Siratófal hatmilliárdért Dajcstompinak

Kiborultak a kommentelők a hatmilliárdos új MTK-stadion “siratófalain”

mtk

Tömör, szürke befonfalak övezik az új MTK-stadion focipályáját. A kommentelők háborognak, akik viszont már jártak a helyszínen, erősködnek, hogy a “siratófal” valójában nem balesetveszélyes.

Hatmilliárd forintból megépült az MTK új stadionja, amiről Deutsch Tamás klubelnök azt mondta, hogy nem lesz nála korszerűbb és modernebb stadion a világon. A hivatalos átadó október 13-án lesz.
Az építkezés idején a 444 szerint a csapat 400-500 néző előtt játszott más klubok stadionjaiban, Deutsch 4000 nézőt ígért az új stadionba.
Az új stadionnal, különösen azt az övező betonfalakkal nem tűnnek maradéktalanul elégedettnek az MTK Facebook-oldalán kommentelők. Siratófalnak nevezi az egyikük, egy másik arról érdeklődik: “Mi az a kínai nagy fal a háttérben? :D”. Többen felháborodva életveszélyesnek nevezik a szürke falakat, egy másik hozzászóló szerint pedig “Ideje volt már megépíteni a jó nő felfogó gátat!”.
Alighanem fején találta a szöget az a kommentelő, aki a labdarúgó-szövetség szabályzatából idéz: “MLSz Infrastrukturális Szabályzat, 4. §. 1. pont d/5: ‘Az oldalvonaltól 3 m-en, illetve az alapvonaltól 5 m-en belül semmilyen akadály, épületrész, kerítés, stb. nem lehet, de ajánlott az oldalvonalaknál is legalább 5 m-es távolság szabadon tartása’.”
“Ha már új a stadion akkor ülőhelyeket kellene építeni nem betonfalat” – jegyzi meg egy másik hozzászóló.
“Én vettem a fáradságot és kimentem megnézni. Be is jutottam. Egészen más a hangulata, mint a képeken, és a betonfal is jóval távolabb van, mint a kétdimenziós képeken látszik. Szóval arra biztatok mindenkit, hogy először győződjön meg róla személyesen, s utána kritizáljon” – békít más valaki.
Az MTK Baráti Kör egyik tagja pedig nem érti, miért nem lehet örülni az új stadionnak, hiszen százévente csak egyszer örülhetnek ilyesminek. A bejegyzéshez érkezett kommentek között pedig van egy fotó, ami megmutatja, hogy a “siratófal” valójában távolabb van a pályától, mint a többi képen látszik.
De elég a szóból, beszéljenek a képek.

mtk1 mtk2 mtk3

(HVG)
Bal-Rad komm: “…Deutsch 4000 nézőt ígért az új stadionba…”
-Dajcstompi igért már sok mindent! Meg is lett az “eredménye”! A bankszámláján!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Siratófal hatmilliárdért Dajcstompinak bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. öreg kun szerint:

  Majd jönnek ázsiából a dajcstomi rokonnyai osztán tele lesz!

 2. Vászoly szerint:

  Olyan, mint egy szuperbiztonságos jól védhető erőd, esetleg egy megsemmisítőbázis (FEMA)  “valamilyen alkalomhoz előkészülve”.

 3. zls-179 szerint:

  Fölöttébb ildomos volna ha eltűnnének már a kellemetlen emberek,de nem fognak a hatalom téved, mert nem úgy lészen az ahogyan Rotschild cionisták, és bábjaik elképzelték a jövőt!

 4. V.kutya szerint:

  Reklámtáblák lesznek ott valószínűleg, hallottatok már ilyenről?

 5. Ló Béla szerint:

  Kifejezetten ronda. Tényleg FEMA hangulata van inkább…

 6. lo ki szerint:

  Ez a siratofal brutalis

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.