Fokozódik az őrület Pesten! Már harapnak is a migráncsok!

Teréz körút: Hely­szí­nen a TEK, em­ber­ölés kí­sér­lete, cső­bomba, káosz

A legfrissebb információk szerint a rendőrök mellett a Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei is nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, folyamatosan zajlik a nyomozás.

A rendőrök hermetikusan lezárták a környéket, a Wesselényi utca és az Oktogon között, a Híradó úgy tudja, a környező utcákban is minden házba egyesével becsöngetnek, próbálnak még információkat gyűjteni az ott lakóktól.
A KR Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a cselekmény helyszínén vagy annak közelében tartózkodott, illetve aki a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-620-107-es telefonszámon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikét.
A 444.hu úgy tudja, hogy több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen a Teréz körúti robbanás ügyében.
A Népszabadság értesülései szerint pedig szöges bomba robbanhatott, vagyis egy szögekkel megpakolt csőbomba.
A nyomozás tart, a rendőrség későbbre ígért pontosabb tájékoztatást.
Fontos információ, hogy két trolibuszjárat és a 4-es, 6-os villamost pótló autóbuszok közlekedése módosul a szombat éjjel a Teréz körúton történt robbanás miatt…
A 24.hu beszámolója szerint vasárnap hajnalban is óriási volt a káosz a területen! A Király utca és a körút kereszteződését azóta szalagokkal és kordonokkal több utcára oda-vissza elbarikádozták, a Petőfi híd felől érkezőket például már terelik is a Wesselényi utcába, nem engednek be senkit.

zar

A lezárt terület szélén álló rendőrök fő feladata, hogy valahogy megértessék azokkal, akik be akarnak jutni, hogy erre semmi esély. A 24.hu szerint egyébként a külföldiek megértőek, ám roppant tanácstalanok voltak. Épp úgy, mint a magyar bulizók is, akik jobb híján visszamennek valamelyik nyitva tartó kocsmába. A környéken lakók persze mérgesek, de ők sem tudnak mit tenni.
Közben tegnap látott napvilágot a hír a police.hu-n. AUTÓT MEGÉSELVE, MAJD TÍZ PERCCEL KÉSŐBB HARAPDÁLÁS MÓDSZERÉVEL AKART RABOLNI EGY MIGRÁNCS NEM MESSZE AZ ÉJSZAKAI-immár tényként kezelendő-ROBBANTÁS HELYSZÍNÉHEZ! EGY NAPPAL, PONTOSABBAN 23 ÓRA 20 PERCCEL KORÁBBAN!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat rablás bűntett, valamint rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt egy 26 éves külföldi férfi ellen, aki 2014 júliusától oltalmazotti menekült-státusszal él Magyarországon.
A férfi 2016. szeptember 23-án 22 óra 50 perckor a Budapest VIII., Nagyfuvaros utcában kiugrott egy autó elé, majd amikor az megállt, ráült a motorháztetejére, és pénzt követelt a vezetőtől. A sértett a felszólításnak nem tett eleget, az autóban tartózkodó unokatestvére kiszállt, hogy a külföldi férfit távozásra kérje és tovább tudjanak haladni. A járműből kiszálló férfival az elkövető dulakodott, majd nadrágzsebéből elővett egy kést. Amikor a sértett ezt észrevette, elfutott, de az elkövető utánaeredt. Az autó vezetője követni kezdte őket, hogy segítsen rokonának, de a férfi ezt észlelve visszafordult és – a lassan guruló autó motorháztetejére vetve magát – a szélvédőbe vágta a nála lévő kést. Az elkövető ezután elmenekült a helyszínről.
Ezt követően a külföldi férfi 10 perccel később a Budapest VIII., Nagyfuvaros utcában megállított egy járókelőt és arra kérte, hívjon neki mentőt. Eközben átkarolta a sértettet és a nadrágjának hátsó zsebéből kivette a pénztárcáját. Amikor a sértett észrevette és visszakérte azt, dulakodtak, eközben az elkövető többször megharapta a sértettet azért, hogy a pénztárcát megtartsa. A férfi a második helyszínről is elmenekült, azonban a kiérkező járőrök néhány percen belül a Nagyfuvaros utca közelében elfogták.

A 26 éves arabul beszélő férfit előállítása után gyanúsítottként hallgatták ki a VIII. kerületi Rendőrkapitányságon, ahol – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.
Az alábbi fohász az imént jelent meg a Facebookon:
Imádkozzunk Krisztusban kedves hívem,szeretett testvéreim!
Ó Uram Te ott fent, vagy lent, jobbra vagy balra, vagy kinek-kinek akárhol !
Esendően, fohászkodva kérünk, add meg a lehetőségét nékünk, a 15 millió voksolásra éhes boldog magyaroknak, hogy legalább október 02-án oldja fel a kijárási tilalmat Mélymagyar Nagy Nemzeti (Ál)keresztény Illibsi vezérünk Deöbröghy von Baltássy!
Ámen!
“Na, ugye!”
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Fokozódik az őrület Pesten! Már harapnak is a migráncsok! bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  A kanpány előtti hajrában beindultak a fizetett terroristák.
  Szalacsi bácsik és Szalacsi nénik a UPS előfizetés Tv készülék előtt
  már szavazási stresszben.

  Alig várják,hogy szavazhasanak. 26 éve szavaznak azt 26 éve egyre roszabul élnek.
  Ahol a kazár ,és a cigány portyázik szavazhatsz bármire csak egyre szarabb lesz.

  Kibaszot muszlimok szézlopták Magyarországot,mindenek ők az okai.
  A cigányok meg a kazárok ott sem voltak lopni magyarban 1990-2016-ig.

  Rohadt terroristák miatatok nincs tüzifája a magyarnak mert Sziriában harcoltok.

  • Rettegett Iván szerint:

   Pintér ur fejeze be. Az Ukrán Klodo kazár barátját már jol ismerik
   a 90 évek robbantásaibol a Pestiek.
   A kazárnak ez rutin munka.
   De most nagylelküek voltak a kazárok nem őltek ( robbantás) meg egy Budapesti lakost sem
   a szavazási propaganda hevében.

   Kőszőnjük kazárok,hogy nem gyilkoltatok Budapestieket pedig modotokban áll. Ti igazán nagylelküek vagytok. Még egyszer kőszőnjük,hogy nem gyilkoltatok civileket.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Ugy ki lesztek pucolva europábol,hogy irmagotok sem marad itt.
  A kazár helye Madagaszkár europában nincs keresni valoja.
  Tőbb 10millio europai elhalálozott a kazárok büneitol europában csak az elmult 100 évben.

 3. Realista szerint:

  Eddig nem írtam, hogy ez az idióta notórius beteg lelkű hazudozó kiélje magát. Nem tudom mi éltetni, de minden hírre ugrik mint gyöngytyúk a ta….ra és azonnal szellemi maszturbációt folytat. Aztán eltűnik. Néha hetekre, aztán újabb és újabb néven előkerül ez a román idióta. A kitalációival és azzal, hogy beteges körítéseket írt a hozzászólásaiból kiírta magát a komolyan vehető alakok közül. Hol német, hol orosz, hol svájci ügynöknek hazudta magát, tavaly sajnáltatta, temette magát mint rákos beteg, beképzelt idióta dolgokat, közben sokszor bebizonyította mérhetetlen butaságát, hozzá nem értését. Sokszor még egy közszereplő, számtalan oldalon nyilvános képen és névvel szereplő, adatai bárki számára felismerhető államtitkárt sem ismert fel a nagy felderítő 😀 Sokszor ezeréves a témával köszönőviszonyban sem lévő videókkal tette változatossá a hozzászólásait. Amióta itt van, a jóslatai még nyomokban sem valósultak meg. Szóval ma is alkotott, gondolom már elélvezett, most pihen.

  És akkor egy reálisabb gondolat:

  “……nem kizárt, hogy kifejezetten azt a rendőrpárost vették vele célba, akik a robbanásban megsérültek. A járőr ugyanis a megszokott útvonalán haladt. Információink szerint a robbanást megelőzően a helyszín közvetlen közelében, egy kapubeállóban, egy kezében zacskót tartó alakot láttak, aki amikor a járőr elhaladt előtte, kivett valamit a zacskóból és utánuk dobta, majd azonnal visszabújt a beállóba. Két-három másodperccel később következett be a robbanás. Ezt követően az alak azonnal átment az út másik oldalára, de útközben végig a sebesült rendőröket nézte. Úgy tudjuk, a bomba csak kis hatótávolságban végzett komolyabb rombolást.

  A rendőrség több médiummal is közölte, hogy szándékos emberölés gyanúja miatt nyomoznak, ez nem azt jelenti, hogy meghalt valaki, hanem a törvényi tényállásnak megfelelően nevezik így azokat az eseteket is, amelyek végül nem végződtek halállal, de az elkövető szándéka arra irányulhatott.”

 4. Realista szerint:

  “……nem kizárt, hogy kifejezetten azt a rendőrpárost vették vele célba, akik a robbanásban megsérültek. A járőr ugyanis a megszokott útvonalán haladt. Információink szerint a robbanást megelőzően a helyszín közvetlen közelében, egy kapubeállóban, egy kezében zacskót tartó alakot láttak, aki amikor a járőr elhaladt előtte, kivett valamit a zacskóból és utánuk dobta, majd azonnal visszabújt a beállóba. Két-három másodperccel később következett be a robbanás. Ezt követően az alak azonnal átment az út másik oldalára, de útközben végig a sebesült rendőröket nézte. Úgy tudjuk, a bomba csak kis hatótávolságban végzett komolyabb rombolást.

  A rendőrség több médiummal is közölte, hogy szándékos emberölés gyanúja miatt nyomoznak, ez nem azt jelenti, hogy meghalt valaki, hanem a törvényi tényállásnak megfelelően nevezik így azokat az eseteket is, amelyek végül nem végződtek halállal, de az elkövető szándéka arra irányulhatott.”

 5. Szaszi szerint:

  Ott lakók szerint a kinti robbanás előtt jóval,le volt kordonozva az a környék.A két járőr épp a lezárás miatt járőrözött.
  Állítólag.

 6. Realista szerint:

  Amúgy pedig a hírt olvasva elgondoltam, milyen reggele lehetett a ballib ellenzéknek. Simán elélveztek. Nekik ez a robbanás úgy kellett mint egy falat kenyér. 168 órától a hvg-n, indexen, stop.hu-n, atv-n, népszabadságon, népszaván át a klubrádióig számtalan bérenc, nyalonc atlantista propagátor ma ezerrel elkezdhette a saját összeesküvés elméletét gyártani. Most lehet népszavizni, orbánozni. Most nem lennék a fityiszes kommunikátorok helyében. Tuti semmi közük hozzá, de ebből hogy jönnek ki, az érdekes lesz.

  • én szerint:

   Nem csodálkoznék, ha az idejáró Gyurcsányista kretének közül elvinne pár alakot a TEK. Végül is napok óta fennhangon hirdetik itt, nyilvánosan, hogy lesz valami terrortéma Pesten …
   Csak tudták valahonnan , nemde?

  • V.kutya szerint:

   Közelben portyázó taxisok láttak egy hórihorgas, vékony, Gyurcsányra emlékeztető alakot elillanni a helyszínről a robban(t)ás után, és beszállt egy sötétített üvegű gépjárműbe, amelynek vezetőjeként felismerni vélték Soros Györgyöt.

 7. Szaszi szerint:

  Mondj konkrétabbat Iván.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.