Megkérdezzük: KI A FELELŐS?

Budapesten szervezkedtek a párizsi merénylők

ab

A terroristasejt több tagja tartózkodott hosszabb-rövidebb ideig Magyarországon. Napokig laktak egy Rákóczi úti és egy zuglói hotelben, a Keletinél vettek ki pénzt.

Az Iszlám Állam által kiképzett terroristák a migránsáradatot kihasználva a balkáni útvonalon érkeztek az országba – írta a Magyar Idők a magyar rendvédelmi szervek megállapításaira hivatkozva.
A lap úgy tudja, hogy 2015. november 13-i párizsi és a 2016. március 22-i brüsszeli merényletek egyik operatív lebonyolítója, Salah Abdeslam háromszor is járt Magyarországon a terrorakciók előtt.
Az elhárítóknak nagyrészt sikerült rekonstruálniuk a történteket, azt, hogy Abdeslam harmadik útján, 2015 szeptemberében egy Rákóczi úti hotelben szállt meg, ahol megtalálták a belga férfi tartózkodási engedélyének másolatát is. Kiderült az is, hogy egy Audi A6-ossal ő vitte el Magyarországról azt a három férfit, akik a párizsi Bataclan színházban végrehajtották a több mint száz halálos áldozatot követelő mészárlást.
A lap úgy tudja, hogy a 29 éves, algériai Omar Mostefai, a 28 éves, ugyancsak algériai Samy Amimour, valamint a 23 éves marokkói Fouded Mohamed-Aggad hamis szír útlevéllel érkezett a szerb-magyar határon át Budapestre, hét napig egy zuglói hotelben húzták meg magukat és a Keleti pályaudvarnál 1000 eurót vettek fel.
A magyar rendvédelmi szervek belga és francia jogsegélykérelmekre végzett felderítő munkájuk során megállapították: a merényletek elkövetői közül több mint tíz tartózkodott, illetve utazott át Magyarországon 2015 júliusa és novembere között – írja a Magyar Idők.
(origo)
Bal-Rad komm: “…Az Iszlám Állam által kiképzett terroristák a migránsáradatot kihasználva a balkáni útvonalon érkeztek az országba…hamis szír útlevéllel érkezett a szerb-magyar határon át Budapestre…”
-TEGYÜK HOZZÁ GYORSAN: A “MAGYAR” QRMÁNY SZERVEZÉSÉBEN!
A Bal-Rad az első migránscsapat fölbukkanásakor követelte, hogy a társulatot SZERVEZETTEN, MEGÁLLÁS NÉLKÜL SZÁLLÍTSÁK ÁT AZ ORSZÁG TERÜLETÉN, HATÁRTÓL-HATÁRIG!
Ez VALAMI OKNÁL FOGVA csak jókora késlekedéssel valósult meg, számtalan botránytól kisérve. Az okokat illetően kifejtettük gyanúnkat a QRMÁNYZATI SZÁNDÉKOSSÁGOT illetően is. DE A FÉLELMEINKNEK IS hangot adtunk.
És láss csodát! BUDAPESTEN GYÜLEKEZTEK, SZERVEZKEDTEK!

Képtalálat a következőre: „Migránsok a keletinél-kép”

Most itt utalnánk az utóbbi napok migránsok által elkövetett kisebb-nagyobb súlyú bűncselekményekre, amiket OLTALMAZOTTAK rovására írnak! Pl. a “harapdálósról” a mai napig nincs hiteles adat arról, hogy kiféle-miféle? Amit éppen mond!
“AZOK” a terroristák elmentek akciózni! DE MENNYI MARADHATOTT ITT? A Budapesten hemzsegó, és az országban kontrollálatlanul kószáló migránshadból!
Nagyon reméljük-ÉS CSAK REMÉLHETJÜK!-hogy egy sem! De mi van akkor?-ha mégis itt “szunyókálnak” most is! Akik gyakorlatilag egy kifent kést jelentenek a mi torkunkon!
EZÉRT (vagy az esetleges következményekért) KI A FELELŐS?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megkérdezzük: KI A FELELŐS? bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Admin akkor kérdezd meg Hajdu urat
  Mit kerestek magyar rendőrők Sziriában 2010-ben mint isis kiképzők.

  • Rettegett Iván szerint:

   Igen a Paris merénylet szállai Budapestről indultak.
   Ez tény.

   Az a kérdés,hogy a szunita szalafisták,és a magyar szolgálatok ( israeli leány cég táborfalva)
   milyen kapcsolatott ápolnak

   • Rettegett Iván szerint:

    Konkrétabban hány szalafista katona tartozkodik
    a táborfalvai Israeli bázison

    Ki be járhatnak e europába robbogatni

    Mert ha igen akkor Magyarországot karantén alá kell helyezni
    europa biztonsága érdekében.

    Nem csodálkozunk az osztrák kolégák ovatoságán.

    Csak azokat a személyeket szabad kiengedni a magyar határokrol akikről meggyőződtek,hogy beszélnek magyarul.

    Ennek a Párisi merénylőnek is bármikor kiállithatnak Kolompár névre okmányokat, max lomisnak nézi az osztrák rendőr, azt fel robbantja Wient

 2. 1tothgabor szerint:

  Egy igen érdekes kérdés:

  Van egy olyan mini sztár elnökünk, aki ha betörik egy ablak a szíenennek is lenyom 2 óra hablatyot.

  Van egy olyan mini sztár elnökünk, aki egy kakas kukorékolásra kabinetet hív össze, keresztyén nemzeti katolikus konferenciával és összhaderőnemi tábornoki sajtótájékoztatóval.

  “DÖBRÖGI VAJON MIÉRT NEM SZÓLALT MEG?”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.