Ez már maga a kabaré!

Közös gyertyagyújtást szerveznek a Teréz körúti robbantásban megsérült rendőrök miatt

A szervezők azt kérik, hogy legyen politikamentes a hétfő esti szolidaritási esemény.

Szolidaritási esemény szerveződik a szombati Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőr miatt; a Facebookon meghirdetett gyertyagyújtás hétfő este 20:00 órakor lesz a Honvéd Kórház előtt – itt ápolják a rendőröket.

kgy

A rendezvény szervezői azt írják, nem lesznek beszédek, a közös gyertyagyújtást kizárólag azért szervezik, hogy a támadást elszenvedőkkel és szeretteikkel szolidaritást vállajanak, és közösen fejezzék ki jókívánságainkat a gyógyulásukhoz, illetve hogy kiálljanak az erőszak ellen.
Kérünk, hogy ha jössz, akkor a pártpolitikai szimpátiádat és bárminemű egyéb kampányolási szándékot félretéve gyere.- olvasható az esemény Facebook-oldalán.
(HVG)
Bal-Rad komm: A megsebesült rendőrökkel kapcsolatos MINDEN HÍR arról szól, hogy állapotuk stabil, a súlyosabban sérült rendőrlány sincs már életveszélyben. (Mielőbbi teljes felgyógyulást kívánunk mindkettejüknek!)
Erre “halotti szertartást” röffentenek össze valakik! A kórház elé, ahol kezelik őket.
A magyar lelemény páratlan! Hát ha még hülyeséggel is társul!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ez már maga a kabaré! bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Még a végén rájuk gyújtják a kórházt.

  • Fergeteg11 szerint:

   A gyertyagyújtós kezdeményezés lapját megnézve a nagy globális nyilvántartóban, Gulyás Márton neve tűnt fel. Vele többek közt a Pesti Srácok is foglalkozott, nyilván nem véletlenül:
   http://mno.hu/paholyblog/ki-kuldte-gulyas-martont-1237736
   A /tag/gulyas-marton/ alatt több cikk is van róla a Vezér médiazenekarának e tagjánál.
   Szóval politikától mentes kezdeményezés lenne a liberális-gyertyagyújtós szeretetrezgés? Az lehetetlen. Inkább bemelegítésnek tűnik.
   A kalapos-csuklyás illetőt pedig nem biztos, hogy azonnal el akarják kapni. Lehet, hogy altatnák egy kicsit, és közben végig szemmel tartanák, feltérképezve minden lehetséges kapcsolatát (ha már ismerik), ügyelve arra, hogy ezalatt ne hajthasson vagy hajthassanak végre újabb merényletet. Ezt az amúgy nem haszontalan eljárást érdekében állhat akadályozni olyan balliberális köröknek, akik a kormányt és hatóságait most különféle vádakkal illetik az ügyben, mielőbbi eredményeket sürgetve, suttogó propagandát használva. És ezzel nyomás alá helyezik őket. Függetlenül attól, van-e bármi köze a magyarországi ballibeknek ehhez az esethez, már látszik, hogy alaposan kihasználják a benne rejlő lehetőségeket. Jobb ez, mint a toll, ha okádni szeretnénk, újabb “remek” felvonás lesz a politikai színházban.

   • Fergeteg11 szerint:

    A hivatkozást most kissé elkevertem, nem ezt akartam betenni, de talán jobb is így.

   • Szaszi szerint:

    Gulyás?Nem is kell gyertya,lesz olyan meleg…
    LMBTQ.Tudod kik ők..
    Hogy figyelik a kalapos-csuklyást?Ez a pali hidegvérrel tette amit,röhej a videó,eljátszák hogy csak ilyen rossz felvétel van.Nem tudom mit és ki brusztol,szerintem verseny van a gazda kezéért,én abba nem hiszek,hogy ne tudnának egymásról mindent.Igen,pikk-pakk itt van 23.-a,a terv is készül biztos.

    • Fergeteg11 szerint:

     Mást és mást sejtünk a háttérben. Én ebben a konkrét ügyben nem a Fideszre gyanakszom. Gyurcsányt is csak kirakatfigurának gondolom benne. Ha nem egy független alvilági játszma része, vagy esetleg egy magányos harcos (amit most még nem tudunk), akkor talán egy nagyobb folyamaté. Elméletem: Gyurcsány mondott valamit, amire le lehetett csapni. Nem volt rá sok idő, tervezni gyorsan kellett, de eszközök és ember már régóta lehetett hasonló feladatra. A rendőrök, mint áldozatok, már ismerősek valahonnan. Jelenlétükre bizonyos helyeken elég pontosan lehet számítani, sérülésük nagyobb visszhangot vált ki, mint általában a civileké. A suttogó propaganda alapjai már meg lettek vetve, ehhez elég volt egy hasznos eszköz (Gyurcsány). A merénylet alkalmas különféle társadalmi csoportok egymásra ugrási hajlandóságának növelésére: kormányt utálóknak fideszesekre, fideszeseknek migránshívogatókra, migránsoknak és muszlimoknak bárkire stb. Gulyás, Gyurcsány, Jobbik, Fidesz, miegymás – csak eszközök, akiket ki tudnak használni. Miért? Orbán körül fogy a levegő, de ellenfelei körül is. Sokan utálják, joggal, és igen sokaknak a bögyében van. Nagy dologra készült, de nagyot is bukhat vele. A helyzet sürgető, viszont megfelelő egy kelet-közép európai, kevés vérrel járó buktatáshoz. Az időzítés csökkenti a népszavazás eredményességének esélyét és mérföldkő is egyben, mert innentől már egyértelműen védekezésbe szorul a támadott fél. Bűnbak viszont a másik oldalon is lesz: Gyurcsány, aki szerintem sokkal okosabb annál, hogy ilyesmivel próbálkozzon, ha előre tudja, mi lesz a szerepe. Neki elég lehetett a sejtetés megfelelő körökből, és tudták, hogy rámozdul. Gondoljuk meg: ki számol vele hosszú távon? Maximum középtávon versenyezhet még. Egyelőre hasznos, mert segíti a suttogó propagandát és nyomás alatt tartja a kormányt agresszív atlantista pártjával. De amikor már előrehaladott állapotban lesz a felforgatás, bejönnek a képbe a szélsőjobboldali csoportok. Ráugranak az embereire, mint gyöngytyúk a takonyra, nekik kell ez a motiváció. A Fidesz addigra gyakorlatilag megbukik, s bár még hatalmon lesz, az erők egymással lesznek elfoglalva, növekszik a káosz. A másikat hibáztatják mindenért, tettlegességig is fajulhatnak a dolgok. Közben fűszerezhetik az egészet újabb és újabb akciókkal kívülről, akkor már sokkal könnyebb. A csalódott emberek új, nyugodt erőt keresnek majd, akik profinak tűnnek, van nemzetközi támogatottságuk és “függetlenek”. Ekkor lépnek majd elő azok, akiket utódoknak vagy azok segítőinek szántak, ők az ismert és népszerű felületeken, illetve rendezvények sokaságán népszerűsítik magukat vagy választottjukat. Hogy kik lesznek ezek, az még külső tényezőktől is függhet, az alapozás egyelőre a káoszra elég most, aminek első fejezete a robbantással kezdődhetett.
     Eddig az elmélet, ami most még csak “összeesküvés-elmélet”. Talán az is marad, és együtt jót nevetünk rajta később.

 2. ... szerint:

  A rendőröket pedig előfogják léptetni örmesterből ezredessé a feladatuk szakszerű ellátása okán. Pintér a kórházban fogja átadni a kitüntetést a média hathatós közreműködésével.
  A közös ima sem fog elmaradni.
  A csuti tábornok felfogja hívni mindenki figyelmét a szavazás fontosságára..

 3. Pozsony 907 szerint:

  Pètardot vityek.

 4. scout szerint:

  Mi ez a nagy felhajtás???Nem normálisak.

 5. .... szerint:

  A robbanó anyagról egy szó nincs. Beszédes hallgatás. Amit látni, az C4 -re vall.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.