Visszaszámlálás indul! 7…

Az emberek több mint fele elmenne, mégsem lenne érvényes a kvótanépszavazás

A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából készített reprezentatív közvélemény-kutatást a kvótanépszavazásról, amiből kiderült, hogy a többség, 54 százalék elmenne a referendumra, de 11 százalék érvénytelenül szavazna. Ha valóban így lesz, akkor érvénytelen lesz a szavazás.

A kutatásból kiderült továbbá, hogy:
-Minden tíz megkérdezettből majd’ kilencen úgy gondolják, hogy túl sok menekült érkezik Európába.
-Növekedtek a menekültekkel szemben ellenérzések. A megkérdezettek többsége nem gondolja úgy, hogy a menekülteket emberségesebben kellene kezelni, és közel kétharmad szerint nem kötelességünk segíteni rajtuk.
-A népszavazást a megkérdezettek többsége feleslegesnek gondolja, minden második válaszadó így nyilatkozott.
-Minden tíz megkérdezettből hatan úgy gondolják, hogy népszavazás nélkül is megakadályozható a kényszerbetelepítés, és felesleges erre költeni.
-Ugyanennyien gondolják úgy, hogy a menekülteket amúgy sem lehet arra kényszeríteni, hogy oda költözzenek ahova nem akarnak.
-A kvótanépszavazáson a megkérdezettek fele ígéri biztosra a részvételét, s közel kétharmaduk a kvóta ellen szavazna.
-Az összes megkérdezett tizenegy százalék adna le érvénytelen szavazatot, ha elmenne – azonban többségük inkább távolmaradásával szavaz.

kv

A Publicus eredményei szerint a kvótakampányt soknak tartják az emberek, viszont a Fidesz és a Jobbik szavazóit ezt nem ingatja meg, ők elsöprő többséggel az amúgy euróóai szinten várhatóan amúgy is elbukó kvóták ellen fognak szavazni. De nemcsak ők, a potenciális résztvevők közül nagyon kevesen vannak, akik igennel terveznek voksolni.
-A kormány által folytatott hirdetési kampányt a megkérdezettek kétharmada (68 százalék) túl soknak gondolja, és csupán tízből három válaszadó (28 százalék) érzi azt, hogy szükség van ennyi hirdetésre.
-Mindössze hat százaléknyian terveznek a kvóták mellett szavazni, és az összes megkérdezett kétharmada a kvóták ellen szavazna.

kv1

-Az összes megkérdezett körében a MSZP szavazók negyede (26 százalék) tervez érvénytelenül szavazni, és szintén negyede (24 százalék) a kvóták ellen.
-A Fidesz szavazók körében minden tíz biztosan szavazó megkérdezettből kilenc (92 százalék) a kvóta ellen tervez szavazni
-Hasonló az arány a Jobbik szavazóknál (93 százalék) is. A Jobbik szavazók körében minden huszadik (5 százalék) tervez biztosan érvénytelenül szavazni, és hasonló az arány az MSZP szavazók (6 százalék) esetében is.
-Az MSZP szavazók körében minden tizedik megkérdezett (12 százalék) a kvóta mellett tervez szavazni.
(index)
Bal-Rad komm: Lassan már teljesen mindegy hogy mi lesz a kvótareferendum vége! Csak legyen már végre vége! (Csak nehogy az süljön majd ki, hogy a nagy hisztéria leple alatt valami orbitális nagy disznóságot csináltak VALAKIK!)
Még hetet kell aludnunk! Vagy inkább így: MÁR CSAK hetet! Utána meg majd meglátjuk! Unatkozni nem fogunk!-az már biztos.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Visszaszámlálás indul! 7… bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  7 nap nagy idő,bele fogunk bolondulni addig ,ami a mai bécsi csúcs után elhangzott,attól lehidaltam.
  Nem teszem ide,Admin biztos kerekít belőle valamit.

 2. Rettegett Iván szerint:

  A Dublini szerződés értelmetlenné teszi az okt 2 szavazást.
  Akiktől előszőr magyarban vettek ujlenyomatott és regisztrálták a magyar hatoságok,
  azok a menekültek a szerződés alapoján Magyarországra lesznek visszatoloncolva.

  Mi szoltunk tavaj,hogy ne regisztrláják őket a magyarok, mert a szerződés az kőtelez.
  Tőbb 100 ezer menekültett regisztráltak a magyar hatoságok.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Már aztán miért nem lenne érvényes a magyarországi referendum !? Ha jók az értesülésem akkor a “Publicus” nevezetü “Intézmény” egy Soros által, és az úgynevezet “baloldal” által abrakoltatott “intézmény” amely Soros Gyurka, az MSZP, DK, EGYÜT PM, és a LIBSIK szája íze szerint “csinálja” az únv. “felméréseket”, t. Admin ! Érdekes, amikor 2005-ben Gyurcsány MSZP-ek voltak hatalmon, ellenségesen viselkedett az ellen, hogy a Felvidéki, Kárpátaljai, Erdélyi, Délvidéki, és talán a Burgenlandi magyaroknak adja, meg magyarország a kettős álampolgárságot, kimondotan ellenséges hisztéria kampányt inditott ellenünk, ő személyesen, és az egész MSZP bagázsal együt, karöltve a Liberálisokkal, Kuncze Gáborral az élen. Mit ad isten Megindult a migráns, terrorista áradat, azokat meg viszont szájhabzósan be akarnák telepiteni .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.