Próba!

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Próba! bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. gyorgy szerint:

  Nem kell elmenni, nem kell Fidesz bohóckodás!

  • szemcsi szerint:

   Akinek hiányzik az utcájábol egy tucat sivatagi cigány, az ne menjen el szavazni.

   • M szerint:

    A kapitalista rendszerben, ön a sivatagi cigány, aki rabszolga és észresem veszi.

   • gyorgy szerint:

    Senki nem jön ide, de ha ide raknák ideiglenesen, az első adandó alkalommal el fog menekülni az országból nyugati irányba.

    • .... szerint:

     Régen volt, hogy a Habsburg uralkodó (jüde) egy rendeletben megtiltotta az egynél több zsidó fiú ausztriai maradását 21 éve után. Ajánlotta, hogy Magyarországra menjenek, hát zöme ide is jött, és bármilyen elmaradott volt akkor is az ország, itt is maradtak. Ma már több, mint 700 ezren vannak.
     A magyar nép kizsákmányolhatósági határán van. A néppel szemben a cigányság egy része (nagyobbik) és a zsidóság van. Oszd meg és uralkodj, bejön 200 ezer arab, majd 150 ezer néger, a családegyesítéssel lesznek minimum 1.200.000 -n a meglévő élösködökön kivűl.
     Amerikában is így tartják féken a lázadozókat.

 2. .... szerint:

  Ma, a radióban a szavazó lap lopásról is szó volt. Szakértő szerint nem jó ötlet, mert a hiányzó lapot könnyedén pótolhatják, mint oroszországban volt, akár tizesével is.

 3. M szerint:

  A demokrácia komédiában elég volt a bohóc szerep. Eleget röhögtek rajtunk és álságos választásainkon.

 4. Szaszi szerint:

  Ez van.A pofátlan dátum választásról ne is beszéljünk.

 5. Totóka szerint:

  Mindenkinek el kell menni szavazni,ez nem lehet pártpolitikai kérdés.Szomorú,hogy azzá tették.Elquró is többet nyert volna ha támogatja és jó oldalra állt volna.Úgy gondolom,hogy Nem lehet kérdés a NEM a migráció pofátlan leosztásár!Azok akik gátlástalanul beengedték Őket úgy gondolják,hogy az eltartás a mazsolázgatás után közös.Reméljük tévedtek és saját hazájukban is megkapják méltó büntetésüket és leváltják őket.

  • M szerint:

   Nem párt politika, ön fideszes tehát csak betüket lát és nem olvas.
   3 sorról van szó és abban szerepel, ön az ogy-t hatalmazzafel döntéssel.
   Azt remélem sejti, hogy az ogy-ben pártok ülnek és szavazgatnak.

   • seco szerint:

    aki eddig nem fogta fel, hogy NEM arról szavazhat, hogy ne engedjük be a migránsokat, hanem ennek eldöntését az ogy-re testáljuk a szavazattal, az már ezután sem fogja megérteni…

 6. Totóka szerint:

  Soha nem voltam Fideszes,sajnos a mai politikai paletában nincs igazán bal oldal.Az Önmagukat bal oldalnak tituláló(kivétel szerintem Thürmer)pártok liberális,és multi érdekeket szolgálóak.Nincs Önálló véleményük.Véleményem szerint jelenleg a “nagy”pártok közül a Fidesz a leginkább bal oldali.Nem véletlen az MSZP népszerűtlensége.Nem tud megújulni,fiatalítani.

  • M szerint:

   A tőkés rendszer, meglepő módon a tőkéseké!
   A demokrácia, nem néphatalom, hanem a gazdasági, katonai hatalom hátsó erővonalainak vetülete. Az álságos vetülete a demagógok(egykor a demokráciahamis szónokai) befolyásolta plepszen keresztül megvalósított diktatúra.
   Egy olyan rendszert istenítenek, mely lopásból, hatalom átmentésért jött létre (Periklész elcsaklizta a Athene szobor aranyát) és 60évig sem működött.
   A zűrzavar rendszerét Arisztotelész is a legrosszabb rendszernek tartotta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.