Soros itt-Soros ott-Soros mindenütt! De Putyin a bűnös!

Putyini támadás, vagy üres fenyegetés?

Titkosszolgákkal világítattná át a Soros György által pénzelt civil szervezeteket a Fidesz. Az ellenzék egyik része szerint ez üres fenyegetés, az Együtt pedig úgy látja: putyini támadást intéztek a civil világgal szemben. Más hangok szerint viszont ezek a szervezetek olyanokat támogattak, akik törvénytelenül jöttek be az országba, ezért ki kell vizsgálni, történt-e bármilyen törvénytelenség.

„Mint a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnöke a bizottsághoz és a titkosszolgálatokhoz fordultam, összegyűjtve a Soros-hálózattal együttműködő szervezetek nevét, kérve a tevékenységük teljes átvilágítását. Eddig 22 Soros-lerakat jött ki a napra avval, hogy nyíltan beálltak a spekuláns által működtetett kampánygépezetbe, a TASZ-tól az Eötvös Intézetig.”
Erről beszélt a Pesti Srácoknak adott interjújában Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető helyettese. Majd egy keddi sajtótájékoztatón hozzátette, 22 Soros György által pénzelt civil szervezet állt ki az illegális bevándorlés politikája mellett a múlt héten. „Soros György többször bevallotta, hogy viszket a tenyere attól, hogy nemzetállamok vannak még Európában” – magyarázta.
Üres fenyegetőzés?
Ez volt a témája az ATV A nap híre című műsorának tegnap este. Szakács László, az MSZP országgyűlési képviselője elmondta: a titkosszolgálatoknak van egy politikai feje, aminek kötelessége beszámolni, de megrendelői oldalon soha nem jelenhet meg a politika. Szerint egyértelműen látszik, hogy Németh Szilárd nem ért a témához, hiszen a nyilvánosság előtt kért titkosszolgálatokat, hogy nyomozzanak civil szervezetek után. „Nagyon megnehezítette a dolgukat” – tette hozzá.
A politikus szerint Németh kijelentése nem más, mint üres fenyegetőzés, hiszen nem lehet sajtótájékoztatókon titkos manővereket bejelenteni. Szerinte a Fidesz „pánikrohamot” kapott az érvénytelen kvótanépszavazástól tartva, ezért az utolsó napokban minden „kártyát” bevetnek.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szerint a Fidesz frakcióvezető-helyettese putyini támadást intézett a szabad civil világgal szemben. „Németh Szilárd nyíltan megfenyegette azt a 22 civil szervezetet, melyek nyílt felhívásban tiltakoznak a kormány embertelen népszavazási kampánya ellen” – közölte.
Szerinte a titkosszolgálatoknak semmi közük nincs sem ahhoz, hogy Soros György milyen ügyeket és milyen szervezeteket támogat, sem ahhoz, hogy a támogatott civil szervezetek milyen álláspontot képviselnek egy olyan kérdésben, mint hazánk menekültpolitikája.
Szigetvári Viktor az adásban elmondta: a Haza és Haladás Alapítványt annak idején nem Soros György támogatta, de ha így lett volna, nem tagadná, sőt, büszke lenne rá. Hozzátette: a világ számos országában történtek olyan forradalmak, amelyek együttműködtek olyan nemzetközi szervezetekkel, amelyeket nem csak Soros, hanem számos tisztességes ember támogat. „Ettől minden korrupt kormánynak van alkalma félni” – hangsúlyozta.

Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője készítette Németh Sziláddal az említett interjút. Az újságíró az ATV-ben felhívta a figyelmet arra, hogy a tavalyi migránshullámmal bizonyíthatóan több terrorista is áthaladt Magyarországon, a hazai civil szervezetek közül pedig többek tüntetéseket szerveztek azért, hogy az illegális bevándorlókat ellenőrzés nélkül engedjék tovább a Keleti pályaudvarról, és más módon is támogatták őket.
Hozzátette, hogy ezek a civil szervezetek olyan Sorosék által szponzorált brosúrákat osztogattak a migrációs útvonalakon és a határokon, amelyek kioktatták a bevándorlókat, hogyan lehet kijátszani egy adott ország törvényeit, hogyan lehet illegálisan átlépni a határokat. „Ez törvénysértésre való felbujtás” – tette hozzá Huth.
Szerinte Németh Szilárd éppen azért kéri a Nemzetbiztonsági Bizottság vizsgálatát, hogy kiderüljön: valóban történtek-e törvénysértések a civil szervezetek részéről.

Évek óta tart a Sorosozás
Papp Réka Kinga újságíró arra hívta fel a figyelmet, hogy már hosszú évek óta megy a bújtatott „Sorosozás” a közbeszédben, a szélsőjobb kezdte, majd felzárkózott ehhez a Fidesz. Hozzátette, hogy a civil szervezetek nem az önfényezésről híresek, ezért egy átlag tévénéző nagyon ritkán tapasztalja meg. Kiemelte, hogy ezek a szervezetek állami feladatokat látnak el: iskolákat működtetnek, ápolnak, gondoznak, szegényeken segítenek stb., ezért kapják a támogatást.

(atv)
Bal-Rad komm: Gyomorforgató, hányásra ingerlő álnemzetieskedő ordítozás, és válaszul rá libsiajvék ez a javából.
“…putyini támadást intézett a szabad civil világgal szemben… a világ számos országában történtek olyan forradalmak, amelyek együttműködtek olyan nemzetközi szervezetekkel, amelyeket nem csak Soros…”
-Bizony-bizony! Így van ez már Churchill hírhedett fultoni beszéde óta! Egészen napjainkig! Csak annyi a differencia, hogy ezek nem forradalmak voltak, hanem ELLENFORRADALMAK, RENDSZERVÁLTÁSOK, DÉLSZLÁV HÁBORÚ, ARAB TAVASZ, MAJDAN stb. Csupa “előre mutató, a haladást szolgáló” események! Százmilliók nyomorba taszítása, milliók legyilkolása, országok eltiprása és a “szabad világba” integrálása! A “szabad rablás világába” integrálása, ahol a Soros pénzeken igét hirdetők szabadon rabolhatnak-fosztogathatnak!
A libsiaktivista véleményformáló pedig “…Kiemelte, hogy ezek a szervezetek állami feladatokat látnak el: iskolákat működtetnek, ápolnak, gondoznak, szegényeken segítenek stb., ezért kapják a támogatást…”
-Hát lelkem Kingám! Arról kegyed még nem hallott, hogy amíg a hiéna keze be nem tette a lábát, az állam ELEGET TETT KÖTELEZETTSÉGEINEK! Pl. a szocialista Magyar Népköztársaság! Ahol a szegények és elesettek száma töredéke volt a “szabadság” utáninak!
Németh pribéknek meg ajánlanánk a figyelmébe egy aprócska tényt: AZ Ő VEZÍRJE-DÖBRÖGI IS-SOROS PÉNZEN PALLÉROZÓDOTT ALVEZÍRJEI TÁRSASÁGÁBAN!
Jó tanítványként pedig ő zúdította országunkra a migránsáradatot! “…a tavalyi migránshullámmal bizonyíthatóan több terrorista is áthaladt Magyarországon…”
Ezt tudjuk! Azt pedig sejtjük, hogy NÉHÁNYAN TÁN EL SEM MENTEK! Itt szunyókálnak!
DE HOGY IS KERÜLT IDE A MIGRÁNSHORDA? KI ENGEDTE BE ŐKET?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Soros itt-Soros ott-Soros mindenütt! De Putyin a bűnös! bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. kisember szerint:

  Mint megírták nemrég a Soros-dokumentumok kiszivárogtatása után keletebbre, Orbánt a sorosi puccstól a Déli áramlat bolgárok miatti és oroszok általi “felmondása” mentette meg. Ha Viktor tovább pattogott volna két éve és szükséges, még több abrakot kapott volna a “hazai” libsi média és szervezték volna a tüntetéseket. A főpróba a netadós “hőbörgés” volt, és hiába időzítették focimeccs utánra, a homoliberálisok még fidesz-irodát sem tudtak rendesen rongálni, a szurkolóknak meg nem volt kedve… Látta az öreg kazár, hogy sokba kerülne itt szervezkedni, olcsóbb volt megvenni a bolgár kazár-bérenc politikusokat.

  Lehet, hogy megint beindult narancsos gyuri bá’ hálózata, mert Orbán már egyáltalán nem hallgat “nevelőszüleire”?

  Szinte csodálkozom, hogy a robbantásnál még nem került elő orosz szál… Szerintem Putyin vót álruhában…

 2. 1tothgabor szerint:

  Beszélek majd Soros “Úrról” is, de előtte a néhai Bill Clintonnéról.

  Azért lassan minden hülyének szembesülni kellene vele, hogy a naccságosasszony, Hillary “egy tyúkot feláldozok Moloch tiszteletére” Clinton halott.

 3. 1tothgabor szerint:

  Az is jó kérdés lehet, hogy mi a francért mozog külön-külön a két szeme a naccságosasszony utánzójának?

 4. Azorka1861 szerint:

  Friss hir: Ma hajnalban elhunyt Simon Perez bèke Nobel-dijas nukleàris
  uttörö. Kèt hèttel ezelött egy kardiologiai ellenörzès soràn rosszul lett, el-
  vesztette eszmèletèt. Az elvègzett vizsgàlatok agyvèrzèst àllapitottak meg.
  https://sputniknews.com/middleeast/20160927/1045772277/Shimon-Peres-obituary.html

 5. 1tothgabor szerint:

  Szeptember 11-én kijövet az integető “Hillary Clinton” kezén meg lehetett figyelni, hogy a mutató a középső és a kisujja majdnem egyforma, enyhén vaskosak, és a gyűrűs ujja enyhén deformált.

  Ez azért van, mert a 4 ujjal rendelkező lények, mikor öt ujjú humanoid formáját veszik fel, akkor – régebben a kisujjat formázták meg “pótujjként” – a gyűrűsujjat alakítják ki folyadék kristályos technológiával pótujjnak.

  Ezért is volt az, hogy régebben az “uralkodók” a kisujjukat eltartva ettek és ittak, mert ez volt számukra az irányíthatatlan, mesterséges ujj.

  Ezt a videót megnézve, és videó szerkesztő programmal lejátszva, lelassítva is lehet látni egy folyadék kristályos gyűrűsujj projekciót, a fekete hajú táncosnőn:

  https://www.youtube.com/watch?v=bqCQ6qDEAsA

  Felejtse el mindenki a gépi, CNC esztergályos gondolkodását.

 6. 1tothgabor szerint:

  Ja igen:

  Szerintem Soros Gyuszi bácsit nem kell nagyon megformálni, elég ha kiraknak a mikrofon elé egy vödör lószart.

 7. 1tothgabor szerint:

  Ezzel most nem azt mondtam, hogy minden gyíkot Dr. Vlad Tepes féle akkupunktúrás kezelésnek kell alávetni, csak azt mondtam, hogy nincs olyan, hogy USA és nincs olyan hogy szabadság.

  Ezért kell harcolni és küzdeni. Minden ami kell a kezünkben van.

  Akarat nincs.

 8. lacii szerint:

  1tothgabor
  +1
  A Néphülyítés még mindig megy a Fősodrásún.
  Egy kis adalék a tényleges történésekről.
  http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/09/mindig-is-2016-szeptembere-volt.html
  Egyébként szép napot mindenkinek.

 9. Smith szerint:

  Na szóval, akkor az ország szépen ketté lett osztva liberálisokra és nacionalistákra. Az egyetlen közös a két táborban, hogy a módszerváltó posztkomcsi elitnek az ellenségei. Szépen egymásnak ugrasztanak minket, hogy marakodjunk, öljük egymást, a hatalmon lévők pedig továbbra is szabadon uralkodhassanak és rabolhassanak. Ha a két tábor a gyűlöleten túl tudna látni, akkor össze is lehet fogni, hogy elszámoltassuk az elmúlt évtizedekért ezeket a gazembereket. A parlamentben látszólag több párt ücsörög, de valójában egy táborba tartoznak. A nyilvánosság előtt dobálják egymást a lekváros üveggel, de a háttérben megy az osztozkodás. Egy maffia ez.

  • M szerint:

   Az ország libsikre és libsik egy hamis másik arcát imádó un. nemzetiekre van osztva.
   Mindenki libsit imád csak más köpönyeget hord választottjuk.
   A hatalom egy és agy zombik tetszőlegesen besorolhatják magukat bármelyik libsi oldalra és, mint ön utálhatja a másik oldalt.

 10. Azorka1861 szerint:

  Szaszi
  “Règebben azt (az embert) neveztèk antiszemitànak, aki gyülölte a zsidokat,
  manapsàg pedig azt, akit a zsidok gyülölnek.”
  A mondàs Gilad Atzmontol szàrmazik. – Nemzetközi dzsesszmuzsikus, politi-
  kai aktivista, iro. 1963-ban született Tel Avivban. 2002 ota brit àllampolgàr,
  az izraeli àllampolgàrsàgrol lemondott.
  Egyik ujabb könyvènek a cime: The Wandering Who ? A Vàndorlo Ki(csod)?
  https://www.youtube.com/watch?v=Ak5nXnHwzDI

 11. Azorka1861 szerint:

  Javitàs: A Vàndorlo Ki(csoda)?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.