Gergely Kijevnek gründol

Komoly zúgolódás tapasztalható az EU-berkeiben Kijev mindent fölemésztő-lerabló-elsikkasztó garázdálkodása miatt. Egyre több az elégedetlenkedő hang, és a követelés, hogy abba kéne tán hagyni a kijevi feneketlen kútba való pénzdobálást. Úgyis ellopják!

Képtalálat a következőre: „Gulyás Gergely-kép”

Mi erre a “magyar” qrmány reakciója? Gulyás Gergelyke szerint:
“В правительстве Венгрии предлагают «заплатить» Украине за смягчение санкций ЕС против России” (http://rusvesna.su/news/1474640729)
Ha az EU véget vetne az Oroszország elleni szankcióknak, és csökkene az Unió szolidaritása Ukrajna iránt, úgy ki kell találni valamit Ukrajna pénzügyi támogatására, ami nem jelenthet kisebb összeget Kijev számára, mint az IMF-által nyújtott hitelek! Ennél kisebb összeg nem segít, az komolytalan ajánlat. Én még nem látom azokat az országokat, amelyek kisegítenék a krízisből Ukrajnát, ha az IMF pénze erre nem lesz elégséges.
Mondott még Gergelyke ennél cifrábbat is!
A “magyar” qrmány amúgy NEM ELLENZI AZ OROSZORSZÁG ELLENI SZANKCIÓK MEGHOSSZABBÍTÁSÁT!-de jó lenne, ha azok nem automatikusak lennének, hanem a hoszabbítások előtt legyen egyeztetés!
Hogy Gulyás Gergely ezt milyen apropoból és kinek mondta, arra a hírt közlő rusvesna.su cikke nem tér ki.
A magyar fősodratúban pedig nyoma sincs GG parádés pávatánckűrjének!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gergely Kijevnek gründol bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. turzó istván szerint:

    Ki engedte szabadon ezt a barmot? Ez az ember vagy nagyon buta, vagy jó pénzért mondja ezeket … – vagyis az áruló, bitóra való fajtából van! Ez csak is amerikai, vagy zsidó érdekeket szajkóz … mert hogy nem hiszem, hogy Magyarországnak, vagy bárki másnak ilyen hülye érdekeik volnának! Na, az ilyenek miatt tartunk ott, ahol … !

  2. Szaszi szerint:

    Miért,Orbán a bécsi csúcs után azt mondta
    “Nem azért léptünk be az Unióba hogy kilépjünk onnan.Az EU legnagyobb támogatottságát pedig a sok vita ellenére Magyarországon mérik.Negyven év szovjet megszállás után könnyű hinni Európában – fogalmazta”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.