Hajtsunk rá a vérdíjra!

Tízmilliót kap, aki felismeri ezt a férfit

A teljes videó és az események időrendben:
0:06 – A feltételezett elkövető megjelenik a kamera látóterében: fehér surdakalap, kezében szatyor, hátán hátizsák. Belép egy kirakatmélyedésbe, ácsorog, aztán az Oktogon felé távozik.
1:16 – Újra megjelenik az Oktogon felől
2:58 – Leveszi a hátizsákot
3: 20 – Belép a mélyedésbe
4:50 – Kilép a mélyedésből
6:20 – Járkál előtte
16:44 – Elindul a másik mélyedés felé
17:10 – Iszik valamit
17:47 – Megérkeznek a rendőrök
18:05 – Belép a szomszédos mélyedésbe
18:10 – Robban a bomba

A felvételekből kiderül, hogy a rendőrségnek nem csak az a videó áll rendelkezésére, amit ma délután közzétettek. Az alábbi képek láthatóan egy vagy több másik kamerából származnak, digitálisan valamennyire feljavítva. A rendőrség tízmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.
Itt az egyik, Surda-kalapos:
suka
Ugyanaz hátulról:
suha
Ugyanaz a férfi kapucniban, más értelmezésben sapkában, egy másik kamera felvételén: (Bár a kép inkább mintha egy búvárt ábrázolna.)
buv
(444)
Bal-Rad komm: Fárasztó sportág a pénzvadászat!  Emberünket tán még a tulajdon anyja sem ismerné fel ezeknek a fotoknak az alapján. De ha valaki mégis…
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hajtsunk rá a vérdíjra! bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Balázs szerint:

  Lámpavasra az ilyennel meg a hozzá hasonlókkal. Fura, hogy az Atv-n a dk-s seggfej már két nappal az eset elött terror támadásról karattyolt.

 2. Realista szerint:

  Ennél sokkal rosszabb képek alapján is kaptak már el bűnelkövetőt. Itt meg sacc per kábé 145 kamera van. Ezeket átnézni, legalább azt az egy órát 145 óra. Ha 10 ember nézi, akkor is 14,5 óra fejenként. Nem beszélve a távolabbi környék kameráiról. Aztán azokat összevetni, a kérdéses alakot kiemelni, digitálisan feljavítani a képet nem egy nap. Lesz még jobb kép, meg más szögből is. Aztán a ruha és a mozgás alapján gondolom nézik azt is amikor odaér, vagyis sokkal messzebbi kamerákat is, és azt is amikor elmegy onnan. Lehet egész sokáig tudják majd leképezni az útvonalát. Most ez presztízs kérdés is a zsandároknak, úgyhogy holnap is lesz új fejlemény, holnapután is. Hamar lesz név és további adatok, ami után csak idő kérdése és meglesz a zsivány is.

 3. Smith szerint:

  Én ha nem is túl gyakran, de ázsiai turistákat szoktam látni ilyen sapkában hátizsákkal a hátukon…

 4. .... szerint:

  Az elkövető számolt a kamerákkal. Az a sapka nagyon árulkodik erről.
  Egy, a rendörök után pár méterrel menő gyalogos a robbanás után alig két perccel a rendörök felett civil ruhás nyomózókat látott. Ők magukról állították ezt.

 5. turzó istván szerint:

  Kérem szépen! … – én látni véltem a képeken Soros György, magyarként ‘elővezetett’ milliárdost. Ha küldenék a 10 milliót akkor nyissanak egy számlát neki és tegyék rá, mert ezt fölajánlom vérdíjként a fejére … – remélem, még érkezni fog ez ügyben másoktól is felajánlás!

  • vitorla123 szerint:

   Mérje már meg valaki mennyi a kettős lépése hossza!Máshol a kamera alapján be lehet azonosítani 80% pontossággal.Az öltözete tökéletesen takarja az arcát.Szerintem gumi álarc volt rajta.A kettős lépés hossz és a testmagasság alapján be lehet lőni,hogy ki az illető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.