Parancs bediktálva

SOROS ÜZENT BRÜSSZELNEK: CSAK SEMMI KVÓTA!

sogyu

A jelek szerint nem maradt hatástalan Soros György üzletemberre sem a magyar kormány gyűlöletkampánya és a népszavazás várható eredményének prognózisa. A Der Standard számolt be arról: hét javaslatot is tett Soros az EU-nak a menekültválság megoldására. És – hiszitek vagy sem – ebből ötöt akár Orbán Viktortól is idézhetnénk…

A pénzember többek között azt ajánlotta, hogy az EU tagállamai
– Erősítsék meg a határok védelmét.
– Mozgósítsanak elég pénzt a migrációs politikára.
– Dolgozzanak ki közös mechanizmust a határok ellenőrzésére, a menedékkérelmek elbírálására és az érintettek áttelepítésére.
– A tagországokat nem szabad kvótákra rákényszeríteni és a menekülteknek sem lehet előírni, hogy hol éljenek.
– Nagyobb támogatást kell nyújtani azoknak az államoknak, amelyek befogadnak migránsokat.
Ám mielőtt felharsanna a kórus, hogy lám-lám, tök fölösleges az egész erőltetett és zavaros referendum és ráadásul a NER-kormány nyitott kapukat döngetne, tisztázzuk: maradt azért még két javaslat, amik miatt számíthat az üzletember további orbanisztáni Sorosozásra.
Nevezetesen:
– Az EU tagállamai vegyenek át – rendezett és biztonságos formában – évente legalább 300 ezer menekültet közvetlenül a frontországokból.
– Megfelelő feltételeket kell kialakítani a gazdasági bevándorlók számára.
Borítékolható: az utóbbi két javaslat áll majd a támadások fókuszában, amelyek miatt ezután is sűrűn csuklik Soros. Pláne, hogy hétpettyes pakkjához még azt is hozzátette: „E stratégia mögé oda kell állniuk mindazoknak, akik az unió túlélését pártolják”. A jelenlegi csillagállás szerint Orbán Viktor elképzelésével szemben az EU polgárainak zöme nagyon is fontosnak tartja az emberi normákat és a Brexit láttán nem is kívánna NEU-ban (Nemzetek Európájának Uniója) élni.
A NER rendszerura tehát – bármi is legyen az október 2-i népszavazás eredménye – mindenképp üzenhet majd Brüsszelnek, ha „zéró menekült” doktrínája nem arat ott sikert. De ennél is sokkal fontosabb lehet a számára, hogy a belpolitikában új húrokat pengethet.
Valahogy így: Megvagyunk mi az EU nélkül is! Ütött az óra, kalandra fel! Ideje, hogy visszahódítsuk a Szíriuszt! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
(gepnarancs)
Bal-Rad komm: A Szörnyeteg kritikával ILLETENDŐ KÖVETELÉSEIVEL sincs semmi baj! A kvótareferendum után a “magyar” Országgyűlés hatáskörébe fog kerülni a döntés joga. Döbrögink pedig már lerendezte a betelepítést! Kell a munkaerőpótlás címszóval.
A gazdasági bevándorlók számára pedig már kialakították a feltételeket! Ha van pénzed?-LEHETSZ GAZDASÁGI BEVÁNDORLÓ! Azzá leszel minősítve.
A Gépnarancs riogatása pedig az EU-elhagyás szándékával MINDEN REALITÁST NÉLKÜLÖZ!
A NATO-LATORSZÖVETSÉGGEL A NYAKUNKON? CLINTONNÉVAL A FEHÉR HÁZBAN?!
Ugyammá!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Parancs bediktálva bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Vászoly szerint:

  Orbánról és bandájáról egy a véleményünk Admin.
  Na de a gépnarancs?

  Admin:

  Adni kell az “ellenség” információira! Márpedig a Gépnarancs-hidd el-jól értesült. Nem kell őket szeretni!-de érdemes odafigyelni arra amit írnak.

  • Rettegett Iván szerint:

   Hillary elhunyt ez tény.
   A kérdés csak az mikor akarják ezt kőzőlni az usa választokkal.

 2. Szaszi szerint:

  Hű a Fulford…..
  Legalább húszszor megnéztem az elején a telefonokat.Nagyítsd ki a képernyőt,többször nézd egymás után a telók képeit,látszik hogy nem az a kép van rajtuk,továbbá stabilan tartott készülék képe úgy billeg,mintha egy lovaskocsin készült volna.
  Azt a képzajt a tv készüléken,vagy videón bárki megcsinálja.
  Én így látom.

 3. Anonimus szerint:

  Menjetek a [email protected] már ezzel a “magyar kormány gyűlöletkampánya” szöveggel. A jelenlegi EU szabályok szerint közel 500000 menekültet küldhetnek vissza hozzánk a dublini egyezmény miatt. Azt [email protected], hogy a görögöknek kellett volna reggelni őket, de nem tették. Mindent meg kell tenni, hogy ezt megakadályozzuk. Népszavazás, alkotmánymódosítás, határvédelem, határvadászok…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.