Döbrögisztán-Futballisztán

Megyei foci – Brazil center Agyagosszergényben

Öltözőavató ünnepséget tartanak vasárnap Agyagosszergényben. Majd a Sarród elleni mérkőzésen bemutatkozik a csapat új brazil középcsatára.

Több alkalomból is jeles nap lesz ezen a hétvégén Agyagosszergényben.
Vasárnap 16 órakor rendezik a megyei harmadosztályban a Tita Elektro Agyagosszergény SE–Sarródi Ászok SE mérkőzést, előtte pedig felavatják a pályán az öltözőépületet.
Az ünnepségre meghívták a falu leghíresebb szülöttét, Csapó Károly 19-szeres magyar válogatott labdarúgót, aki az 1978-as világbajnokság leggyorsabb gólját szerezte.
A mérkőzéssel kapcsolatban Riba János agyagosszergényi szakmai vezető elmondta, a héten leigazoltak egy brazil játékost, aki a Sarród ellen mutatkozik be a csapatban.
„A játékos Sander Fratucello Farbizio, huszonnyolc éves, eddig Franciaországban szerepelt – kezdi Riba János. – A center Rióban született, de egy ideje már Európában él. Egy olasz üzletember kapcsolatai révén került ide. Egy hét múlva az ő közreműködésével még egy brazil futballista érkezik hozzánk. Remélem, hogy a két dél-amerikaival tovább erősödik a csapatunk.”
(kisalfold)
Bal-Rad komm: “…a megyei harmadosztályban…a két dél-amerikaival tovább erősödik…szakmai vezető…”

Képtalálat a következőre: „Magyar foci-mém”

A többit a kommentelőkre bízzuk! Ehhez már nincs szavunk!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögisztán-Futballisztán bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  A foci elvesztette nemzetek közötti megmérettetés varázsát. Már nincs olyan, hogy nemzeti válogatott.

 2. István Fekete szerint:

  De hát kit érdekel ma már a focinak titulált szarság, még csak nem is sport, csak pénz lenyulás.Van ott a gyerekeknek tornacsarnok, lehetőség, a szervezet játékhoz , tanuláshoz.?

 3. Tarna szerint:

  Az iskolás gyerekeknek kitalálnak mindenféle hülyeséget és tökéletes haszontalanságot, mint a foci a korcsolya a szörfözés stb.
  Az élet fenntartásához szükséges tudást, a kezek munkára való használatát pedig egyáltalán nem tanítják meg. Ennek aztán az a szomorú következménye, hogy a leérettségizett lányok még a gáz tűz helyet sem tudják begyújtani a fiúkról a kütyü nyomókról ne is beszéljünk. Persze a falusi gyerekeknek csinálják a mű fű pályákat, de politechnikai műhelyt, ami 100 x fontosabb lenne, már nem telik.
  Lesz itt konzum idióta dögivel migránsok nélkül is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.