Megtámadták a magyar népet!

Minden oldalról lerohanták a magyarokat! Politikai bűnbandáink mindegyike ránk zúdult teljes erejével! Pedig hát nincs is választás!

tamtam1maro tam2 tam3 tam4

tud1

tud

Képtalálat a következőre: „Tudta?-kép”

hu

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: FŐOLDAL | A közvetlen link.

Megtámadták a magyar népet! bejegyzéshez 23 hozzászólás

  • petymeg szerint:

   Ki az a marha aki igy szereti ezt az országot ahogy van?

   • turzó istván szerint:

    A cionista vezetést sohasem érdekelte ilyesmi … sőt! Most még élvezd ki ezt a ‘Hawait’, mert később már ez sem lesz … – az áruló, korrupt vezetőink gondoskodnak róla!

 1. M szerint:

  Legalább kiderül, mely médiák a narancs horda lábtörlői, ilyen a nemzeti zombi bólogató, korlátolt báb képző, keményen cenzorált-de egyébként folyamatosan cenzor kiáltó, falkában üvöltés műfajban vezető kuruc.info, a plepsz látlelet vagy a kilóra megvett, egykori hungarista zagyvaságot, fényes érmékre váltó hidfo.ru.
  Bájos amikor egy szélső libsi, kommunista eszmét eláruló káderekből összeálló, az országot zsellérségbe taszító, nemzet ellenes párt (fidesz) éljenzésről szóló , népszavazás ha valakit nem érdekel. Egy békés családi vasárnapot tervezőkre libsit és már tovább is gondolják (na nem ők, hanem a karmesterek) buzit, néger f.szopót, nemzet veszejtőt és bár nekem ez hízelgő, ők a kapitalizmus alján lévő és már többen éhező proletárként, prolit kiáltanak. Számomra van valami mélyen megrázó, mikor ember társaim, zombiként örömmel rázzák láncaikat és minden ostor csapást a hátukon megünnepelnek. El tudom képzelni, milyen jókat röhöghetnek ezeken a szerencsétleneken az elmúlt 26év hajcsárai, pártjai, tőkései.

  • turzó istván szerint:

   Kedves ‘M’!
   … a másfél fa-oskolámmal sajnos nem fogtam föl a magasztos gondolataidat!
   … akkor mit is akartál mondani? … ha ‘mezeibben’ elmagyaráznád, talán még mögéd is állnánk … vagy legalább nyomnánk egy OK-t!

 2. Pex szerint:

  Nehéz megérteni, de most nem arról szavazunk, ami ki van írva, hanem hogy szembe megyünk a Brüsszel székhelyű gyarmatosítással. Az oroszok már szövetségeseink, nyilván, hogy az ő tanácsuk is benne van a pakliban. (Csak emlékeztetőül: az oroszok nem bejöttek, ha nem kimentek, a Szovjetunió nevű nem-orosz gyarmatosító jött be, az oroszok csak meghaltak érte vagy miatta.)

  • M szerint:

   A gyarmatosítás helyi központja, a magyar állam és a magyar kormány, kivel is megyünk szembe?

  • Pex szerint:

   Ez így van, de én személy szerint valószínűsítem, hogy azért van ez a vad ütemű lopás, mert kevés már az idejük. Putyin nem pálinkát inni jött hozzánk, hanem nyilván parancsokat hozott. Azok meg időzülnek…

 3. furnan szerint:

  Urak ! Azt javaslom, vegyetek erőt magatokon, és lépjétek túl a pártos árnyékotokat !
  Ez a népszavazás nem Orbánért, vagy a Fidesz kormányért történik ! !
  Nemzeti ügyünk, hogy kikkel akarunk együtt élni, és ennek eldöntését NE Brüsszelben döntsék el !
  Azok akarnak “jót tenni” a menekültekkel, akik elindították ilyen – olyan célokkal az újkori háborúkat, tönkretettek országokat, államokat, majd csalogatták ellenörizetlenül a szerencsétlensorsúakat Európába, a “jólétbe”.
  Hát egyék meg, amit főztek…..
  Nálunk egyre többen vannak azok az emberkék, akik létminimum alatt segélyekből tengetik életüket, azokkal kell törödnünk. Ők a rendszerváltás igazán nagy áldozatai, vesztesei, és majd az ő dolguk lesz, felébredés után, “eltakarítani” a Fidesz kormányt, ha elfeledkeznek róluk…..

  • M szerint:

   Ki is bír közel 2/3-dal az ogy.-ben és kit ruház fel újra döntéssel a népszavazás?
   Miért is fényezzem újra a nem működő narancs szerszámot?
   Ébredjen fel aki a gyarmatosítást itt koordinálja, nem barátja, hanem minden tettével a nemzet ellen tesz.

  • turzó istván szerint:

   … eddig is ez ment … akiket az államnak kellett volna segíteni, mert mindenre hivatkozással mindig beszedték rá a pénzt … mindenféle egyéb gyűjtésekkel, meg jótékonykodással próbálták életben tartani! … hová lett a pénz … a nyugdíj alap, stb.? Mindig az ilyen ‘megértő’ dumák csitították le a népet! Először is, minden bajok forrását – a korrupt, áruló politikusokat … az egész parlamentet kellene kitakarítani a szennytől! Sajnos, manapság nincs olyan erő, aki ezt meg tudná tenni … – de ha mégis … -ki jönne utánuk, ki tudna irányítani – mert hogy az eddigiek már bebizonyították, hogy kicsodák! Ennek az országnak mint – Magyarország – befellegzett, csak idő kérdése! Jóllehet … már most sem az, csak a neve – majd ha eljön az idő … a táblát is lecserélik! …”bújt az üldözött, s felé kard nyúlt barlangjába és nem leli honját e hazában!”

 4. szemcsi szerint:

  Akinek hiányzik az utcájából egy tucat sivatagi cigány, az szavazzon igenel.

  • M szerint:

   Aki a saját helyzetével, szerepével nincs tisztában ne osszon észt.
   A gyarmatosító 26év kormányai szemében, ön a sivatagi cigány, létének egyetlen értelme, hogy őket és a tőkés profitot szolgálja!

   • .... szerint:

    Bocsi, de rossz az év mennyisége, mert helyesen: 71 év.
    És természetesen nemmel kell szavazni, mert bár az sem véd meg minket, de legalább egyértelműsíti a felelősséget.

    • M szerint:

     Ha a horthy nemzeti (a gyárosok 98% ókeresztény, jogászok, közgazdászok 85-90%,…a zsellérek és ipari munkások 99% magyar, sváb,… (Szegfű Gyula statisztikái) )hasonlóan nemzeti rendszerére, a József Attila,Móra Ferenc féle mély szegénységre gondol, akkor lehet, hogy a kapitalizmus bomló virága több évet is takarhat.
     Elismétlem önnek, a kérdés az ogy-t hatalmazza fel döntéssel, amit egyszer már 2014-ben 2/3-dal megtett.
     Most csak újra fényezi a lelohadt narancs lompost,
     Amihez sok szerencsét és nyálat kivánok.

     • petymeg szerint:

      Szövegértés++++

     • .... szerint:

      Nem lehet érteni, mit is akarsz mondani.

     • egy paraszt szerint:

      Pedig egyértelmű!

      Egy kis relaváns történelmi visszatekintés némi helyesírási hibával (ami vélhetően mégsem elég mély ismereteiből eredezhet) után megállapításra kerül, hogy a proli bármit is csinál mai demokráciánkban, 2014 óta a döntést a Dunaparton hozzák a feje felett és megkérdezése nélkül, legtöbbször érdekivel ellentétesen!

      Ez a mostani kis móka inkább egy erőpróba, mintsem egy következménnyel járó valami.
      Ennyi erővel helyette azt is kérdezhetnék, hogy : egyet ért-e az uniós menekültpolitikával, oszt ebből még koronás főnkre kinéző közvetlen káros avagy piedesztára emelés következmények is elmaradnának, vagyis pont ezért……..

      Mindenesetre a szavazóurna elé járuláskor senki se felejtsen el béégetni…..!

 5. petymeg szerint:

  pötyi Te már megint nem vettél be valamit.

 6. vitorla123 szerint:

  A NEM szavazat a magyarság fennmaradását szolgálja.Én még oda írom azt is,hogy Orbán takarodj!
  Semmitr sem kell feltalálni!Egyszerű a megoldás:”Villamositás+szovjet hatalom,.” Magyarul automatizálás robotika + kommunista hatalom.Mert akkor 3 vagy 4 órát kell dolgoznod,megélsz nem csak te hanem minden magyar és nem lehet harácsolni.Ha zsidó a harácsoló ha nem.Ezt beszéltük meg Thürmerrel a szünetben.Minden más eben guba csere.

  Admin.

  No igen! Az orbántakaroggyos cédula eltűnik a mandzsettában, és kerül a helyére egy szép-tiszta, “NÉPAKARATOT” JELZŐ X-a “NEM” karikába! Oszt’ jónapot!

  Te meg verheted a melled, hogy a magyarság megmaradására szavazva elküldted Döbrögit a fenébe! Bizonyítsd be hogy úgy volt! A papír másról árulkodik! Tehát hazudsz-mondják ők!

  • egy paraszt szerint:

   Azért kis Bibliai és történeti visszatekintés során tudomásul kell vennünk, hogy a “kiválasztott nép” agresszív gazdaságpolitikája és szokása volt az emberiség fejlődésének mindenkori legerősebb motorja és inspirálója.

   Nélkülük, azaz az általuk képviselt értékrend nélkül a robotika még mindig abból állna, hogy a mamutot nem csak megesszük, hanem nagynéha felülnénk a hátára szétnézni, mint magaslatról!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.