Balázs az egyik ilyen, Polat-féle irodát vezeti.
Adnan Polat az üzlettársa Rasi Hercegnő hites ura szatellitcégeinek a kastélybizniszben. Közös cégük vette meg majd adta tovább egy FBI által keresett szaúdi vállalkozónak a József-nádor téri Postabank-palotát, és közös cégüké a Városligeti fasorban lévő Spitz-villa is.
Hát így és ezért lett Szeghalmi hitesrokon az ami!
Nagy valószínűséggel állíthatjuk: ha Mesterházy és tettestársai anno kevesebbet loptak volna, akkor nem kéne kíváncsiskodni Szeghalmi után.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Rokonok bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Janóbá szerint:

  Ezt a videót találtam nagyon jól összefoglalja hogy tengetik életüket az Orbán family

 2. Fazek szerint:

  Ez a kappanhangú nordikus majd megmondja 🙂

 3. .... szerint:

  Ha már családfa, a válasz.hu-n láttam a Vona videót. Le sem tagadhatja, hogy jüde.
  Lerí róla az egyházközség.
  És bármire képes már, még tetkót is varrat magára. Már kevés lesajnálni, már küzdeni kell ellene.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.