Hm-hm!

Furcsa dolgokat látott a robbantásnál a két rendőr mögött sétáló szemtanú

sere

Megszólalt a Népszabadságnak az a szemtanú, aki közvetlenül a két rendőr mögött sétált a Teréz körúton, amikor a szombat esti robbantás történt.

Kleb Attila és párja egy ismerősük koncertjére indultak. A két rendőr mögött sétáltak a Teréz körúton, majd letértek a Dohnányi Ernő utcába. Ekkor következett be a robbanás. Vártak egy kicsit, hátha lesz még egy, aztán hívták a rendőröket.
A tanú azt mondta: a szomszédos házban lakik és már előbb feltűnt neki, hogy a Teréz körút 2-4 egyik boltíve alatt nem volt ott az a mozgássérült hajléktalan, aki évek óta ott él.
A férfi a füsttől és portól azt hitte, csak egy sérült fekszik a földön. Közelebb lépve vette észre a másik rendőrt, akinek a nyaki vénáját akkor már szorította egy férfi.
A robbanás és a telefonhívás között legfeljebb két perc telt el, de ketten már ott voltak segíteni és a sérült rendőrök fölé hajoltak. Később tudta meg, hogy ők civil ruhás rendőrök.
A szemtanú nem értette, hogy kerültek oda olyan gyorsan.
A szemtanú azt is furcsállotta, hogy a rendőrségen az első kérdések között szerepelt, hogy hallottak-e a robbanás előtt „Allah akbar!” kiáltást.
Nagyon sok szög és csavar hevert a földön, amiket a bomba szórhatott szét. Ezek nem 180, inkább csak kb. 100 fokos szögben szóródtak szét, ami arra utalhat, hogy a robbanószerkezetet a kapualj jobb alsó sarkában helyezhették el. Ezzel szemben egy nyilvános vécé lejárata van, aminek rácsa sok repeszt felfogott.

rbu

A Bors megtalálta azt a taxist, akinek autóját a helyszíni beszámolók szerint repeszek érték. A taxis azt mondta: betört a kocsija ablaka és a karosszéria is megrongálódott. A taxis csak kisebb sérüléseket szenvedett az üvegszilánkoktól, utasának nem lett baja.
(index)
Bal-Rad komm: Pillanatnyilag VAN KÉT NEVESÍTETT “majdnem szemtanú”, akik ELMONDÁSUK SZERINT ott, és akkor arra jártak, és azt látták-hallották amit ELMONDTAK!
Annak mondták-akinek!
Annak kapcsán pedig, hogy akik-amit-akinek?-lehet megint konteokat gyártani.
Ezek egyike szerint az “allahuzós” érdeklődés semmiképpen sem illik bele a rendőrmészárlási verzióba!
Viszont amennyiben igaz a civilruhás rendőrökről szóló elmondás?-ÚGY MEGNYUGODHATUNK!
OTT VANNAK MINDIG-MINDENÜTT! VIGYÁZZÁK A BIZTONSÁGUNKAT!(?) AMIT JÓ TUDNUNK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hm-hm! bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Anonymous visszatér szerint:

  Ez a robbantás szerintem csak és kizárólag a hazaáruló fidesznek állhatott érdekében. Nem lennék meglepve ha pár héten belül ennek az esetnek a kapcsán már terrorcselekményről beszélnének. Erre hivatkozva döbrögi nyilltan és korlátlanul is korlátozhatná a Magyar állampolgárok jogait. És ezzel megvalósulna döbrögi nagy álma ő lenne Magyarország zsarnok királya. Az a király aki terrorveszélyre hivatkozva feljogosítva érezné magát, hogy bármilyen eszközzel elhallgatassa a másként gondolkodókat. Például képzeljétek el, ha mondjuk 3 milliónál több Nem lenne a népszavazáson viszont nem érné el a szükséges 4 milliót, és erre hivatkozva orbánnék megkezdenék a migráns betelepítést. Képzeljétek csak el, hogy mekkora lenne a népharag. Vagy hogy hazaáruló orbánék még milyen aljasságokat fognak elkövetni a Magyar néppel szemben a közel jövőben. Ezért is akarnak orbánék terrorveszélynek álcázott nyílt diktatúrát bevezetni Magyarországon minnél előbb.

  • én szerint:

   Szerintem meg hülye vagy mint a segg. Ez tipikusan közel.keleti alvilági módszer, bandaháború, területszerzés. Miután ez szórakozónegyed féle.
   Ezért voltak ott civilruhás rendőrök is .

   • Anonymous visszatér szerint:

    Szerintem meg mindenki magából indul ki. Így köszönöm, hogy az első mondatoddal a többiek előtt is minősítetted magadat :). Egyébként meg verifikálunk pár hét vagy hónap múlva, hogy kinek lett igaza.

    • .... szerint:

     Már hallani olyan hangokat, hogy a mélyebb lakosság ellenörzést lehetővé tevő törvényeket így már mindenki el fogja fogadni.

     • Anonymous visszatér szerint:

      +1. Valóban, szerintem is minden jel ennek az irányába mutat.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Még azok a profi MI6 kolégák is kerülnék az oktogon helyszint nem valos robbantáskor ( szinjáték rendezés ) mert tul sok a szemtanu.

  A magyar alkotmányvédelmis amatőr szinjátszo csoporttol enyhén szolva
  szerénytelen volt a helyszin kiválasztása.

  Gyerekek ha az MB3-ban fociztok ne nagy ercoskodjatok,hogy a Barszelonát
  hivjátok ki a Barszelonai stadionba, mert beégés lesz a vége.

  Ki a felelős ezért a konspirácioért.
  Fiam 2 perced van,hogy itt legyél a szőnyeg szélén.

  • Rettegett Iván szerint:

   Párkérdésünk:
   Melyik barom vállasztotta a fotomodelt a szerepjátszásra
   Melyik barom választotta az oktogon kőrnyékét helyszinül.

   és melyik barom jutatta konspirácios operácios kőzpontba az idiota rokonát

 3. ... szerint:

  És az az elképesztő, hogy az ilyeneket be lehet ” adni ” a magyarok többségének!
  Primitív robbantás, és mind ez csak azért, hogy nyomatékot tudjanak adni a szavazásuknak ezek a patkányok…

 4. Realista szerint:

  Az, hogy kinek az érdeke, az egy érdekes kérdés. Ami viszont tuti, pont a fityisznek nem jött jól.

  Aki meg szeret a terrorral riogatni, azt az alakot Gyurcsánynak hívják.

  Ki az aki most is előre kikiáltotta, ezek robbantani fognak, és ha tényleg akkor Orbán a hibás. Aztán minő véletlen, robbanás. Erre, azonnal a dk meg a szocik cuppannak a témára, mennek a belemagyarázások. Persze a többi párt nem szól egy szót sem, a fityisz is visszafogott. A dk még ultimátumot is ad.

  Gyurcsány, aki robbantással riogatta az akkori fidesz ellenzéket, akik lemondták a nagygyűlés, később kiderült semmi sem volt. Az a Gyurcsány osztotta tegnap az igét, aki hamis videót mutogatott (egy youtube-n jóval előtte fent lévő) mint terrorista elemek akciója. Drazsé miniszter akkor azzal is jól beégett. Gyurcsány szerette elbarikádozni magát, gyereksereggel körbevenni magát a bátor demokrata, mert nagy a veszély. Ő volt aki március 15-én mesterlövészekkel a múzeum tetején tudatta az ünneplő tömeggel ki az úr. Az az alak, aki sajtószabadságért kiállt, mikor miniszterelnökként hivatalból kitiltatta az egyik újságot, majd bojkottra szólított fel. Mi lenne ha Orbán kitiltaná a népszabadságot a közhivatalokból hatalmi szóval és sajtónyilvánosság előtt, miniszterelnökként bojkottot hirdetne meg ellenzéki sajtótermékekre? Még Obama is megszólalna. Gyurcsány idején merészeltek újságírókat rabosítani, fenyegetni (haveri kutya) mivel két közszereplő házát merészelték lefotózni. Ilyenek ezek és ma még egy laza bocsi sem volt a részükről. Aljas velejéig romlott gazemberek ők is. Okádni kell a dk féléktől. Jól összehordta a mocskot a szél.

  • Rettegett Iván szerint:

   Ezt a verziot is vizsgáljuk.
   2 héten belül itt lesz a jelentés a Balradon.

   • Realista szerint:

    A te kitalációid nem érdekesek. Annyira hiteltelen vagy a sok kitalált beteges baromságoddal, hogy bármit írsz nem releváns. Menj orvoshoz, nagyon beteg vagy. Ne itt trollkodj.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.