Bihar Ura Fejenagy Kósa beigért

Döbrögi is és a qrmány is lemond, ha…

mvo

Lemond a qrmány Döbrögistől ha az igenek kerülnek többségbe a vasárnapi népszavazáson, fenyegetőzött a döbrögista horda frakcióvezetője az ifjú döbrögisták (Fidelitas) országos választmányának mai ülésén. Frászt hozva az ifjú narancslé-vérű szépreményűekre.

Bihar Ura Fejenagy – mint kifejtette – sikeres népszavazásra számít, arra, hogy “rengetegen elmennek” voksolni. Hogy érvényes lesz-e, azt meglátjuk – dünnyögte hozzá, hangsúlyozva ugyanakkor: ha elsöprő lesz a nemek aránya, az felhatalmazza a qrmányt arra, hogy parlamenti többséget “hozzon össze” egy migrációs jogalkotási folyamathoz.
A népszavazás eredményét pedig nem “cselezheti ki” az Európai Bizottság – amely egy kvótadöntésnél már “átverte, kvázi sunnyogva, az európai jogalkotási szabályokat” -, még akkor sem, ha az érvényesség vitatott lesz – horkantotta el a ránk váró szebb jövőt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bihar Ura Fejenagy Kósa beigért bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Fergeteg11 szerint:

    Török Gábor:
    “Ez a kommunikációs ámokfutás már-már a Gyurcsány-kormány időszakát idézi. Miközben eddig végig arról beszéltek, hogy nincs belpolitikai tétje a népszavazásnak, most Kósa Lajos bedobja: lemond a kormány, ha az igenek kerülnek többségbe (aminek persze semmi esélye, legfeljebb a bejelentés növelhetné valamelyest az ellenzéki szavazók részvételi hajlandóságát, de szerintem inkább csak a kommunikációs káoszt erősíti). Egyszerűen érthetetlen, hogy miért van erre szükség.”
    https://m.facebook.com/torokgaborelemez/?fref=ts
    Lehet, hogy legközelebb már El Risitas vagy Bruno Ganz fogja elemezni a népszavazást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.