A Jobbik föltalálta a spanyolviaszt!

A Jobbik az alaptörvény módosítását kezdeményezi

A Jobbik az alaptörvény módosítását javasolja az Országgyűlésnek, amelyben a betelepítési kvótákkal összefüggő valamennyi jogcímet kizárnák – közölte a párt szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Apáti István értékelése szerint tisztán látható, hogy az alaptörvény módosítása nélkül nem lehet megvédeni Magyarországot az illegális bevándorlástól. A módosításnak véglegesnek, “betonbiztosnak” és teljes körűnek kell lennie – jelentette ki.
Az ellenzéki politikus szerint nem elég egy jogcímet kizárni, megnevezéstől függetlenül minden intézkedés alkalmazását el kell utasítani, amely elősegíti harmadik országbeliek betelepítését. Ezek közé sorolta az önkéntes kvótát és a visszatoloncolást is, megjegyezve: a brüsszeli jogászok is kreatívak és újabb megnevezéseket is kitalálhatnak.
Ismertette: javaslatuk arra irányul, hogy harmadik országból érkezőket akár átmeneti, akár tartós jelleggel kizárólag az Országgyűlés döntése után lehessen elhelyezni Magyarországon.
Apáti István a kormánypárti politikusok által kilátásba helyezett alaptörvény-módosításra úgy reagált: bízik benne, hogy lesz ötpárti egyeztetés az ügyben, azonban ragaszkodnak ahhoz, hogy ne csak a kötelező betelepítési kvóta ellen tegyenek lépéseket.
Bencsik János, a párt nemzetpolitikai kabinetének alelnöke pedig azt kifogásolta délelőtti sajtótájékoztatóján, hogy a vasárnapi referendumon a legoptimistább becslések szerint a tartósan külföldön élő magyarok 3 százaléka tud részt venni. Hozzátette: pont azoknak a szavazását nehezítették meg, akik Nyugat-Európában naponta szembesülnek a migráció hatásaival.
(hirado)
Bal-Rad komm: (Rögtön a komment elején egy személyeskedés. Bal-Rad adminként és magánemberként meglepődtem a bemásolt cikk egyik részletén.)
“… javaslatuk arra irányul, hogy harmadik országból érkezőket akár átmeneti, akár tartós jelleggel kizárólag az Országgyűlés döntése után lehessen elhelyezni Magyarországon…”
-No hiszen!
A Jobbik ezen javaslata teljesen egybecseng a hordaakarattal. Legalábbis azzal, amit hangoztatnak úton-útfélen! Legyen a jog nemmzetthy! Aztán ha akarom nekem fütyöl, ha akarom AKKOR IS NEKEM fütyöl!
Döbrögiéket vajon miért nem meri a “falhoz állítani” a “legmagyarabb és legradikálisabb-legnemmzetthybb ellenzéki” párt egy olyan javaslattal, hogy SENKIT! (Európai háborús krízis kivételével, de akkor is csak ideiglenes jelleggel!)
Van rá egy logikusnak tűnő magyarázatunk: MERT NEM AKARJÁK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Jobbik föltalálta a spanyolviaszt! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. bbb szerint:

  T.Admin!
  Nem gondolja, hogy mindenki rajtunk röhögne ha tákolmányba foglalnánk, hogy senkin se vagyunk hajlandóak segíteni bármi történik is?

  Admin:

  Kérem OLVASSA EL MÉG EGYSZER a kommentet!

 2. .... szerint:

  A Jobbik a Fidesz segéd pártja. Egy antiszemita párt, zsidó vezetéssel. Vona is egy pont olyan , mint Orbán. Csak Ő még kolbászt sem tud tölteni.

  • turzó istván szerint:

   Mindig is voltak ilyen áruló pojácák, mint a Vona! Reméljük, hogy majd ez is együtt lóg a többivel!

 3. bbb szerint:

  T.Admin!
  Szerintem a mindenkori Magyar komány feladata és felelőssége kell legyen, hogy kit enged be az országba. Az a probléma, hogy mások akarják nekünk megmondani, hogy miért, kiknek és hogyan kell segítenünk.
  Egy eredménytelen szavazás után ki tudja hány és milyen migranst küldene ide Bundesmutti bosszúból?
  Egyébként én is oda telepíteném le a migránsokat ahol a lakosságot a legkevésbé zavarja.

  • turzó istván szerint:

   Te ki a ‘rák’ vagy ‘bbb’?
   A nagymamádhoz telepítsél, mert azt már biztosan nem zavarja!
   (Bocsika, ez itt nem az árulók Fideszes fóruma … ha jól értelmeztem!)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.