Amerika világégésben gondolkodik? (!)

A világ elsőszámú latorhatalmának-az USA-külügyi szóvivője John Kirby tegnap olyan dolgot mondott, ami bizony kopasznak is hajmeresztő! Szíriával kapcsolatban nyilvánult meg, és kijelentéseitől minden jóérzésű embernek nemcsak a kezei, de a talpai is ökölbe szorulhatnak!

jo

A Reuters honlapján megjelent hírt-miszerint az USA Öböl-menti barátai és szövetségesei MEGKEZDIK A SZÍRIAI TERRORBANDÁK ELLÁTÁSÁT A LEGMODERNEBB PÁNCÉLELHÁRÍTÓ ÉS LÉGVÉDELMI RAKÉTARENDSZEREKKEL-kommentálva Kirby kijelentette: ezeket az orosz csapatok és repülőgépek ellen fogják használni, ami komoly orosz veszteségeket fog jelenteni!
De még ennél is tovább ment a latorszóvivő: elmondása szerint nem tudják garantálni, hogy ezek a fegyverek nem kerülhetnek szélsőséges terrorbandák karmai közé, amelyek aztán EZEKKEL A FEGYVEREKKEL OROSZ ÉRDEKELTSÉGEKET TÁMADHATNAK VILÁGSZERTE, VAGY OROSZ VÁROSOKAT!
A latorkülügy helyettes szóvivője-Mark Toner-ugyancsak tegnap, NEM VOLT HAJLANDÓ SEM CÁFOLNI, SEM PEDIG MEGERŐSÍTENI a Reuters hírét a kulcsfontosságú partnerei rakétaszállítási terveiről.

(Úgy volt vele, hogy gondoljon mindenki amit akar. Főnöke már amúgy is színt vallott!)
Bárhogy is van, az USA elhatározta: ÉRVÉNYESÍTENI KÍVÁNJA AKARATÁT BÁRMI ÁRON! HA KELL, A HÁBORÚ KITERJESZTÉSÉVEL!
A jelek szerint a döntés megszületett! Aminek jó vége a világra nézvést nem lehet!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Amerika világégésben gondolkodik? (!) bejegyzéshez 25 hozzászólás

 1. Pex szerint:

  Nyilván mindenáron el akarnak adni fegyvereket, mert csak ebből élnek meg, ezért szállítják. És ha béke lesz, megszűnik a fegyverbolt… Csak az felejtik hozzátenni, hogy ezek a fegyverek elavultak már, ráadásul az orosz hadsereg még nem is nagyon ment be Szíriába… A kijelentésből egy valami szépen kiderül: vesztésre állnak, de nagyon, ezek már az utolsó rúgások részei.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Az én meglátásom szerint pedig nyilván, és nyiltan totális világégést akarnak, ha meg akarnak élni, ha nem akarnak megélni . A fegyvereket háborukra gyártják és szálitják, illetve vásárolják, nem vásári lődözésre, t.Pex . A szándékuk egyértelmüen ere vall, a más álamok provokálásaival, még egyértelmübben az Oroszorrszág elleni álandó, szünetnélküli, egyenlőre hideg háborus uszitásával, sőt egyre nyiltabb támadásokal, mármint szóbelilegileg, egyenlőre. A hajszál, amelyen DAMOKLESZ KARDJA LÓG egyre véknyul, egyre véknyitják az Atlanti óceán tulsó partjáról, SZÁNDÉKOSAN ! Aban meg kételkedek,hogy VALAHA LESZ VALAHOL béke. Ez egy utópia,egy HALVA SZÜLETETT NAGYMAMA.Csakhogy az utólsó rugásokba, rugásoknak rengeteg áldozata lesz.

  • Anonymous visszatér szerint:

   “amerika világégésben gondolkodik” Bizony abban!: http://www.3dikvilaghaboru.hu/konyv.php

   • Hugó szerint:

    2011-re prognosztizált jóslatot a honlap….. Szerencsére nem történt meg az, ami ott le van írva.
    Én azt látom, hogy a hidegháború kezdete óta ijesztegetetik a jónépet a világháborúval, de tulajdonképpen a kitörése senkinek sem érdeke.

 2. lacii szerint:

  Azért pár lényeges dolgot kihagytak azok akik mindenképpen a háború kirobbantásában érdekeltek.
  Például engem, Vagy a Földet . A Tereket Dimenziókat a Bolygókat.
  A nyalok még mindig azt hiszik, hogy ők fíngoták a passzát szelet.
  A Jónép. A mostani nyalóda lelkes résztvevői,nem igen tudják, hogy van egy másik “Vonulat” is.
  Amit nem kötnek az orrukra.
  Mert akkor kiderülne, hogy kik is ők (a Jónép) . Pont ezt akarják elkerülni, hogy megtudják. Ezért van a félelemben és bizonytalanságban való tartás.
  Ennek eszköze a média és a pénz.
  Még páran ledolgozzák a karmájukat a háború adta lehetőségekkel. De az nem fog kiterjedni világméretű szintre.
  Erre már nincs idő. Meg engedélyük sem a nyalóknak.
  Egyébként a legjobb amit tehetünk, hogy élvezzük a jó időt , és hagyjuk azzá válni magunkat akik ténylegesen is vagyunk.
  Ezt úgy lehet értelmezni, hogy egyre nagyobb rezgésszint éri a Földet . és bennünket.
  Mivel ez egy kegyelmi ajándék. Így olyasmi is történik ami nem mindig kellemes.
  A testünkből az előző életbeli és a mostani életünk minden szennyét kifogja söpörni.

  Ez a megkergülés időszaka. Ha körülnézünk mindenfelé kergülés . Az emberek nem tudják, hogy mi is történik velük. És így hajlamosak mindent másra kenni, ha Pl nem érzi jól magát.
  Ezeknek az embereknek (nagy többségnek ) olyan az aurájuk, mint a mosogatórongy .
  Most van mindenki átalakulásban .
  Lehet hinni , nem hinni. Végül is csak egy világ van . A mi saját belső világunk. A Külső világ csak egy tükör a számunkra.
  Egyébként szép napot mindenkinek.

 3. Tarna szerint:

  Hol van Szíriában népírtás? Buliháború van, már 5 éve keserveskednek.
  400000 halott 1825 nap alatt, vagyis napi 220 fő. Miközben a muszlimok szaporodnak olyan ütemben, hogy 50 év múlva még 1 milliárddal többen lesznek.
  Hol bír el ekkora bajjal Európa.
  Azt kéri a pápa, hogy szeressük a vad analfabéta parazitákat!
  Igazán? Minek?
  Sajnos a felelős migráns hívogató vezetők nem látnak tovább az orruknál és káoszt erőltetnek Európára.

  • Sub Zero szerint:

   Ezt írtam már korábban is. A szír népességszámhoz képest kevesebben halnak meg, mint ahány búr farmert megölnek a saját népességükhöz viszonyítva. Dél Afrikában búrnak lenni veszélyesebb, mint szírnek lenni Szíriában. A muszlim migránsokat csalogatják, a búrok menedékkérelmét Hollandia elutasította.

   Admin:

   Mi a qrva anyjukért mentek a búrok Afrikába? Nyerészkedni! Fegyverrel mentek hódítani-rabolni! “Ki karddal támad-kard által vész”! Jah! Hogy a kockázat már nagyon magas? Hát akkor nézzünk új terület után. Fogjuk a nyerteséget, és gyerünk! A nyeri egy részéből pedig most új hazát akarnak vásárolni! Mert az ottani őslakosok beleuntak a mókába! Az az ő földjük! A búrok mehetnek! Azok meg-MERT MAGYARORSZÁG ELADÓ-hallották, jönnek ide! Simon Peresz is a vétellel büszkélkedett! A magyarok könnyű zsákmány! Se pénzük, se gazdasági erejük, se fegyverük! TISZTELNEK BENNÜNKET! Pontosan olyan a helyzetük, mint amikor volt az afrikaiaké!-amikor odamentünk! Remek terep! Nekünk való hely! Komoly kollaborációra hajlamos politikusaik vannak! A magyarok meg vagy szolgálnak némi alamizsnáért, vagy mehetnek amerre látnak!

   AKI IDE BÁRMINEMŰ BETELEPÍTÉST TÁMOGAT, A MAGYARSÁG JÖVŐJÉT KOCKÁZTATJA! AZ HAZAÁRULÓ!

 4. Vak Bottyán szerint:

  Azért erre a hírre jobban oda kell figyelni. A fegyverekkel Oroszország és az orosz támaszpontok is elérhetőek. Ez a proxy háború lényege. Lőjék az oroszokat a dzsihadisták amerikai fegyverekkel. Az oroszok azt hiszem megint vissza fognak ütni. Esetleg egy kis taktikai nukleáris csapással.

  • Pozsony 907 szerint:

   2016 július 6.án Oroszország 2.5 milliárdos usd fegyverüzletet kötött szerbiával, amelyben mivel szerbiával nem tudja ezt az összeget kifizetni, vállalja a balkán, tehát jugoszlávia revizióját. Nem szaporítanám a szót, lesz orosz hadgyakorlat, koszovó meglepetés szerű vissza vètele is, orosz segítsèggel. Azt mondta a maci: megyek szíriában, ment is, a nato azóta levegőèrt kapkod. Mi is eldönthetjük majd, mit èr a nato, ez.
   Akit érdekel az egész cikk, megtalálja a htka közèp kelet európa topicban megtalálja, nem linkelhető.

  • Muzzy mx4 szerint:

   nincs ok aggodalomra,mivel hogy az iskander raketak meg a S.400 rendszerek telepitve vannak syriaba, ezek mar latvanyosabb hatast keltenek igazi show lenne

 5. zls-179 szerint:

  Hát öreg én ilyen racénás bőrrel azért nem állnék a nyilvánosság elé ,nemhogy azok véleményét tolmácsoljam akik szinte holtbiztos hogy egy laborból jöttek!Mint pl:A főnököd Obama nagy úr,aki egy nagyon sötét,sötét valaki,csak nézze meg minden érdeklődő azt a bizonyos sebhelyeket a fején…

 6. .... szerint:

  Ezen a honlapon olvastam már, hogy az Usa el fogja látni a felkelőket légvédelmi rakétákkal. Nem szólhat ellene senki, hiszen az orosz már egy éve segíti sok fegyverrel a terrort alkalmazó Szír kormányt, sőt konkrétan be is szállt a belháborúba. A legmodernebb fegyvereit próbálja ki (amik az usa -nak már vagy tíz éve rendszerben vannak), de pl. mikor lelőtték a felderíthetetlen 35 -öst , egy nap múlva haza is vitték mindet. Sziriából nem lesz vh., ott csak kipróbálás folyik mindkét oldalnál. Azt olvasni, hogy az usa fegyver gyárak megtalálták az orosz zavaró rendszerek ellenszerét. Most majd ki is próbálják.

  • Muzzy mx4 szerint:

   oszt te meg mien pirulakat alkalmazol magadon?

  • Balázs szerint:

   Milyen “felderíthetetlen 35-öst” emlegetsz te szerencsétlen?!
   F-35 lopakodót? Az amerikai.
   Szu-35 légifölény vadászt? Olyan nincs Sziriában.
   Tetszik mikor fogalmatlan, végletekig elfogult dilettáns atlantisták próbálnak okosnak tünni.
   Amit lelöttek az egy kb 30 éves Szu-24-es volt.
   Te pöcs.

   • ... szerint:

    Az! Pöcs! Ráadásul azon kívül hogy hülyeségeket karmol, még megtévesztően is írogat a ficere…

 7. .... szerint:

  Balázs
  zsretnéd, ha az eltt volna, de nem az volt, hanem az összesen 4 db -ból lőttek le egyet egy hétfői napon, kedden mindet hazavitték. Ez az amerikai x-35 -ös megfelelője az orosz pak-fa. Az usa jóval nagyobb légierővel bír és a raptorok már több éve rendszerben állnak. És vigyáznak is a légifölényükre. Persze lőttek le 24 -est is. A orosz légvédelem meg alszik. A tények -kel nem érdemes vitatkozni.

  • Már Tamás szerint:

   “…A tények -kel nem érdemes vitatkozni.”
   Ismered a mondást, a hülyékkel se…

  • Károly Daroczy szerint:

   … Te bizonyára egy nagyon okos zsidó vagy. Olyan okod, hogy a fejedet már abroncsolni kell, nehogy szétfeszítse azt a hombár fejedet.
   Ha akkora az a te Eeemerikád, akkor a nálad jóval tapasztaltabb amerikai fő-fő tisztek miért mondják azt, hogy Oroszország, egy estleges Európa ellenes háborúban 14 nap alatt a Francia riviérán napozhatna ???

  • Balázs szerint:

   A Szu-50-böl (Pak-fa) 6 darab van és egyet sem löttek le.
   A Raptor(F-22) valóban rendszerben áll évek óta és Sziriába is vittek néhányat mutatóba, nem tudok arról, bogy ebböl löttek volna le bárkik is a konfliktus során. A talán legjelentősebb bázis ahol csapat szolgálatban vannak, az az alaszkai Elvendorf, a hardafoghatóság csapnivaló.
   Egy amerikai-német közös hadgyakorlat során a német Eurofighterek nyerték az imitált légiharcot nagy fölénnyel.
   Az “X” az amerikaiaknál kísérleti repülőgépre/proto-típusra utal, nem pedig hadrendben lévőre.
   Az orosz Sz-400-as légvédelmi rakéta komplexum klasszisokkal jobb, mint az amerikai megfelelője a Patriot.
   A többi stimmel, dávidka…

   • mantra szerint:

    “Egy amerikai-német közös hadgyakorlat során a német Eurofighterek nyerték az imitált légiharcot nagy fölénnyel.”

    Igen. Csak a csúsztatás ott van, hogy közelharcban, vagyis az F 22-esek éppen azt a fegyver/rakétarendszerüket nem használhatták, ami már az előtt befogta volna az eurofightert mielőtt azok egyáltalán észlelhették volna őket. Ilyen az mikor lesajnálnak valamit úgy, hogy a sztoriból kihagyunk egy lényeges elemet 🙂

    • Botond szerint:

     Csúsztatás nélkül : Az F–22-es alkalmazásával kapcsolatban számos problémára derült fény, ellentétben több más repülőgéppel, melyek idővel kinövik gyermekbetegségeiket, hadrendbe állítása után nem csökken, sőt, növekszik a meghibásodások száma. A legtöbb a radarabszorbens bevonattal kapcsolatos, ez sokkal kevésbé bírja az esős időjárást, mint ahogyan azt tervezték, javítása pedig meglehetősen bonyolult, a javítóanyag egy napos száradást igényel. A kabintető az elvárt 800 repült óra helyett már átlagosan 330 óra után elkezdi átlátszóságát és szilárdságát veszíteni, emiatt cserére szorul. A szárny és a törzs csatlakoztatására használt titánelemek nem megfelelő minőségűek, emiatt előre meghatározott időszakonként átvizsgálásra szorulnak.

     A repülőgépek hadrafoghatósága a felmerülő problémák miatt igen alacsony, 55-64% közötti, az egy repült órára eső karbantartásigényük 2004 óta 20-ról 34 órára nőtt. Átlagosan 1,7 repült óránként jelentkezik kritikus hiba a repülőgépekben, melyek javítás nélkül alkalmatlanná teszik a bevetésre.

     Na és újabban komoly szoftver-problémákkal is küzd ez a “csoda” …

    • Balázs szerint:

     A kiegészítés helytálló, valóban manöverező legiharcban maradtak alul. A láthatáron túlról indítható fegyvereket nem tesztelték.
     Valós háborús körülmények között lehet abból baj, ha kilövi a két Ammram-120-ast, utána meg leszedik mint a riadt majmot..?

     • mantra szerint:

      Balázs

      A mai valós háborús körülmények között ma már éppen az van előnyben, aki előbb tudja indítani a rakétát a célra. Ha ettől megfosztom, azzal kihagyom a háborús körülmény kezdő lépését. Olyan mint ha Karpovval úgy kezdek egy játszmát hogy beállítom nekem megfelelően a bábukat, aztán 2 lépésből beadom neki a mattot, de ettől még egy rendes játszmában lehet hogy nem sok esélyem lenne 🙂

 8. Totóka szerint:

  Az a baj hogy technikai dolgokról beszélünk és “szerintem” véleménye a Szir hadseregről ugyan az mint az Ameriaiakról.Tehát úgy gondolja,hogy Amerika jogszerűen tartózkodik ott és ez dráma.Régen nem lenne semmi baj ha nyugatiak és Amerika szövetségesei elfogadnák,hogy Asszad marad.De sajnos ez nem érdekük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.