Ez már háborús hisztéria!

A DK attól tart, hogy a Fidesz terrortámadásokat fog megrendelni

kgy

A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy “ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet” annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson. A DK nem akar bombariadókat, “hamis vagy még inkább valós, kormány által megrendelt terrorcselekményeket” – fogalmazott Kakuk György.

A politikus szavai szerint a kabinet és a Fidesz az utóbbi hetekben minden eszközt bevet, hogy rávegye az embereket az “EU-ellenes álnépszavazáson való részvételre.” Kakuk György Simicskó István honvédelmi miniszter csütörtöki kijelentésére reagált, aki arról beszélt, hogy Magyarországon is bármikor bekövetkezhet terrortámadás annak ellenére, hogy a kormány mindent megtesz ennek elkerülése érdekében, ezért is bír sorsdöntő jelentőséggel az október 2-i népszavazás.
Kakuk György azt mondta, a miniszter ezzel “megkezdte a Fidesz kampányának legaljasabb, leggyomorforgatóbb és valóban veszélyes akcióját”.
A kormány a tűzzel játszik és a DK attól tart, a kabinettől nem áll távol, hogy “bármilyen eszközt bevessenek”, annak érdekében, hogy a referendum érvényes legyen”- tette hozzá. A DK nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a kabinet “vérrel és könnyekkel akar bizonyosságot adni” a terrorcselekményekkel riogató honvédelmi miniszter szavainak – jelentette ki.
Arra az egymást követően többször, különböző formában feltett kérdésre, hogy eszerint saját polgárai elleni terrorcselekmények elkövetésére is képesnek tartják a kormányt, annyit felelt: “mi nem feltételezzük, mi szeretnénk, ha ilyen nem történne meg”. Hozzátette, veszélyesnek és fenyegetőnek gondolják Simicskó István nyilatkozatát és nem szeretnék, ha az önbeteljesítő próféciává változzon.
Végül újabb kérdésekre úgy összegzett: tartanak attól, hogy a következő napokban a kabinet érdekeit szolgáló provokáció történik, mert jelen pillanatban az idegenellenes gyűlöltkeltés és félelemkeltés olyan méreteket öltött, ami legfeljebb csak az 1944 előtti időkhöz hasonlítható.
(atv)
Bal-Rad komm: Talán ezzel el is értük a kampány mélypontját. (Nem lehetünk benne biztosak!-de reménykedjünk.)
Itt van ez az ezer sebből vérző, nyomorba és kilátástalanságba taszított, erkölcsileg és morálisan teljesen lezüllesztett ország! Fölsorolhatatlanul sok problémával.
A HÁBORÚS HISZTÉRIA ÁLLAPOTÁBAN! MÁR TÖBB MINT EGY ESZTENDEJE!
“Jobb félni mint megijedni!”
De ennyire? Hogy már közvetlen vérontást is képesek vizionálni?
Kinek-miért-mire jó ez?
Addig-addig festegetik az ördögöt a falra, amíg az egyszercsak megjeleni! “MI MEGMONDTUK ELŐRE!”-fogja akkor majd harsogni MINDKÉT TÁBOR!
A magyarok meg majd egymásnak fognak ugrani! Egymás torkának! Néhány bűnöző uszításai nyomán!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ez már háborús hisztéria! bejegyzéshez 26 hozzászólás

 1. Vászoly szerint:

  “és félelemkeltés olyan méreteket öltött, ami legfeljebb csak az 1944 előtti időkhöz hasonlítható.” – állította ez a Gyurcsótány liberálfasiszta féreg.
  Amit ő itt emleget, az pont 1994-45 ben olt egy rövid ideig, nem előtte. (talán túl rövid ideig is)
  Beszarás, hogy ezek a metélt ajvékolók még ezt is összemossák a hollókoszttal.

  “Mondja bátyám: van itt antiszemitizmus és rasszizmus?
  – Azok sajnos nincsenek, pedig az igény nagy volna rájuk!” 🙂

  • Balázs szerint:

   A geci kurva anyjukat a feriéknek!!!!!
   Megcsinálták.

   • Balázs szerint:

    A Király utcában!!! Képesek voltak rá!!!!
    Itt nöttek fel, magyar személyivel….és megtették.
    Lehet itt szidni az Orbánékat….de a feriék a legalja!!!!

 2. Fergeteg11 szerint:

  Egy politikus (bármely parlamenti pártból) két képzeletbeli támogatóval beszélget:
  https://www.youtube.com/watch?v=m7i-FJB-II0#t=55
  Ez most egy olyan James Bond-féle “Tudd, hogy értsd!” helyzet. Más szóval, ki az Ördögnek szolgál, az bizony kínnal fizet!
  Az egyik oldal a csalás, a másik a hazaárulózás stb. vádjának emlegetésétől lesz hangos, miközben néhány emberen múlik csak az egész ügy kimenetele. Akik már ezért is érdemelnének valami méltót a többiekkel együtt. Hát még az elmúlt évtizedekért!

 3. vargaistván szerint:

  érdekes ha valaki felvetné hogy francia vagy éppenséggel amerikai terrorcselekményeket sem terroristák hanem titkossszolgálatok végezték akkor valoszinülek dk-sok tiltakoznának legjobban igazság ellen…de minnek vitatkozni velük…egy golyo a tarkoba s egy rugás többit halak elintézik a dunában

 4. Tarna szerint:

  Minden migráns simogató lakásába migráns társbérlőket a vadabbik fajtából!
  Had örüljenek csak egymásnak és gyakorolják ki az integrációt.
  Lássuk meg, hogy a “mézes hetek” után hogy kuruttyolnak.

 5. V.kutya szerint:

  4 fasiszta komment után elnézést kérek az ellenvéleményemért (mégis csak kommunista oldal, még ha nemzettestvérék igazán meghitt hangulatban érzik itt magukat).
  Minden fasisztoid rezsim (egyik) közös jellemzője a háborúval való fenyegetés.
  Ez így volt nálunk Kassa bombázásakor, vagy a német “bajtársaknál” is, akik képesek voltak felgyújtani a Reichtagot – ehhez Dimitrov kellett, hogy rájuk bizonyítsa az aljas öngyújtogatást. Van tehát analóg példa bőven, mire képes egy fasiszta rezsim akár a saját népének az áldozata által is!
  De így volt pld. a demokrácia hazájában, az USA-ban is, amikor felrobbantották az ikertornyokat.
  A tények azok bizony tények.

  • Sub Zero szerint:

   Az amik egy lehallgatott japán rádió üzenetből tudtak Pearl Harbor elleni támadásról. Megrendezték a Tonkini öbölben a “támadást”maguk ellen. Ez mind ellenséggyártás volt. Azért, hogy a kommunistákat se hagyjuk ki a dologból, kijelenthetjük, hogy ott aztán bőven volt ellenség! A reakciósok, az osztályellenségek, a rendszerellenesek, stb. Aztán volt az az ellenség, amelyik már párton belülre is befészkelte magát.
   Inkább úgy kéne fogalmazni, hogy minden politikai rendszerben megtalálható az ellenséggyár.

   • V.kutya szerint:

    Ja, csinálok már én is egy ilyen lehallgatott rádió beszélgetést, biztos találok rá ingyen programot a neten. Még beszédszintetizátor is van, háttéreffektekkel, sőt, megválaszthatom híres emberek orgánumát, hangszínét. És persze idegenek laknak a Hold túlsó felén, őket is lehallgatta már a NASA.

    • Sub Zero szerint:

     Biztosan megvoltak a felsorolt eszközök 1941-ben. Mindegy. Azt próbáltam elmondani példákkal, hogy nem csak a fasiszták sajátja az ellenséggyártás, hanem mindenhol van rá példa bőven.

     • V.kutya szerint:

      A háborúval való fenyegetés a fasisztoid rezsimek sajátja. Az USA is hordoz magánban ilyen jegyeket, és persze az egykor létezett majdnemkommunista országok is, így nálunk is része volt mindennapjaink életének, főleg a 60-as és 70-es években, mindig volt egy aktuális ellenség. A baj az, hogy Orbán szellemisége itt gyökeredzik, ebben a “kultúrában”, vegyítve egy kis semmirekellő, magyargyűlölő cigány virtussal, ezért nem sok jóra számíthatunk tőle, én nem töltenék ki semmiféle biankó csekket ennek a gecinek, ezért minden saját ésszel bíró magyar embernek ugyanezt ajánlom – sajnos a katonák itt kampányolnak továbbra is, 10-ből 9 látogató gyökér náci alapból, nem rossz teljesítmény egy magát kádáristának valló portáltól.

 6. Botond szerint:

  Nem zörög a haraszt … Azért a kevésbé amnéziás polgártársaink talán még emlékeznek az 1996-98-as évek robbantgatásaira … melyek a Fityisz első “győzelmét” követően szüntek meg (az a pár balhé 1998. nyarán valóban a banditák egymás közti vircsaftja volt / na meg Torgyán pubi villáját is ablaktalanították). Nem feltételezem, hogy a bűnbanda másik oldala ne tudná, hogy az akkori balhék jó része kitől eredt (amúgy az első kérdés a kriminalisztikában : Kinek az érdeke? … hát nem az akkor regnáló hatalomnak tettek jót a durrantgatások).

 7. petymeg szerint:

  Milyen jól ismeri a fajtáját!

 8. fatum szerint:

  Jól felmondta a soros brosúrát. Jegyezd meg admin, a népek csak röhögnek rajtuk. Nincs háborús tömeghiszti És el fognak menni nemmel szavazni. Mert most a kiállás is fontos hazánkért az eu ellenében. Aki most pártvonalon vinnyog ellene, az hazaáruló.

  • V.kutya szerint:

   Aki valóban szereti a hazáját, az nem ellenséget keres, hanem barátokat, szövetségeseket.
   Orbán nem keres barátokat, Orbán tehát nem szereti a hazát. A mi hazánkat nem szereti, amelyben ő mag is él, és amiről sohasem mondta, hogy “mi, magyarok”, hanem azt mondta: “a magyarok megvédik Európát..stb.”. Orbán nem magyar ember, rólunk, magyarokról egyes szám harmadik személyben beszél (már aki tudja, és érti a magyar nyelvet, azoknak írtam).
   Aki elmegy tehát erre a magyargyűlölő cigányra szavazni, az bizony az ő pártján áll, és nem szereti a közös hazánkat.

   • Fergeteg11 szerint:

    Neked nem tetsző véleményekre bőszen fasisztázva kevés barátot fogsz találni. Orbán egyébként gyakran használja a “mi, magyarok” fordulatot is, így nem egészen értem, mire utalsz. Pontosabban értem én, de amiből kiindulsz, az sajnos nem felel meg a valóságnak. Orbán agya másféle srófra jár.

    • V.kutya szerint:

     Orbán nem képes már kontrollálni a saját agyát, mások pedig nem merik. Ez a fasizmus egyik fő ismérve.

     • Sub Zero szerint:

      Meg a sztálinista, rákosista kommunizmusé. Hagyjuk már ezt a fasisztázást, mert komolytalan.

     • V.kutya szerint:

      Nekem cseppet se tűnik komolytalannak, túl sok az önkéntes katonája a fidesznek, lásd plakátragasztók megverése, ami mára egy elismert össznépi társadalmi cselekedetté vált, és még ejnye-bejnye sem jár érte, mint az alcsútdobozi juhászért sem volt kár, mert hogy “demokrata” volt az istenadta.
      Még hogy nem fasiszta, dehogynem!
      Tegnapelőtt a juhász, tegnap a plakátragasztó, ma én, holnap Te jössz, bizony hogy Te, mert még sincs elég mélyen a Vezért ülepében a nyelved.

    • V.kutya szerint:

     T. Fergeteg: megválogatom a barátaimat, és bízvást állíthatom: nincs köztük egyetlen fasiszta sem! Az emberi jellem legfőbb próbája, hogy zivataros időkben hogyan állja meg a helyét emberséggel. Aki kiesik a rostán, az mehet.

     • Fergeteg11 szerint:

      Ennek örülök. De ha már az emberség rostája, úgy látszik, mindenkinek vannak rossz pillanatai:
      “Ezek amúgy miféle népekhez tartozó egyedek? Tud valaki mondani a fideszes brancs közül egy igazi, magyar nevű egyént? Egy Kovács, Takács, Varga, Tóth stb. stb..És ezek a sehonnai identitású valakik migráncsoznak folyamatosan? Miért van valakinek orosz, és-vagy zsidó neve egy hatalmi környezetben? Kifelé az országomból MINDEN migránsnak, visszamenőleg legalább 3 generációval! És pont! Szétlopják az országomat, ha hagyják őket letelepedni, mint ahogy pár generációval ezelőtt ez a csürhe is megtelepedett nálunk, és tönkre b.sszák az én országomat! Ki itt az igazi migráncs?”
      http://www.balrad.com/2016/07/28/a-vizo-az-nem-a-portik/
      A legjobbak is kieshetnek rajta.

     • V.kutya szerint:

      Igen, ezt a véleményem ma is vállalom, az országomat mingráncsosok irányítják e pillanatban is. Ezen kívül készülnek betelepíteni “sima”, földi halandó alattvaló népeket is, amelyek genetikailag 2-3 generáció alatt maguk alá gyűrik a magyarságot.
      Tegnap láttam egy képet, a századelő zűrzavaros időszakából, 4 kis szőke hajú gyermek, egy rossz ház lépcsőjén, mellettük felirat: 4 gyermek eladó, nem tudok őket etetni.
      Ezt a világot rekreálja éppen Orbán.
      Semmivel és senkivel – még MIGRÁNCSOSSAL SEM – védhető ez a rendszer.

     • Fergeteg11 szerint:

      Rendben, ez is egy szempont, Orbán rendszere pedig nekem sem tetszik. Hogyan éred el, hogy az öszes migráns – úgy érzem, nem csak a frissen betolakodókra gondoltál, hanem 3 generációra visszamenőleg az ÖSSZES Magyarországra települt nem magyar származású emberre, és azok még élő őseire is – eltűnjön az országból? Milyen állam kell ehhez? Csak nem egy olyan, amit “fasisztának” szoktál nevezni?
      És persze továbbra sem értem, mi van az emberséggel, mint fontos szemponttal a zivataros időkben. Felfüggeszthető olykor? A jelek szerint igen. Ki ezért, ki azért függeszti fel, de van, aki előszeretettel osztogatja a “fasiszta” jelzőt, ha éppen nem róla van szó. Egy ember, akinek kissé átgondolatlannak tűnő kívánságát csak “fasiszták” tudnák teljesíteni. Nem Orbánék persze, akinek rendszere ehhez képest erősen liberális lenne. Bevallom, ilyen gondolat az én fejemben nem fordult meg. Lehet, nem vagyok még elég “fasiszta”? Van még mit tanulnom.

  • Szabi szerint:

   fatum, még jó, hogy aki meg magyar földet árulja, az meg nem hazaáruló, ugye?

 9. Azorka1861 szerint:

  A gonosz bàbmester lelepvezve (angolul beszèlö, angol feliratu video)
  https://www.youtube.com/watch?v=1eRFTHD2CTg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.