“Dicsőség a Hősöknek!-Геройам Слава!”

Közeledik az Ukrajna területén a második világháború idején elkövetett egyik legborzalmasabb háborús bűntett, a Kijev határában lévő Bábij Járban elkövetett tömegmészárlás 75. évfordulója. 25-30 ezer – más források szerint 200 ezer – embert mészároltak le. Zsidókat – de hadifoglyokat, elfogott kommunistákat, antifasisztákat, a Szovjet Hadseregben szolgálók hozzátartozóit, megbízhatatlannak ítélt embereket is.

A várost alig pár napja foglalta el a német hadsereg (1941. szeptember 22.) Az akciót ők szervezték meg, de kivitelezője az odúiból előbújt fasiszta söpredék volt: a banderista ukrán nacionál-fasiszták aljanépe. Ezek vérengzettek már a lvovi zsidópogrom idején is (1941. június 30.-július 2: ötezer halott). Ezek végeztek a magyar kormány által 1941 augusztusában Nyugat-Ukrajnába kiszállíttatott 16-18 ezer magyar zsidóval. Ezek égették el elevenen a belorusz Hatiny falucska lakosságát 1943 áprilisában. És – legfőképpen – ezek mészároltak le, leírhatatlan kegyetlenséggel – 80-100 ezer nyugat-ukrajnai lengyel kisebbségi lakost.
Sandor Csikos fényképe.
Sandor Csikos fényképe.
Sandor Csikos fényképe.
Sandor Csikos fényképe.
Sandor Csikos fényképe.
Ma ezek a hóhérok – élükön a két legelvetemültebb háborús bűnössel, Sztepan Banderával és Roman Suheviccsel – Ukrajna ünnepelt nemzeti hősei. (Az utóbbi ma már aggastyán korú fia: az ukrán parlament korelnöke.) Nevüket skandálják a nácik módjára az ukrán városok utcáin vonulgató fasiszta tüntetők. A nácik megsegítésére létrehozott ukrán félkatonai alakulatok hivatalos megalakításának dátuma – 1942. október 14. – MA AZ UKRÁN FEGYVERES ERŐK NAPJA. Piros-fekete zászlajuk a második hivatalos zászló lett Ukrajnában, jelszavaikat, köszöntéseiket üvölti a náci tömegtüntetéseket példaként követő fasiszta csőcselék. A terrorkülönítmények legvéresebbjei a náci SS különböző alakulatainak a jelképeit viselik.
Ilyeneket támogat a teljes “művelt Nyugat” – közöttük a magyar kormány is. Melynek miniszterelnöke “az ukrán nép történelmében elkövetkezett új, nagyszerű korszak beköszöntéseként” ünnepli a tömeggyilkos, háborús bűnös, vérben gázoló, fasiszta múltú, törvénytelen, haza- és nemzetáruló, hatalombitorló bűnbanda hatalomra jutását.
(Csikós Sándor)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Dicsőség a Hősöknek!-Геройам Слава!” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. zls-179 szerint:

  Ezeknek ennyi a képességük,törni,zúzni,rombolni,gyilkolni barom módjára kielégülésként
  és nem utolsósorban dolgoztatni inaszakadtáig a barmot mert megérdemli.Mert ők voltak valakik,és a követőik se kevesebbek.Nyugodjanak örökre a gazdájukkal egyetemben,az álmuk pedig olyan legyen mint Ő maguk…

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0ahUKEwjOrbjqnKbPAhVLaxQKHbayArAQtwIINDAD&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DCE6W21LNB3M&usg=AFQjCNEinxcNTwClw9xtAt8C5iZriOdKEA&sig2=z26FxmRPIq19FXupIYJ36A Akna mentesitők ( más kifejezés nem jut eszembe), az Antracitov körzetben egy elaknásitással védett TITKOS FEGYVER RAKTÁRAT FEDEZTEK, FEL LEPLEZTEK LE , Luganszk területén és robbantottak fel, ha acikket jól értettem.

 3. mantra szerint:

  Admin

  Ne légy álszent. A legújabb történelmi kutatások bebizonyították, hogy azok harácsoló kapitalista zsidók voltak, akik ellen a nácik is harcoltak. A náciknak is csak a zsidó harácsolás nem jött be …. nemzeti szocializmus! Ugyanazért harcoltok.
  A hatalomért 🙂

  • Rettegett Iván szerint:

   Mi hirszerzók ismerünk egy hőst.

   A falubeliei tisztelték jot meséltek rola.
   Szeretett lázadni verbálissan,mindig kereste az igazságot.
   Probálta tulélni kárpátmedence viharos éveit.
   Sertéseket hizlalt, majd politizált de csalodott a szabad demokratákban.
   Nevelő apja befolyásos ember volt sokat tanult téle.
   A renszerválltás után élelmiszert árult, majd vart,de ő is a tőbbi magyar kisvállalkozo sorsára jutott.

   Családi állapota elvált 2 gyermeke van.
   Uj felesége atomfizikus.

   Bejárta félvilágot.
   Jo szivü szolidális ember.

   Munkásága: Olyan komonikácios rendszert alkotott Magyarországon
   amire nagyon kevesek képesek. Ős tehetség.

   Emeljük kalapunk XY ur előtt, aki egy élhetőbb világért küzd.

 4. Azorka1861 szerint:

  Nem magyarorszàgi zsidokat szàllitottak Ukrajnàba, hanem az Ukrajnàbol
  Magyarorszàgra menekült zsidokat toloncoltàk vissza. 1941 augusztusàban
  Magyarorszàg màr hadban àllt a Szovjetunioval.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.