Donbassz

Nyalókakirály udvarának külügyére Sztyepan Poltorak generális a szeptemberi pribékveszteséget tíz egyedben, és sok foltozni valóban állapította meg tegnap délután. Hozzátéve, hogy NEHÉZ DOLOG PONTOSAN FÖLMÉRNI A VESZTESÉGEKET! A körülmények miatt.

tem

Roman Bocsko-egy Zajcevo körül tevő-vevő-latorzászlóalj parancsnoka szerint CSAK ZAJCEVONÁL a bűnbandák állományuk kétharmadát veszítették el idáig.
A donyecki repülőtér területe ellen este kilenc óra körül támadott a kijevi martalócsereg. Tüzérségi előkészítés után tankok fedezete mellett próbálkoztak a valcmanisták. A csata egész éjjel zajlott, és a város egész területén hallható volt a zaja. Reggel hat óra előtt valamivel vissza is vonult a latorbanda. Vélhetőleg csak itt és csak a mára virradó éjszaka megduplázták az egyhavi-bevallott-latoregyed veszteségüket.

De persze nem csak a donyecki reptér volt ám hangos mára virradóan! Jaszinovatajától-Szahankáig hullottak a latorgránátok a DNR-területére.
Peszkiben is volt ám csetepaté az éjjel, meg Avgyejevkában. Peszkiben két helyi civil sebesült meg súlyosan, amikor lakóházukat gránát találta el.
Az LNR is szépen-fokozatosan kapja a növelt adagokat. Tegnap este Pervomajszk és környezete kapott ízelítőt a valcmanisták buzgalmából. Az “Igor Herceg emlékműkomplexum, és Sztanyica Luganszka, valamint Luganszkoje immáron folyamatos latorágyúzás alatt állnak.
Morgolódik az EBESZ. Szvjatogorszk (LNR) térségében a hoholerők tegnap délután lelőtték egy megfigyelő drónjukat.

der

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Azorka1861 szerint:

  Hollandia elutasitja az EU-Ukrajna tàrsulàsi egyezmènyt
  http://www.hidfo.ru/2016/09/hollandia-elutasitja-az-eu-ukrajna-tarsulasi-egyezmenyt/

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Azorka 1861 ! Elégé friss az ön által közölt hír, mar csak azért is mert a mult évben,vagy ez év elején volt erről a szavazás Hollandiában, és a választók töbsége AZ UKRÁNOK TÁRSULÁSA ELLEN szavazott.

   • Fergeteg11 szerint:

    Az aktualitását most két dolog adja. Egyrészt a holland kormányfő bejelentette a dolgot a kormánya részéről is, másrészt a Hídfő beállt a nem mögé a magyarországi népszavazás előtt. Az írással valószínűleg szeretnének pozitív, korábbi vezetői szándékot befolyásoló példát hangsúlyozni egy EU-ban lezajlott népszavazással kapcsolatban.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Morgolódikaz EBESZ. Svjatogorszk (LNR) térségében a hoholerők tegnap délután lelőtték egy megfigyelő drónjukat . Úgy kel nekik ! Aki mérges kígyót melenget a mellén,az számitson annak a halálos harapásával . Még hátra van a fekete leves a pártfogoltaktól a EBESZ részére. Ez csak amolyan gyerekcsíny volt, szerintem . Feltételezem,hogy az ukik gyomrát is igencsak megülhette az EBESZ jelenléte abban a térségben, annak ellenére, hogy kémkednek a számukra. Így köszönik meg az árulóknak az árulásukat. Vagy csak látszat az egész ez a drón lelövés. Az árulókat csak kihasználják, ám mélységesen megvetik, még talán a Galíciaiak is .

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.youtube.com/watch?v=nGTWPUVufew Megint az MH 17-esről ! Az Amerikaiak a Szír diplomata háboru gyanánt ismét vádaskodnak a Oroszok ellen, hogy Orosz területről lőtték le “buk”-al, a Maláj utasszálitót, a Kijeviek dörzsölgetik kárörvendően a kezüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.