Az emebeteg USA

Mentálisan sérült férfit lőttek le a rendőrök, a nővére kért segítséget, de nem erre számított

elca

Európai fejjel felfogni nehéz események zajlanak a világ elsőszámú latorállamában-az USA-ban! Naponta érkeznek ámokfutók nem egy esetben féltucatnyi áldozatot követelő lövöldözésekről, fegyvertelen emberek rendőrök általi kivégzése .

Ezúttal egy mentálisan sérült fekete férfit lőttek le a rendőrök Amerikában. Dél-Kalifornia állam San Diego városának El Cajon kerületében. A férfi mentálisan sérült volt, állítólag nem volt nála fegyver.
A rendőröket a férfi nővére hívta, mert a testvére kiszámíthatatlanul viselkedett
Broadway Village Shopping Center nevezetű bevásárlóközpont mellett. A nő azonban nem erre számított, azt gondolta a rendőrök lenyugtatják fegyvertelen testvérét, arra nem gondolt, hogy le fogják lőni. A rendőrség szóvivője szerint a férfi nem működött együtt a rendőrökkel, ezért lelőtték, de azt még nem lehet tudni, hányan is nyitottak rá tüzet – írja a Daily Mail.

A meglőtt férfit azonnal a Sharp Memorial Kórházba szállították kritikus állapotban, de az eset körülményeiről még nem lehet sokat tudni és a férfi nevét sem hozták nyilvánosságra. A lelőtt férfi körül több tucat ember gyűlt össze, akik válaszokat vártak a rendőröktől, miért is lőtték le. A szemtanúk szerint a férfi fegyvertelen volt, ráadásul mentális problémái is lehettek. Míg egy másik tanú szerint a rendőrök nem is adtak semmiféle utasítást, mielőtt rálőttek volna.
Mondani sem kell, hogy a város feketéi máris zúgolódnak! Borítékolható, hogy újabb zavargások lesznek a dolog miatt!

elc

Amerika-ezt már régóta tudjuk-beteg! Halálosan beteg, és a betegsége vírusos eredetű! Ha van ilyen hogy vírusos elmebetegség?-akkor ez az! Ha az orvosi szakirodalomban még nincs ilyen kórisme-akkor gyorsan bele kell írni!
A betegség pedig a benne szenvedő betegségtudatának a teljes hiányával párosul, és roppantul fertőző!
A ragállyal szemben csakis úgy lehet egyelőre védekezni, hogy a betegnek a közelébe sem szabad kerülni! De a közelünkbe sem szabad engedni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Az emebeteg USA bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Vászoly szerint:

  Megint lesz indoka a niggereknek, hogy az utcákra vonuljanak törni zúzni és gyujtogatni meg fosztogatni.

 2. Istvan szerint:

  Lehet,hogy a rendőrők éppen ezt akarják!!(?)

 3. dani szerint:

  Az usa-ban annak nincs fegyver aki nem akar igy nem csodálkozok hogy a rendőrök mindenhol azt látják .
  Szerintem utánozta a rendőrök mozgását és amikor a rendőrök a fegyverükért nyúltak hátra nyúlt mint ha neki is lenne , innentől 50 % hogy van nála fegyver vagy nincs .

 4. Próféta szerint:

  Egy ismerősöm járt Kenyában és az USA-ban is. Előtte nem volt baja feketékkel közömbös volt velük szemben. De hamar rájött, hogy a Néger az nem ember, hanem valami állatfajta, továbbá teljesen mindegy, hogy Afrikában él vagy a USA-ban, egyforma állati szinten vannak. Gondolkodásra képtelen faj, egy ösztönlény. Azt tudja, amit megmutatsz neki és, ha a kedvére dolgozhatna, akkor sosem végezne munkát. Az USA-ban egy néger megszokott munkahelyen eltöltött ideje az 1, max. 2 hét, amíg megkapja az első vagy a második fizetését és már nem is megy többet a munkahelyre.
  Az olaszok meg Líbiáig mennek értük…. !!??

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  Akit és amit a vírus megtámad az bele is pusztul, mert a vírusos betegség ellen NINCSEN ORVOSSÁG. Amikor Írországban megfertőzte a vírus a krumpli ültetvlnyeket, a 19. század végén minden termés elpusztult, rengeteg ember jutott koldusbotra, sokan akkor vándoroltak, az USA-ba. A burgonya-krumpli azótától is vírusos, kipusztithatatlan az akkor belekerült vírus . Lehet,hogy az anno Ír bevándolók, vírusos génjeikből a mostani utódaikon jönnek elő a vírusok, ámokfutás,és gyilkolások képében ??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.