Lehet még fokozni az őrületet? -Lehet!

Népszavazás: útmutatót kaptak a közhivatalnokok a lakosság hívogatásához

Telefonokat, választói listát és fideszes szórólapokat osztottak ki minisztériumi közhivatalnokoknak, hogy ezekkel hívogassák egy-egy vidéki körzet szavazóit.

Mindezt munkaidőben, közhivatalnokként, államtitkári utasításra, pártútmutató alapján kell megtenniük, írja a 444.hu. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezek a telefonhívások megtörténtek-e, de terv és előkészületek voltak az ügyben.
A telefonálásba bevont hivatalnokok „Javasolt szöveg a telefonhívásokhoz” című útmutatót kaptak.
utm utm1
(atv)
Bal-Rad komm: A kvótareferendum körüli őrület fokozódik! Kissé “sántítósnak” tűnik a fenti hír-de akár igaz is lehet.
A tét hatalmassága indokolhatja bármelyik politikai maffia bármilyen aljas cselvetését, galádságát! Hallani már döbrögista krumliosztogatásról is nyugdíjasoknak. Csak menjenek szavazni! Már az sem baj hogy miként ikszelnek!-csak menjenek el a referendumra! Hogy az érvényes és eredményes legyen! Az érvényesség a lényeg a döbrögista hordának! Az eredményességet pedig megoldják “okosba’! Hogy aztán melldöngetve hirdessék: A’ zemberek bíznak bennünk, mer tuggyák hogy mi megvéggyük őket!
Az ellenmaffiák óhaja pedig az érvénytelenség kibrusztulása! Hogy aztán a mellüket döngethessék: LÁM-LÁM! A magyarok a zúnijót választották inkább!
Ennyi-A NÉP ÉRDEKÉBEN-szorgoskodó jótétemény között nem is tudunk választani!
NE IS VOKSOLJUNK EGYIK ÖTLET MELLETT SEM! LOPJUK EL A SZAVAZÓCÉDULÁKAT!
ÜZENJÜNK MAFFIBANDÁINKNAK! A NÉP MEGVÉDI ÖNMAGÁT!-VELÜK SZEMBEN! FÖLÉBREDTÜNK!
Vajon hogy állna a szájuk széle, hogy nem tudnak ránk-A NÉPRE-hivatkozni!
Mint eddig mindig!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Lehet még fokozni az őrületet? -Lehet! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Kémeri Lajos szerint:

  Igen megtörténtek Admin!

  Engem nem sokkal ezelőtt hívott valami nőci mint a gép de élő hang volt mondtam neki minden jót és leraktam.Üdvözlettel mindenkinek!

  Itt az egyik(gondolom van több is) szám ha valakit érdekel és nem akarja felvenni: 06 1 987 6220.Mivel 9 el kezdődik Bp.i szám nem nagyon lehet magánszemély.Ilyen követeléskezelő hiénák és hasonlók szoktak ilyen ismeretlenül morbid számról hívni.

 2. Vászoly szerint:

  Forró drót: Mi lesz a népszavazás után?

  https://youtu.be/O1Db8gwmHvU

 3. turzó istván szerint:

  Nem értem, hogy mi a … gond? Hát egy ilyen sikeres, jól menő, jól teljesítő országban, ahol mindig minden ‘mutató’ a kívánt irányban halad … bőségesen van kidobható pénz az ilyen – ‘mellékesen megkérdezzük, mert mi ‘szakértők’ nem tudjuk eldönteni’ – típusú milliárdos kiadásokra! Tehát … – mi a probléma? Ja, hogy … a parlamentben üllő gengszterek elárulták, kirabolták az országot, és most … már megint ki kellene őket menteni … ? Halál rájuk! … és az őket kiszolgálókra is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.