Magyarország végkiárusítása!

Az El Qro-féle hülyeséghez semmit nem kell hozzátenni! Mindkét szereplő önmagát minősítette!

Hanem Bencsik fölvázolta a jövőt. FOGADJUNK BE svábokat, bajorokat, hollandokat, belgákat, búrokat, meg a vén Isten tudja miféle nációkat! CSAK AZÉRT, MERT FEHÉREK!
Igaz, hogy EZEK MIND GYARMATTARTÓK ÉS HÓDÍTÓK!-de fehérek! Akik mohóságukban magukra húzták a gyarmatok népeit, és már félnek tőlük! INKÁBB ÁTADJÁK AZ ORSZÁGUKAT NEKIK, ÉS NÁLUNK KERESNEK “MENEDÉKET”! Mert bennünket-űgymond-“tisztelnek”!
Hát nem! EZEK CSAK A PÉNZT TISZTELIK! DE KÜZDENI A HAZÁJUKÉRT NEM AKARNAK! Kényelmesebb nekik kilóra fölvásárolni A MI FÖLDÜNKET! Ezek nem tisztelnek bennünket, hanem BÍZNAK BENNÜNK! JÓL FOGJUK ŐKET SZOLGÁLNI!
Fogy a magyar-mondja Bencsik! Fogy bizony! És menekül! MIÉRT NEM A MAGYAROK ITTHONTARTÁSA A CÉL? MIÉRT IDEGENEKNEK AJÁNLGATJÁK MAFFIÓZÓINK A MI FÖLDÜNKET?!
Bencsik NAGYON FÉLELMETES DOLGOT KOTTYANTOTT KI! HAZÁNK KALÓZOKKAL VALÓ ELÁRASZTÁSÁNAK TERVÉT! EZ AZ ÚJ NEMMZETTHY ELYTH TERVE!
És mi lesz velünk? Magyarokkal! Megyünk Levédiába? Vissza! Kisemmizve! Megalázva! Vagy itt maradhatunk őket szolgálni? SAJÁT (?) ORSZÁGUNKBAN?!
Mert jönnek a pökhendi germánok, hollandok, belgák, búrok!
NA NEM CÖF-ÖSKE! EBBŐL SEM KÉRÜNK!
NE JÖJJÖN IDE SENKI! Se arab, se fehér, se néger! Mindenkinek van hazája! Védje meg!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Magyarország végkiárusítása! bejegyzéshez 27 hozzászólás

 1. Pierre szerint:

  “Ha már be kell fogadni mert fogy itthon a népesség miért nem jöjjön ide sváb, német, vagy belga….”

  Jáááájj még azt ne!!! Hozzák magukkal a tetveiket! Pont ezaz hogy egy sváb tartozéka a zsidó, a belgáé a kongói, németé a muszlim! ezek a népek defektesek… vegyük már észre hogy ők okolhatók mindenért…

 2. Totóka szerint:

  Ha ez a véleményed akkor miért nem buzdítasz a NEM szavazatra.Nem igazán értem,hogy miért állsz a tartózkodók oldalára.Igen is ez nemzeti ügy nem a Fideszről szól.Azon túl mutat ez lét kérdés.Az érvényesség Magyarország az emberek sikere lesz.
  Minden politikai hátsó szándék nélkül.

  • fickó szerint:

   Ülj le egyes !
   Nem a nemzetről a migránsokról szól a népszavazás hanem a Fideszről és Orbán Viktorról !
   Nem akar senki kecskebaszókat Magyarországon ,de Orbánból sem diktátort !

  • egy paraszt szerint:

   Igen, a téma (ha nem így tennék fel) nemzethy ügy is lehetne, de ebben a formában a voks kevesebbet ér, mint egy kocsmai hangoskodás két feles közt.
   Igen, a tartózkodók erkölcsével ellentétes, hogy mérhetetlen fityeszes utálatuk ellenére is hazájuk ellen jelképes voksot tegyenek!
   Külföld és a közvélemény felé, a nemmel szavazók pedig beállnak a regnáló aljas-hazug…..hatalom érdekeit kiszolgálók sorába.

   ui. : Ne felejtsen el béégetni!

 3. M szerint:

  Szavazattal csak az ogy-t hatalmazod fel, amit 2014-ben már megtettél. Miért akarja újra fényezni a lankadt narancs lompost, értelmetlenül.
  Ön nem dönt semmiről, ön csak egy nevetséges szavazó báb, akin kedvelt pártnyikjai jót röhögnek egymás között.

 4. Totóka szerint:

  Úgy gondolom,hogy az ország lakói az emberek nem bábok van véleményük és az ha ezt elmondják politikától függetlenül az fontos.Hiba pártpolitikának minősíteni a szavazást.A baj az ,hogy a mostani “ellenzék” impotens és nem áll valami ok miatt az emberek mellé úgy gondolja,hogy nekünk kell megváltozni.A migráció kérdésében az elejétől kezdve rossz oldalra állt és nem akarja elfogadni,hogy a többség nem akar Mo-on tömeges migrációt.Az érvénytelen szavzás Elquró és a liberális uralkodóknak nagy kéjt jelente.Nem érzem magam bábnak és a környezetem sem és nem is szeretnénk a lankadt lompost fényezni mert ez nem a Fidesz győzelme lesz hanem a Magyar népért.

  • M szerint:

   Nem én minősítem pártpolitikának a népszavazást, hanem maga a szavazás saját magát, ha figyelmesen el tud olvasni 3sort, a népszavazás szövegét, akkor láthatja, hogy ön csak a párt politikát, azaz az országgyűlést hatalmazza fel, hogy döntsön.
   Ön nem dönt semmiről, csak, hogy bábként a semmiért is elmegy, mert a média báb köteleiezt rendelik vagy sem.
   Ne hálálkodjon a fényért, csak néhe próbálja meg máskor is kinyitni a szemét.

 5. Ranger2015 szerint:

  “M” jól látja a népszavaztatás kérdését.Bővebben kifejtve itt olvasható a lényege:

  “Az illegitim kormányzat illegitim országgyűlése, kollaboráns pártjai felhatalmazást kérnek arra, hogy egyedüli döntésjogot szerezve, egyúttal legitimálva magukat, dönthessenek Magyarországra bármely népcsoport betelepítési kérdésében, így nem csak az arab és néger betolakodók, de az izraeli lakosság betelepítésének kérdésében is, ami amúgy is folyamatos az utóbbi években. Nem az a kérdés, hogy akarunk-e bevándorlókat fogadni uniós nyomásra, hanem az, hogy legitimáljuk-e az Orbán-rezsim országgyűlését az Unióval szemben. Ilyen megvilágításban a népszavazás felhasználható hivatkozási alapként az uniós kilépésre, az izraeli betelepítésre, és Orbán stadionjainak megtöltésére is Pinochet mintára. Az álellenzék (a zsákmányolásból egyre jobban kiszorítottak) nem véletlenül tekinti ezt a népszavazást Orbán megmérettetésének. A “nem” szavazat legitimálja a “rablókormányt és országgyűlését”, feleslegessé téve az alkotmányozáskor nem véletlenül elmaradt, de kötelező népi megerősítést.”

  http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=447&c_start=0

 6. Sub Zero szerint:

  A cikk hibás állításból indul ki. Mégpedig abból, hogy a németek, belgák, búrok stb. gyarmatosítók. Gyarmatosítóknak nevezhetjük az adott országokat, de még inkább a multinacionális cégeket. A tarthatatlan viszonyok elől menekülő átlagembert nem. Miért rossz az nekünk, ha egy német nyugdíjas Magyarországon vesz egy házat vagy lakást és itt urasan megél az 1500 Eurós nyugdíjából? Vagy egy dán autószerelőnél betelik a pohár, elege lesz a muszlimok zaklatásából és a családjával együtt Budapestre költözik. Képzett szerelőként jól megél. Sokat dolgoztam Németországban és Svájcban. A melós ott is csak melós! Értéket teremt. Persze sokan mondhatják pont ide? Nyomorogni? Lehet, hogy nincs messze az idő, amikor életüket mentve menekülniük kell.

  • petymeg szerint:

   Csakhogy amig ő az 1500 Euros nyugdijából elöbb-utobb felsöbb rendünek képzeli magát én elmehetek a francba a 80000.- nyugdijammal.Ő megfogja tudni venni az 1000.-/kg kenyeret én jó ha egy szeletet és még szerencsés vagyok mert egyenlőre nekem van amannyi de 15-20 év mulva a leendőknek milyen éltük lesz?

   • Sub Zero szerint:

    Ez most komoly? Azért ne jöjjön Magyarországra költeni a pénzét, mert Önnek 80000Ft a nyugdíja? Költsék csak itt el! Welness központokban, kirándulásokon éttermekben stb. Az elköltött pénz egy részéből adó lesz, annak egy részéből meg nyugdíj!

    Admin:

    “EZEK” nem turistáskodni, nem pénzt költeni jönnének ide! EZEKNEK ÚJ HAZA KELL! Mások földje, mások otthona. Mert a sajátjukat elherdálták!

    Ahogy a négereket szolgáikká tették, ezek úgy fognak bennünket is szolgáikká tenni! A vér nem válik vízzé!

    • Sub Zero szerint:

     Igen! Új haza kell nekik! (Amit majd egyszer annak is fognak tekinteni, mert integrálódnak.) A régit elherdálták? Nem Ők, hanem vezetőik, akik az egész európai őslakosságot elárulták. Ezek a vezetők a pokolra valók! Ezek ha tehetik tényleg gyarmatosítanak, kihasználnak, ránk telepednek. Az értékteremtő dolgozóval viszont semmi bajom! Értéket képviselnek. Sokat dolgoztam Németországban és Svájcban. Azt tapasztaltam, hogy csak a körülményeikben és lehetőségeikben különböznek, a dolgozók alaptermészete nagyon hasonló. Persze, mint korábban már szó volt róla, jobb volna a magyarországi születéseket ösztönözni. Egyelőre erre nem sok esélyt látok.

   • egy paraszt szerint:

    Hát érdekes egyesek meglátása, amit tiszteletben kell tartani, vagy megbeszélni.

    Ha Magyarországra betelepedne 10millió német nyugdíjas (lehetőleg nem az osti) és itt költenék 2.000EUR nyugdíját, abból Áfa , jövedéki adó, helyi adó munkahely származik. Igen járjon sokat gyógyfürdeni is. Akkor fog emelkedni a 80.000 ft fizu is, annál jobban minél többen jönnek.
    Magának meg nem mindegy ki a felsőbbrendű? A hőbörgő, mindent lenyúló oligarchavezér. Attól, hogy beszélnek magyarul, szívűkben-elmélyükben milyenek is?

    Másrészt a melós -nyugdíjas beolvad, mint a Magyarországon élő nemzetek fiai lásd sváb, horvát stb.

    Másrészt a nép már most szolgája “megválasztott” urainak.

    • petymeg szerint:

     T.Mindenkinek akit illet!
     Való igaz jöjjenek,költsenek és menjenek haza,oda amit nemtudtak/akartak/védeni!Az emlegetett nációk a nincstelenségből települtek ide és a nemzetiségüket nem feledve tiszta szívvel ezért az országért voltak amit a hazájuknak tekintettek.Kiváncsi vagyok ezek a nyugdijasok mennyire néznének minket egyenlő félnek a saját hazánkban?

 7. .... szerint:

  Tessék utána nézni, az német átlagnyugdij alig több 700 € -nál-.

  • Sub Zero szerint:

   Ezt csak úgy első találatként találtam.
   http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/on_kap_tuti_nyugdijat_nemetorszagbol_1200_eurot_is_hozhat_a_postas/2404741/
   Nem gondolnám, hogy 700 euróból utazgatnak minden évben. Különben nem csak németek jönnek. Dolgoztam egy magyar származású tanárnőnél, aki Párizsban élte le az életét. Megkérdeztem, hogy miért költözik Budapestre? Azt mondta, hogy ha Budapesten kilép az ember az utcára olyan mintha egy európai fővárosban lenne. Párizs már nem olyan. A fiát Párizsban pár év alatt 14x rabolták ki. Színesek.

   • vitorla123 szerint:

    Én NEM -el szavazok! És véleményt nyilvánítok hatásosan.Ráírom a szavazófülkében a szavazó lapra:”Orbán takarodj!” Orbán azonnal mondjon le!” Ezt számolják meg és mondják meg a gecinek! Ti is tegyetek így! Meglátjuk nyilvánosságra merik e hozni!

 8. Szaszi szerint:

  Én már akkor sem nevettem rajta.
  Pedig földművelő sem voltam.

 9. Szaszi szerint:

  Légügyi dinasztia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.