Hm-hm-hm! Csak pánikot keltünk! (Nem a robbantó! Az internet!)

Miért tit­kolja a rend­őr­ség a Teréz kör­úti el­kö­vető fo­tó­ját?

hesz

145 kamera felvételét elemezték, mégsem adták közre még az elkövető fotóját.
A Központi Nyomozó Főügyészség vezetője és az országos rendőrfőkapitány a vasárnapi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy 145 térfigyelő kamera felvételét kérték be és elemzik.

Furcsa mód most mégsem adtak ki még fotókat az elkövetőkről, pedig egy bolti tolvajlásról is azonnal vannak felvételek…
Papp Károly arra a kérdésre, hogy van-e gyanúsított, tudják-e már, ki volt, azt mondta, hogy a nyomozás érdekeire tekintettel erre nem akar válaszolni.
Annyit árultak el, hogy a robbantást házi készítésű, repeszképző anyagokkal kombinált szerkezettel követték el.
A rendőrség hajtóvadászatot indított a 20-25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselő férfi ellen. (Akiről minden bizonnyal rossz minőségű fotók vannak csak.)
Sőt, tízmilliós nyomravezetői díjat tűztek ki.
Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága meg a rendészeti bizottsága ma reggel azzal kezdte a napot, hogy közösülésen a rendőri vezetőkkel-kitárgyalták a dolgot.
Molnár Zsolt a nemzetbiztonsági bizottságának maszopos elnöke a zárt közösülést követően újságíróknak azt mondta: a robbantás motivációjáról keveset tudni jelenleg, a nyomozás zajlik, a jelenlegi információk alapján az ideológiai, különösen a dzsihadista háttérmotiváció nem valószínűsíthető. A jelek szerint a két rendőr vagy a rendőrség volt a célpont, azonban a motivációról biztosat keveset tudni – nyomatékosította.
Bihar Ura Kósa Fejenagy-a rendészeti bizottság döbrögista elnöke-viszont azt hangsúlyozta: a robbantásról szóló meghallgatás egyetlen dolgot rögzített, hogy az interneten és a médiában megjelent feltételezéseknek nincs valós alapjuk. A pánikkeltésnek helye nincs! – szögezte le.
“…a robbantásról szóló meghallgatás egyetlen dolgot rögzített, hogy az interneten és a médiában megjelent feltételezéseknek nincs valós alapjuk…”
-Jól meg dolgoztak a mai koránkelésükért a tekintetes bizottságok nagytekintetű elnökei, tagjai, meg mindenki-akik a közösülésen részt vettek. Ha már ilyen magvas megállapításra jutottak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hm-hm-hm! Csak pánikot keltünk! (Nem a robbantó! Az internet!) bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  2006-ban (tévéostrom) is a rendőröket áldoztak be azért, hogy elérjék a céljukat: ellenségnek állíthassák be a nemzeti oldalt. 2016-ban is rendőrök az áldozatok. Már alig várom, hogy a szélsőséges liberálisokkal riogassák a híveket. Az indok adott, hiszen az elmúlt időszakban folyamatosan nyafognak, hogy rendőrök vagy hozzá hasonló egyenruhát viselő személyek bántalmaznak migránsokat a déli határon. Mi lesz majd a duma? A liberálisok elégtételt vettek a rendőrökön? Egy biztos, hogy 2016-ban a NER ellenségének a liberálisok lettek kinevezve.

 2. forradalom! szerint:

  Bárkivel a felajánlott 10 millióban lefogadtam volna.hogy okt.2-ig lesz robbantás Pesten.Volt,megrendezett.Aki tudna valamit böfögni,döbrögi vajdánk,hallgat,mint a kuka.Vagy éppen ekkorra időzítette Bécs melletti kezelését.Pedig,ha ő tudja,mi is volt ez az egész műbalhé 2 szerencsétlen sérülésével,akkor ő nagyon jól tudja.Illetve majd megmagyarázzák neki.

 3. V.kutya szerint:

  Bezzeg ha dohánybolt kirakatát törte volna be a “fiatalember”, már rég őrizetben volna.

  • V.kutya szerint:

   Közben pedig gőzerővel folyik a 150 + valahány videó felvétel megsemmisítése!

  • forradalom! szerint:

   V.kutya már így is őrizetben van,nehogy eljárjon a szája.A 10 millióért meg nehogy harcba szállj,mert az is kamu,mint a többi.

 4. Pozsony 907 szerint:

  Most száltam le a 47 es viliről, a szőke rendőrnőmet szemen köpte a barna, szakállas (ott a mecset), a csajt kérdeztem hogy nézett ki??? Elé álltak a vilinek, 4 ajtó, 5 rendőr! Most szerencsés kutya volt, de ez nem lesz mindig így!!!
  HAJRÁ MAGAROK!!!

 5. Azorka1861 szerint:

  Charlotte (vàros Èszak-Karolinàban) fekete vezetöi visszavontàk közössègük
  tagjait a tüntetèsböl, miutàn kiderült, hogy a tüntetök 70%-a nem környèk-
  beli lakos. Az a hir terjedt el, hogy ezt a 70%-nyi protestàlot s. gy. pènzeli.
  (Különben a kiszivàrogtatott adatok szerint a BLM – Black Lives Matter, ma-
  gyarul Fekete Èletek Szàmitanak – is az ö tàkolmànya)
  http://www.infowars.com/charlotte-leaders-diffuse-soros-funded-protests/

 6. Szaszi szerint:

  Valami kicsengett a mondatból,de akkor tisztáztuk.Jó éjt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.