Menekülteket vertek migráncsok Germániában

Baseball-ütőkkel támadtak magyarokra migránsok Németországban

Két magyar súlyosan megsérült, amikor múlt héten keddre virradó éjjel egy kocsmai vita után egy magyar csoportra támadt 20 migráns Baden-Württembergben.

A Schwäbische Zeitung regionális lap szerint a két csoport röviddel éjfél előtt egy vendéglátó helyen szólalkozott össze, majd az utcán is veszekedtek. Ekkor a migránscsoport erősítést kért. Amikor megérkeztek, a mintegy 10 fős magyar társaság megpróbált autóval elmenekülni.
Az egyik autó azonban nem indult el.
Az ekkor már 20 migráns baseball ütőkkel és lécekkel kezdte ütni a kocsit, betörték a szélvédőt és a három utasból kettőt súlyosan megsebesítettek. A lap szerint a rendőrök óriási erőkkel vonultak ki, még helikoptereket is bevetettek.
Az ügyészség nyomoz.
(origo)
Bal-Rad komm: A tudósítás némiképp sántít. Talán így helyesebb lett volna: MAGYAR MIGRÁNSOKAT vertek muszlim migránsok.
Az előbbiek Germánia gazdasági erejének stabilizálásán-erősítésén ügyködtek, míg az utóbbiak Germánia Ribancának meghívottjaiként-élve a lehetőséggel-gyakorolták a harci riadó elrendelése esetén tennivaló dolgokat.
A történetnek vannak részünkre sajnálatos tanulságai! Sőt! Csak azok vannak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Menekülteket vertek migráncsok Germániában bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Világos!A magyarokat ki kell szorítani Németországból,mivel sokat keresnek! Ez pusztán a kapitalizmus normális működése!Ha nem igy lett volna ki kéne találni!

  • V.kutya szerint:

   Pontosan!
   Öregharcos, még emlékszel arra a dokumentumfilmre, amit elmentettem anno, a kom.neten néztük, és a néhai Geréb Ágnes kommentálta. Ebben a filmben részletesen kifejtették, hogy Merkel tisztán faji alapon szortírozza azokat a népeket, akiket bevándoroltatni kíván hozzájuk, és hogy a lengyeleket, magyarokat, románokat le akarja cserélni “távolabbi” népekre. Ez vegytiszta újnáci fajelmélet, a németek sohasem lesznek mások, mindegy milyen pártban vannak éppen.
   Tehát, most gőzerővel folyik ez a “munka”, ők odafenn látják a káosz végét, ahol csak kétféle embertípus létezik: az árja, hűtőszekrény-fehér germán, és a fekete lófejű beduin.
   Csakhogy a német itt is ostoba, mint korábban is volt: nem számolt azzal, hogy az arabok más genetika, és nagyon magas a nők születésének az aránya, ezért van többnejűség. És mi a legfontosabb kérdés most szerte Németországban? Hát persze, hogy a CSALÁDEGYESÍTÉS! Mert ugyan lehet, hogy a beduin megtanul írni-olvasni (elég ha ennyit tud, a robotok mindent megcsinálnak), de a beduinnak van 4-5 családtagja, akiket el kell tartani, és amíg a magyar villanyszerelő felesége, élettársa mondjuk egy konzervgyárban robotolt, addig a beduinét el kell majd tartani, mind az ötöt! Ez lesz a bukta.

   • Fergeteg11 szerint:

    A szaúdi társadalom, ami elég jó példa az arabra, születési nemi arány tekintetében semmi szokatlant nem mutat. Viszont az idő előrehaladtával egyre több férfi jut egy nőre (utóbbiaknak nem igazán kedvez), amit még a többnejűség lehetősége is súlyosbít, vagyis a tehetőseknek, befolyásosoknak lesz a legtöbb utódja. Sok férfi marad nő nélkül. Hasonló helyzetek kisebb vagy nagyobb mértékben előfordulnak más muszlim társadalmakban is. Ha nincsenek helyi háborúk és/vagy tűrhető megélhetési lehetőségek, de stabil (tehát nem könnyen megdönthető) a helyi rendszer, egyre növekvő számban mennek ezek a társadalomból lassan kiszoruló egyének máshova – főleg, ha egy hamis képet alakítanak ki bennük -, agressziót levezetni meg az új, jobb élet reményében, vagyont és/vagy dicsőséget szerezni (esetleg ha mást nem, hát szüzeket a túlvilágon). A háborúk családos menekültjei mellett ők is terhet jelentenek a fogadóknak. Egyesek maradnak közülük, helyi terroristaként próbálva szerencsét. Mindezekhez a legszélsőségesebb ideológiák adják a legjobb támaszt. A korábban példásan szilárd, szekuláris Szíria, valamint Irak újabb jó terepe lett a szerencsét próbálóknak, ahova sok, egyelőre stabil vezetéssel bíró iszlám – vagy jelentős muszlim közösséggel rendelkező – ország kiokádhatta felesleges, radikalizálódó muszlimjait, ideiglenesen csökkentve a belső feszültségeket és szolgálva a nagyhatalmak érdekeit a sajátjai mellett. Ezt megtehették úgy, hogy csak félrenéztek, de akár aktívan segíthették is a folyamatokat, netán pedig kifejezetten alakították őket.
    A családegyesítés gond. De akik most bezúdultak, azoknak egy része nem fog nőt hozni, nemigen fog munkát kapni (főleg nem jót), és folytatódik a dolog tovább. Akiktől jöttek, azok jellemzően növekvő társadalmak, aligha kívánják a migránsaik jelentette problémát a nyakukba (termelnek eleget), az európai országok meg úgyis megtanulják, ha másként nem, a saját bőrükön, hogy ez nem lehetőség, hanem veszély. A nők jelzik legkorábban ezt. Szóval ott tart a világ, hogy egyes társadalmak egyre több “felesleges” embert produkálnak, és most még csak annyit tesznek a hatalmasok, hogy újabb és újabb országokat áldoznak fel a stabilak közül, amelyek ideiglenes megoldást és profitot jelentenek nekik a nehéz világgazdasági helyzetben (amit elitjeik mohósága okozott), de még több bajt szülnek. Egyelőre tologatják gondokat, az EU-t tervezik a legnagyobb migránstárolónak, mert a többiek vezetése, jog- és szokásrendszere életképesebb.

 2. kisember szerint:

  Szegény magyar és arab gazdasági menekültek jókat kocsmáznak sanyarú sorsuk közepette… A maradékot meg hazaküldik svájcifrank-törlesztésre meg az éhes gyerekeiknek, ugye?

 3. zombi szerint:

  Ha csak nem egy elszigetelt cselekmény, de szerintem nem !!
  Vagy……még is ?
  Nincs füst tűz nélkül amugy
  kinek profitál a bün ?
  Logikusan megrendelt akcióra tippeltem én
  ha csak , nem egy elszigetelt cselekmény, de szerintem nem !!

 4. Próféta szerint:

  Törvényszerűség…..mindig a túlerő győz, egyenlő feltételek között. Az arab hordák ezrével vannak jelen mindenhol. Már az is csoda, hogy a magyarokból volt egy kupacnyi egy helyen. A fehér népi összefogás hiányzik…..de nagyon !! Vagy legalább sok-sok fegyver a fehér kezekben.
  Ezeket csak erővel lehet megfékezni, ezért is hozták Európába őket. Legyen ok a totális háborúra a lakosságok ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.