Hét verzió!-avagy hét kívánság?

A rendőröket akarták kivégezni

zar

Papp Károly országos rendőrfőkapitány vasárnap esti sajtótájékoztatóján azt mondta, házi készítésű robbanószert használt az elkövető, aki 170 cm magas, világos színű horgászkalapot viselő férfi. Két rendőr megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a Teréz körúti robbantás elkövetőjének, vagy elkövetőinek megtalálása érdekében.
Hatósági eljárás keretében vizsgálják a robbanás körülményeit. A helyszínen szögeket találtak, nem kizárt, hogy szögbomba robbant.
Az elkövető 170 centiméter magas, 20-25 év közötti, világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmert, fehér sportcipőt viselő férfi- jelentette be Papp Károly altábornagy országos rendőrfőkapitány vasárnap este Budapesten, sajtótájékoztatón.
Papp Károly országos rendőrfőkapitány azt is elmondta, hogy házi készítésű repeszképző anyagokkal kombinált robbanószerkezet robbant.
Papp hozzátette, hajtóvadászatot indítottak az elkövető ellen és “meg fogják találni”.
145 környékbeli kamera felvételeit elemzik, együttműködve a TEK-kel és a titkosszolgálatokkal. A hatóságok robbanóanyagokat is ellenőriznek “mindenhol”, a vonatokon, pályaudvarokon, repülőtereken.
Kizárható a terrorcselekmény
Tarjányi Péter biztonsági szakértő az ATV Híradónak azt mondta, szinte kizárt, hogy terrorcselekmény készült. A terrortámadás lehetőségét az országos rendőrfőkapitánytól is megkérdezték, az Index szerint Papp Károly azt válaszolta 7 verziót állítottak fel.
A nyomozás érdekeire tekintettel, azt sem mondta meg, hogy a gyanúsított Magyarországon tartózkodhat-e.
(atv)
Bal-Rad komm: A terrorcselekmény GYANÚJA tehát foszladozni látszik, ami amúgy is gyenge lábakon állt.
Ez esetben-KÖRNYÉKBELI LAKÓK ELMONDÁSAI ALAPJÁN-sokkal súlyosabb a baj! Hét verziót állított fel a rendőrség? Amelyben benne van az is, hogy “A rendőröket akarták kivégezni”
Mielőtt konteokba bocsátkoznán, emlékeztetünk a NEM EGY KÖRNYÉKBELI lakó által elmondottakra: “errefelé rendőrök SOHA NEM JÁRŐRÖZGETTEK!”
Persze ez az állítás vélhetőleg csúsztatás, mert kizárt dolog, hogy Budapest eme igencsak frekventált helyszínén nem járőröztek/járőröznének folyamatosan rendőrök.
DE AKKOR IGEN!-mondja az urbanlegend. ÉS PONTOSAN AKKOR, ÉS PONTOSAN OTT…AMIKOR az egyébként “soha rendőr által nem járt területen” fölbukkant a járőrpáros, robban valami! Egy ott hagyott csomagban. Mikor robbant? Amikor a rendőrök odaértek?-vagy amikor babrálták a “leletet”? (Utóbbi esetben komoly kritika érheti a rendőrség szakmai felkészültségét.) És hogyan lehet az, hogy az időpont dacára is viszonylag forgalmas helyen ÉPPEN A RENDŐRÖK TALÁLTAÁK(?) MEG a “leletet”? Nem pedig kíváncsi járókelők. (Ismerve a mentalitást: ami nincs odahegesztve, azt viszik!)
Persze lehet, hogy az elkövető csak néhány másodperccel a rendőrök érkezte előtt tette le a csomagját, hogy azt CSAK A RENDŐRÖK találhassák meg! Ebben az esetben a rendőröknek-meglehet-látniuk is kellett az elkövetőt.
Egy ilyen akció során sok a bizonytalansági tényező az elkövető terveiben. Hacsak nem teljesen biztos a sikerben, és távikával robbant. A közelből.
Ha a környékbeliek állítására alapoznánk, akkor igen nagy lehet a baj! Akkor milliárdos nyomravezetői díj is ki lehet tűzve!
Bízzunk abban, hogy a környékbeli lakók rosszul emlékeznek! Bízzunk abban, hogy Sehnorék akartak bosszút állni a rendőrökön! DE HÁT EGY ÉJSZAKAI JÁRŐRPÁROSON?
Szerencsére van még hat másik verzió! Amit a rendőrség állított fel! Mindenesere MOST VAN EGY ÚJ TÉMA! Ami leköti a népet!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hét verzió!-avagy hét kívánság? bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Szavazás előti PR melo.
  Megrendezet amatőr szinjáték.
  Majd nem olyan mint egy igazi terrortámadás de mégsem. 🙂

  • Realista szerint:

   Ennek a kretén hazudozó beteg trollnak a firkálmányai nem érdemelnek meg komoly hozzászólást. Buta mint a tök.

   • Rettegett Iván szerint:

    Realitás ezt a melot elBsztátok,nem kicsit nagyon.
    A szakma rajtatok rőhőg.
    Hagyd abba haver a magyarázkodást,nevetségesből ne menj át szánalmasba.

    ÁMÁTŐRŐK 🙂

  • Rettegett Iván szerint:

   Azt már embereink jelentették,hogy a hőlgy nincs korházban.
   Tehát 100% biztossan állitjuk az edigi nyomozás alapján,hogy nincs valodi sérült.

 2. Realista szerint:

  Csótányékról meg ennyit:

  “Nincs helye a magyar közéletben annak a politikusnak, annak a politikai szervezetnek, aki/amely a Teréz körúti robbantásban azonnal a saját politikai pecsenyéjét akarja sütögetni. Ezt itt most ki kell mondani, ez az első politikai tanulsága a szombat esti borzalmas eseménynek.

  Mert itt nem csak arról van szó, hogy a Demokratikus Koalíciónak nevezett hordamaradék mentális problémákkal küzdő vezetői nem tudják, mikor illik – illetve nem is, itt az illemről már nincs szó –, mikor kötelező befogni a szájukat.
  Ez itt nem politikai hiba vagy a magyar pszichiátria csődje. Ez maga a színtiszta embertelenség. Két rendőr súlyos sérülésekkel a kórházban fekszik, miután házi készítésű bomba robbant mellettük a VI. kerületben, és a DK-nak erről is Orbán Viktor és a kormány gyalázása jut eszébe. Kik ezek az „emberek”, ezek a politikai hullarablók, miféle lelki, érzelmi állapotban lehetnek?

  Értem én, hogy ennyi vereség és teszetoszaság után nem egyszerű a létezés, de ha nem megy, vissza kell menni tényleg autófényezőnek, gazdálkodónak, milliárdosnak. Könnyű lenne most visszaidézni, Gyurcsányék kormányzása alatt hányszor riogattak ők terrorveszéllyel, miként lesték mesterlövészek a Nemzeti Múzeum tetejéről az utcán levő tömeget, hogy állítottak védőfalként Gyurcsány elé kisgyerekeket…

  Vagy felidézhetnénk a 2006-os őszi önkormányzati választásokat megelőző időszakot, amikor még a Fidesz-nagygyűlést is le kellett fújni, mert a baloldali kormány úgy tudta, valakik készülnek valamire. Aztán persze – hála Istennek – nem történt semmi. Nem utolsósorban azért, mert valójában senki nem készült semmire. Könnyű lenne elmélázni azon, ha valaki képesnek tartja a magyar kormányt arra, hogy a népszavazás sikere érdekében ilyen szörnyűséget kigondoljon és végrehajtasson, az felér egy súlyos önbeismeréssel 2006 véres őszéről.

  Könnyű lenne, de nincs már ennek értelme. A DK halott. Nem érdemlik, hogy szép magyar nyelvünkből több szót pazaroljunk rájuk. A többi párt többé-kevésbé korrekten és visszafogottan reagált, ahogyan egyébként normális emberekhez méltó.
  Amit tudunk, arról egyelőre nehéz bármit is mondani. Két rendőr megsérült, a főkapitány szerint a támadás célpontjai kifejezetten a rend őrei voltak. Ki akarták őket végezni. Bonyolítja a helyzet megértését, hogy egyikük, egy fiatal hölgy a rendőrség „toborzóarca” is volt, s nem lehetetlen, hogy a támadók szimbolikusan ezzel is üzenni akartak a magyar hatóságoknak.

  Hogy mi az üzenet, s ki a feladó, ki vagy kik voltak a kézbesítők, egyelőre nem tudjuk. Annyi bizonyos, egy héttel a kötelező betelepítési kvóták elleni népszavazás előtt egy ilyen bűncselekmény valójában senkinek nem érdeke, kiváltképp a kormánynak nem.
  Magyarország az utóbbi hat évben a béke szigete volt. Nemhogy terrortámadás, de még komolyabb sztrájk vagy harcosabb utcai megmozdulás sem történt. A tavaly rajtunk átzúduló több százezres menekültsereg után sikeresen védjük országunk határait. Budapest nyugodt és biztonságos város. Ezt a képet nekünk elsőrendű érdekünk megőrizni belföldön és külföldön is.

  Ha szerencsénk van, akkor a szombat esti robbantásnak sem a népszavazáshoz, sem a nemzetközi terrorizmushoz nincs köze. Ha szerencsénk van, egyszerű köztörvényes ügy, leszámolás, bosszú, vagy valami hasonló áll csupán a háttérben. Reméljük, a nyomozó hatóságok hamar választ adhatnak az egész országot foglalkoztató kérdésre.
  Nagyjából ennyi, amit mondani lehet ma.

  És természetesen még annyit, hogy a megsérült rendőrök családtagjaival mélyen együtt érzünk, és szorítunk, s aki teheti, imádkozik a sebesültek minél gyorsabb felgyógyulásáért.”

  • Rettegett Iván szerint:

   Uram átküldjők az őn email cimére ( zhács utcai agiprop komonikácios iroda) a muholdas felvételt.
   A katonai muholdakat nagyon nehéz átverni.

   Azt is megtudjuk mutatni,hogy a szőke cica jelenleg hol van.

   Nem a korházban, mivel nincs sérült.

  • vitorla123 szerint:

   Aki az utca rendőrét megtámadja az gazember!Azok téged meg engem védenének,ha hagynák.Még akkor is ha FIDESZ tagok.A szolgálati szabályzat párt semleges.Mint a tízparancsolat.Abból két fontos,NE ÖLJ! NE LOPJ!Hátha a rendőrjárőr el tudja készíteni a jelentését és az alapján előrrébb lehet lépni.Mint hívatásos tiszt elitélem a szolgálatot teljesítő rendőrök elleni támadást.De tény,hogy nem oktattunk ilyen szituációkat a tiszthelyettes képzésben ezért akár a járőr is lehet hibás,mert nem ismertew fel a támadás veszélyét.Minden olvasónkat felkérek arra,hogy támogassák és kutassák ,hogy ki lehetett az elkövető.Mindannyiunk érdeke,hogy a közbiztonságot ne tudja senki aláásni! A forradalmat nem igy kell csinálni!!!

   • Rettegett Iván szerint:

    Vitorla ur.
    Kérdezze meg a Budapesti járőrőktől,hogy a fotomodel hőlgy hányszor volt hétkőznapi járőrben.
    Azt tőbb kérdése nem is lesz.

    • vitorla123 szerint:

     Honnan ismered a fotomodel járőrt?Honnan tudod,hogy mikor mi a feladata?Ha lehetne részletesebben!Csak nem ismered a szerelemféltő elkövetőt?

     • Rettegett Iván szerint:

      A szőke ciklon feladata nem az utcán volt.
      a szőke cicák inkább visziontes pozicioban tudnak kariert elérni, mint fügőleges munkában
      Nelegyunk naivak vitorla elvtárs.

      őn hány csinos koliginával kufircolt a tőbb évtizedes szolgálat alatt
      Tudjuk eggyel sem.
      Mi férfiak már csak ilyenek vagyunk.

   • egy paraszt szerint:

    T Vitorla!

    Akit érdemtelenül támadás ér igen, teljesen jogos elvárás az elkövetőkre a büntetés kiszabása; és a vélhető sérülteknek kijáró együttérzés.

    Ugyanakkor a történelem folyamán számtalan “hétköznapi karhatalmi” személy eljárását kérdőjelezték meg utólag, miközben ők akkor az érvényes törvény, jogrend és PARANCS szerint jártak el!
    Az azért leszögezhető, hogy a karhatalom sehol és sose mindig a nép és lakosság érdekeit, hanem az éppen regnáló hatalom érdekeit szolgálta ki.
    Nem is tehetett mást, hiszen parancsuralmi és hierarchiális a mindenkori karhatalom.

    Egyébként a tíz parancsolat nem az idézett!
    Mózes II.34. fejezet 12-28 vers. pontosan, érdemes utánaolvasni.

    Sajnos a rend őrei eljárása pedig nem mindig volt teljesen jogszerű, még ha parancsra is tették; mint az utóbbi időkben is megélhettük, még ha “apróbb rendszer hibának, tévedésnek” is minősítették fegyelmi eljárás nélkül;
    sőt hivatalosan túl sokszor derült fény a bűnözőkkel kapcsolatos együttműködésekre, csúszópénzekre, lefizetésekre is és egyéb bűncselekmények elkövetésére.Hiába, minden ember megkísérthető.

    Másrészt sok becsületesen dolgozó és nyomozó rendőr , katona, politikus, újságíró nem hétköznapi halálának oka és gyilkosainak kiléte meg soha nem derült ki.

    • vitorla123 szerint:

     A helyzet az hogyí én ateista vagyok!Mint erkölcsi alaptörvényt követem ezt a két parancsolatot.Gondolom nem tévedtem nagyot.Egyébként a jó kurva anyját annak aki a járőröző rendőrökre támad!Ne kussolj váltsál rendszert és téged fognak védeni.Csak szavaznod kéne!De nem teszed és sok más sem.Inkább nyomorogsz és éhezel.Csak az X- et kellene jó helyre tenned..Ne feledd: automatizálás és robotizálás +kommunista hatalom.És nincs nyomor,nincs lealázás és mint a mesében boldogan élhetsz amíg meg nem halsz!

     • V.kutya szerint:

      Ezt az ikszelést már meghaladta az időt, mert közben amíg a pártod kihal az evolúció törvényei szerint, addig a világ előre szalad, nem áll meg, és nem vár meg minket. Nincs hová visszamenni, a pártod pedig a múlt, ami nem létezik. Fizikus vagy, tudnod kéne.

     • egy paraszt szerint:

      Kezdem egy Jézusi idézettel:” az vesse rá az első követ, aki bűntelen”, ennyit az erkölcsi törvényekről és inkább a megbocsátásról.
      És tettem az X-et, mint ” sok más”, sőt Thürmer Úrra is tettem, csak amióta nem jött össze a választása a pártnak, csak egy formás 1%-ra és erre durcásan legyintett és egy köszönő, bátorító szót sem volt képes a választói felé kinyögni, azóta nem az én emberem.
      De azért sem kussolok!

      A rendőr dolga pedig, hogy a hatalmi parancsot (elöljárói parancsot) végrehajtsa. Ha nem, akkor mehet a jobb esetben katonai ügyészség elé, ahol nem kell magyarázkodni;
      és ezért sose a dolgozó népet szolgálja, hanem az éppen regnáló hatalmat.
      Mert mást nem tehet!

  • V.kutya szerint:

   Tisztelt Realista Főfideszes Cenzor elvtárs!
   Nagy megelégedéssel olvastam veretes, és tartalmas elemzését, amelynek színvonala messze meghaladja az itt publikált kommentek színvonalát (beleértve a sajátomat is természetesen), amelyből egyenesen következik, hogy nyilván nem a Balrad és olvasói iránti tisztelet vezérelte az elkészítés közben, hanem Ön része annak a fizetett szélsőjobboldali bértollnok hálózatnak, amely ma az egész honi közéletet gúzsba köti, megfojtja, letapossa a másként gondolkodókat, a másféle véleményeket megformálókat.
   Az a tény, hogy valaki épp más oldalról közelítette meg az eseményeket, mint mondjuk a szokásos migráncsos-terrorista szemlélet, még nem jelenti azt, hogy hazaárulók, és főleg semmivel sem ocsmányabbak, mint azok, akik végrehajtották ezt a cselekményt, és fel sem érnek azoknak a patkányoknak a jellembeli szintjére, akik – neadjisten – megrendelhették ezt a borzalmat.
   A fenti véleményáradata a szokásos neonáci érvelés: az áldozat a hibás, vagyis mi, a pórnép, akik hangot adunk kételyeinknek, félelmeinknek, hogy most már ez fog következni – pár napja írtam épp erről egyik kommentemben -, hogy a fasisztoid rezsimek egyik jellegzetes sajátja, hogy saját, önnön aljas céljai eléréséhez képes beáldozni a saját népét is, és ez a minapi cselekedet nagyon pontosan illeszkedik ebbe a képbe, főleg, ha szeretett Vezérünk szociopata elmeállapotát vesszük alapul, amelyről természetesen minden magyar ember kellőképpen tájékozott.
   Ha tehát Ön, és bárki más azok ellen támad, akik ezeknek a sokunkban megfogalmazott kételyeinek hangot ad, és nem kezd el sűrűn migráncsosozni alig egy héttel a voksolás előtt, akkor az Ön, és más szélsőjobboldali publikáló szerint egy aljanép.
   Jelentem, akkor én is az vagyok, legalábbis Önök szerint, akik így vélekednek az oly kevés, megmaradt ellenzékkel egyetértésben – ezen konkrét ügyben.
   Ismétlem: véleményt formáltak meg, ráadásul ez a feladata, mivel országgyűlési képviselők (!!!!!), és MÉG nincs egypártrendszer! Még nincs!
   A megsérült rendőrök családjával nézzen szembe az, aki megrendelte ezt az aljas, embertelen cselekményt.
   Ha erre Ön azt mondja, hogy ilyen felkérés, “megrendelés” nincs, és nem is lehetett, akkor még nagyobb a baj! Bizony, ez a rosszabbik forgatókönyv! És itt van a kutya elásva, erre is utaltam minap. Mert Orbán kéretlen katonái már “dolgoznak”, már “segítenek” a migráncsosokat hazavágni, már “védik” Európát, és a Kárpát-medencét, ezektől a fertelmes migráncsosoktól, akik nem átallanak rendőröket felrobbantani!
   A másik eshetőség, hogy nem “önkéntes” katonája volt a rezsimnek, hanem valóban direkt megrendelés, “önrobbantás”, ahogyan lehetséges volt anno a Torgyán-villa előtt is, szintén választások idején, akkor itt nagyon nagy baj van.
   Azokat hibáztatni a robbantásért, akik véleményt mondanak róla, az tehát pont olyan galádság, mint az akasztott embert hibáztatni, amiért megfulladt.

   • Rettegett Iván szerint:

    Tisztelt V ur.
    Kérlek ne szidd őket.

    Robbanthatak volna délben a váciutcában.
    Nem tették.
    Tehát jo emberek. Ha gonoszak lenének,most tobb tucat halott lenne. Zsivány gyerekek,de mégis jo lelküek.
    Ebbe a kis szinjátékba nem halt meg egy civil sem.

    Ez a politika,és ilyen az ember.

    • V.kutya szerint:

     épp ezért nem terroristák, nem “Allah akbar”, mert nem délben, és nem a Váci utcán történt. Ez mutatja, hogy kik voltak, kik lehettek. A mi (egyik) maffiapártunk és qrmányunk. Hogy melyik “oldal”, szinte mindegy, bármelyik megtenné, ha ezen múlna a hatalma.

     • egy paraszt szerint:

      +1

      Ez így korrekt és teljesen logikus és igaz lehet!

    • akárki szerint:

     nem minden ember ilyen ,csak 1-sek . pl. parazita.

   • Fergeteg11 szerint:

    Kedves V.kutya! Azért két fasisztázás között észre lehetett volna venni az idézőjeleket is Realista szövegében! Innen van a bevágás:
    http://magyaridok.hu/ahelyzet/kivegzesi-parancs-1034845/
    A vidám pillanatokért érdemes élni.

    • V.kutya szerint:

     Rettenetes, rálinkeltem, és láttam a feliratot, b.sszameg, első látogatásom eme jeles honlapon. Ajókurvaannyát a sok orbángecinek, a mi pénzünkből ezt a f.szságot irkálják. De biztos megéri Orbán aranyerét nyaldosni.

   • Anonymous visszatér szerint:

    +1

 3. pedellus szerint:

  A lerakott bomba felrobbantását talán éppen a kapualjból a rendőrök után kidobott csomag robbanása indíthatta be.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.