Más-más kottából énekelnek a döbrögista potentátok?

Népszavazási mozgósítás: Rogánék szerint rágalom, Kocsis Máté szerint rendben van

sza

Kocsis Máté fővárosi fideszes pártelnök azt mondta, nem tartaná durva dolognak, ha közhivatalnokok kampányolnának a népszavazás mellett munkaidőben.

A 444.hu nyomán írtuk meg, hogy minisztériumi közhivatalnokok választói névjegyzéket és fideszes szórólapokat kaptak, hogy végighívják egy-egy vidéki körzet szavazóit.
A portál úgy értesült, hogy a telefonhívásokat munkaidőben, államtitkári utasításra, pártútmutató („Javasolt szöveg a telefonhívásokhoz”) alapján kellett, vagy kellett volna megtenniük a hivatalnokoknak. Cikkünk megjelenése után levelet kaptunk a Rogán Antal irányítása alá tartozó Kormányzati Tájékoztatási Központtól, amiben rágalomnak nevezték cikkünk állításait:
„Jelöljék meg konkrétan, kire és mire gondolnak és tegyenek az ügyben azonnal bejelentést a Választási Irodánál, illetve a hatóságoknál, hiszen jogszabálysértés esetén ez a jogszabálysértésről tudomást szerző újságírónak is kötelessége. Ha ezt nem teszik meg konkrétan, akkor ez névtelen és konkrétum nélküli rágalom marad, névtelen és konkrétum nélküli rágalmakkal pedig nem foglalkozunk” – írják.
Nem egyeztettek?
Szerda este Kocsis Máté, a Fidesz budapesti elnöke volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának egyik vendége. Amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy nem lát-e kivetnivalót a közhivatalnokok kampányoltatásában, a politikus nem tagadta az állítás valóságtartalmát. Sőt!
„Ha egy kormány intézményesen elkötelezi magát parlamenti felhatalmazással egy népszavazás mellett, akkor a kormány alkalmazottainak lehetőségük van ebben részt venni, és ha ehhez nekik egy kommunikációs támpont kell, én azt azért nem tartom egy olyan nagyon durva dolognak” – mondta Kocsis Máté, és kijelentette: nincs tudomása arról, hogy ez a tevékenység kötelező volt-e a hivatalnokokra nézve, de a fizetésükbe mindenképpen belefér.
(atv)
Bal-Rad komm: Mintha nem ugyanabból a kottából játszana Tonyó és Mátéka! Bár nem is csuda ebben a nagy fölhajtásban-rohanásban! Nincs idő itt a duma egyeztetésére!
A HORDA ALKALMAZOTTAI PEDIG TEGYÉK A DOLGUKAT!
Mert a horda alkalmazottai ők, a közhivatalnokok! “…a fizetésükbe mindenképpen belefér…”
Mert azt ám a horda adja nekik! A fizetésüket! Az nem közpénz! Hiszen amint befizet a pógár valami adót, az azonnal elveszti közpénz jellegét! Onnantól már a horda jótéteménye minden juttatás! Azért meg meg kell dolgozni! Most pedig a munka dandárja van!
A Tonyónak meg már amúgy sem hisz senki!-ezt már Révész Máriuszka is elmondta.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Más-más kottából énekelnek a döbrögista potentátok? bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Azorka1861 szerint:

  Szaszi!
  Egy bennfentes elàrul egy trükköt.
  https://www.youtube.com/watch?v=sAEGX0weMxA

  • Szaszi szerint:

   Ó hát ismerjük őket.
   http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/dns-kutatas-bebizonyitotta-hogy-modern.html
   http://hirtv.hu/ahirtvhirei/heisler-hiba-volt-tulsagosan-balra-huzni-1363854
   Tegnap Bayer miatt tettem ide,a 444 véleménye miatt,hogy Jeszenszky ki lett rúgva,mert kritizálta Bayert.A két éves huza-vona pillanatok alatt rendeződött Bronzos által.
   Bayer sváb…,vagy mégse..?

   • Fergeteg11 szerint:

    A kazárkedvenc hipotézist sokan felkarolták:
    http://www.khazaria.com/
    Kellemetlen, amikor egy témában több könyvet is jegyző ember, aki egyébként összegyűjtötte és kivonatolta a releváns tudományos kutatásokat a fenti oldalán, az utolsó kis szalmaszálat elengedve kénytelen megállapítani, hogy az askenázik esetében minden bizonyíték hiányzik erre:
    “Surprisingly, none of the Asian ancestry in Ashkenazi Jews comes from Turkic Khazars. Ashkenazi Levites paternally descend from an Iranian people not from Khazars or Slavs, per genetic evidence revealed in a new study by Siiri Rootsi et al. discussed here, here, here, and here. Since no other paternal or maternal haplogroup among Ashkenazim comes from a Central Asian Turkic source either, we are now left with the total absence of evidence for Khazar ancestry in Ashkenazim.”
    Tanulság: az Új Világtudatról semmit! Benjamin Fulford szelleme kísért ott, aki talán maga is egy “kedvenc”.

     • Szaszi szerint:

      De nem Fulford cikk volt- eredeti http://www.texemarrs.com/042013/jews_not_descendants_of_abraham.htm
      Texe Marrs,róla keresés után tudsz meg valamit.

     • Fergeteg11 szerint:

      Lehet. 🙂 De sokra nem mennének vele, ahhoz túl kevesek az oroszok ellen. Egyébként nincs bennük semmi misztikus. Mindhárom linken van igazság. S. S. ott tévedett, hogy túl nagy hangsúlyt fektetett a “kazárkedvenc” hipotézisre. Ezt a genetikai vizsgálatok nem igazolták. Abban viszont igaza van, hogy voltak időszakok, amikor egy-egy térségben az ottaniak közül bárki bekerülhetett ebbe a később idegen környezetekben, különféle diaszpórákként viszonylag zártan szaporodó, vallásos körbe. Abban szintén igaza van, hogy az európai mozgalmak mellett a “kedvenceknél” is kialakult olyan, ami népként akarta egyesíteni őket, majd ebből kiindulva jogot formált egy nemzetállamra. És abban is, hogy nem volt egyetlen nagy szétszóródás. Több hullám indult el a közösségeikből különböző időkben, akárcsak másoknál. A vallás vagy etnikum kérdése érdekes. Én, beszélve vallásos zsidóval, azt szűrtem le, hogy az elméleti lehetőség ellenére (ugyanis elméletileg bárki lehet zsidó) a származás a döntő náluk, ebben pedig a törvényeik elég egyértelműek: zsidó anya. A többit ki nem mondva, de egy részük megkülönbözteti, tehát legkorábban a második generációt fogadják el teljes értékűnek, ha az zsidó anyától születik. Persze a zsidó anya lehet, hogy valaha nem is volt zsidó, csak később lett az, vagy csak zsidó apától született, és ennek hatására tért meg a “gyökereihez”. De nem volt ez mindig így, csak akkor lett főszabály, amikor a Talmudot írásba foglalták, korábban inkább az apa számított (van olyan közösségük, ahol ma is). Úgyhogy én azt mondom, ez is egy a sok zártan szaporodó közösségből, amely még elég sokat őriz a közel-keleti genetikai örökségből, de kevert, részközösségei számára átjárható, és az askenázik esetében elég kevés ősre vezethető vissza, részben közel-keletiekre, részben európaiakra. Ezt bizonyítja a másik két link, amit csatoltál. A vallás nem szükségszerűen része ennek a szaporodási közösségnek, de minél kevésbé az, annál nagyobb az esélye, hogy tovább keverednek és lassan beolvadnak mások közé, ezért igyekeznek megőrizni az identitásukat akár a vallással, akár valami nagy közös tragédia túlhangsúlyozásával, mint a holokauszt. Azt is elérték, hogy a szélsőjobboldalon állandó téma lettek ahelyett, hogy tárgyilagosan szemlélnék őket, mindenféle mítoszok költése nélkül (amit egyébként maguk a “kedvencek” is szívesen erősítenek néha). Nagy szerencséjük, hogy Európa a kereszténység nem kis segítségével olyan foglalkozások felé terelte őket, amikben aztán számarányukon felül képviselik magukat, és a világ gazdag, befolyásos emberei között igen sok van belőlük. Most már mindent rájuk vezetnek vissza, ami olykor megmosolyogtató, olykor pedig dühítő, de ez van, sajnos.

 2. V.kutya szerint:

  Épp a zöldségesnél voltam, az utcai kiszolgálónál vettem szőlőt, jó sor előttem utánam, amikor makacsul hívta valaki az eladónőt, és csak simán kinyomta, káromkodva, hogy szavazás! Jól megcifrázta, szerintem nagyon rosszul áll a szénájuk, ha erre vetemednek, hogy vadidegeneket kell hívogatniuk, ez olyan, mint 20 éve a direkt Zepter edény eladás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.