Bölcsesség MOST JÖJJ ELŐ!

Olvasóink próbálják összerakni, mi történhetett a Teréz körúton

szeg

Olvasónk azt írja, hogy szemtanúja volt a robbanásnak, és szeretne néhány tévhitet eloszlatni.

Éppen a piros lámpánál állt kocsijával egyik olvasónk, amikor valami felrobbant a Teréz körúton.
Azt írja, a robbanás minimális füsttel járt, és a robbanásban megsérült két rendőrnek (ő tehát megerősíti, hogy rendőrök a sérültek – a szerk.) főként üvegszilánkok, illetve az üzlet ajtajából kiszakadt darabok okozták a sérüléseiket. Nem voltak “medicinlabda méretü törmelékek”, fa és üvegtörmelék volt főként, és az ajtó környékéről származhatott a robbanás – írja.
Olvasónk kiszállt a kocsijából, de nehezen tudta megközelíteni a sérültet, mert mindenki próbált elrohanni a környékről. A két sérült egyike egy rendőrnő volt, akit a fején talált el valami szilánk vagy repesz, a másik pedig egy férfi akit a lábán, és mindketten a földön feküdtek egymásra borulva – írja le a helyzetet forrásunk.
“A férfi egy sapkát tett a nő feje alá hogy elállítsa a vérzést de ő maga sem tudott lábra állni. A nő szintén eszméleténél volt és amikor el akartuk látni a nő sérülését a földön fekvő kollégája szólt, hogy nem súlyos, és inkább mentőt hívjunk” – áll olvasónk levelében. Aztán nem sokkal később már mindenkit kitereltek a rendőrök, mert megjelentek a katasztrófaturisták, akik fotózták a sérülteket.
Egy másik olvasónk szerint az egyébként sokáig elhagyatott épületben rendszeresen bandáztak hajléktalanok, ráadásul, írja, korábban volt már ott gázrobbanás, de csőtörés is. Ő éppen ezért gázrobbanásra gyanakszik, na meg azért is, mert a helyszínről készült fotón úgy látta, hogy az üzlet homlokzata nem szenvedett szerkezeti károsodást. A helyszínen egyébként átalakítást végeztek olvasónk szerint.
Közben viszont megérkeztek azok a fotók, amelyek az utcán heverő szög(ek)et ábrázolják. Egy meg nem erősített beszámoló szerint például egy autó lámpájába is belefúródott egy szög. Nem világos, hogy ez valamiféle robbanószerkezet darabja, vagy egyszerűen az átépítés alatt lévő helyiségből repültek ki alkatrészek.
(HVG)
Bal-Rad komm: Robbanás Matuska biatorbágyi viaduktrobbantása óta ebben az országban aligha szólt még ekkorát-“békeidőszakban”! Ehhez képest az Aranykéz-utcai merénylet dajkamese lehet csak.
A Bal-Rad szívesen “belelátna” a dologba egy RENDSZERBŰNT! A liberálisok egy döbrögisták által megrendezett provokációt, míg a döbrögisták egy migráncsosok által kivitelezett merényletet.
VALÓSZÍNŰLEG EGYIK SEM ÁLLJA MEG A HELYÉT! (Így legyen!)
Arra viszont készüljünk fel, hogy a Bal-Rad “belelátásán” kívüli lehetőségek komoly teret fognak kapni. Az ország jelenlegi felfokozott-már-már hisztérikus-állapotában ennek a robbanásnak a tüzénél minden politikai maffiacsoport a saját pecsenyéjét igyekszik sütögetni!
ŐSZINTÉN KÍVÁNJUK: NE LEGYEN IGAZUNK!
Politikai maffiacsaládjainknak most nagyon észen kellene lenniük! Ugyan ez egyáltalán nem jellemző rájuk, de most visszafogottságra és objektivitásra lenne szükség! Az ország nyugalma érdekében.
Ha nem így tesznek, közeli katasztrófába kergetik az országot! Van rá törekvés, van rá esély!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bölcsesség MOST JÖJJ ELŐ! bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. ... szerint:

  Meg kell valamivel “támogatni” a népszavazást…

  • Sub Zero szerint:

   Már megint egy összeesküvés elmélet. Csoda, hogy nem őrültök bele az állandó parába! Vagy mégis?

   • V.kutya szerint:

    Ha valóban migráncsos robbantott, akkor tudnia kellett volna, hogy egy hét múlva éppen róla fognak szavazni, és bármilyen általa elkövetett terrorcselekmény épp ellenük, a migránsok ellen hat!
    Tehát:
    A MIGRÁNCSOSOKNAK NEM VOLT ÉRDEKÜK A ROBBAN(T)ÁS, bárhogy is próbálják majd rájuk kenni.

 2. V.kutya szerint:

  Még egy hétig biztosan nem fog kiderülni, hogy mi okozta a robbanást, talán okt. 3-án reggel, a szavazás után meg fogják írni, hogy egy (vagy több) béna gázszerelő műve volt. Addig is bármi (bárki) lehetett, természetesen. A lényeg, hogy az eddig kétkedő nyugdíjas rohanjon szavazni, nem baj, ha ott kell majd újraéleszteni, akkor is elmegy.

 3. Vászoly szerint:

  Már kiderült, hogy gázrobbanás volt.

 4. zls-179 szerint:

  Ha e robbanás illeszkedik a tervbe,teljesen mindegy hogy mi okozta, akkor nemsokára hallani fogjuk a reagálást az illetékes szervektől.És nem lesz meglepő az sem, ha azonnal kapásból a megoldást is tudni fogják!

 5. lacii szerint:

  Én még mindig azon gondolkodom, hogy Matuska, miért is robbantotta fel a Biatorbágyi vasúti hidat.
  Mivel a Politikusok 90% potenciális Szociopata . Pszichopata. Őrült és degenerált. Így borítékolva van. hogy az Anyázásuk egymás ellen folytatódik.
  Én más alternatívát választok. Élvezem a napot , és jól fogom érezni magamat.

 6. Smith szerint:

  A végén még kiderül, hogy egy balfék titkosszolgálati akció volt, hogy a gatyájába szarathassák a jónépet és elmenjenek szavazni. Nehogy már ország-világ előtt égjen be a felcsúti páva az érvénytelen népszavazással. Abban biztos vagyok, hogy ha nem véletlen robbanás volt, akkor a tettest vagy tetteseket nem az itt élő muszlimok között kell keresni. Ha dzsihadista robbantott volna, akkor nem egy kihalt utcán, hanem egy forgalmas aluljáróban vagy bevásárló központban tette volna. Ennek az akciónak az lehetett a célja, hogy a lakosság félelemérzetét és kiszolgáltatottságát növeljék. A héten a terrorelhárítási gyakorlaton elhangzott, hogy nálunk is bármikor történhet támadás.

 7. Miska szerint:

  Nagyon bölcsek és okosak vagytok.
  De én sajnos nem vagyok az.
  Egyébként a saját házatok táján minden rendben? 🙂

 8. sityuli szerint:

  nyugi provokácio volt és nem szeretném de félő lesz még tőbb is a választást nyerni kell

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.