Döbrögi már csak a “NEM”-ekre hajt?

Már nem számít érvényes népszavazásra Döbrögi?

Döbrögi nem képes leállni! Sorozatban nyomja a hülyeségeit, űzve a legnagyobb mértékben kedvenc elfoglaltságát-a parasztvakítást. Tegnap a Nemmzetth Legkiválóbb Parókacsinálójának, Udvari Filmgyártójának, Casinotulajdonosának és Televízió-médiagurujának televíziójában tűnt fel. A Tények nevű vetítőben. Ahová MEGHÍVTÁK!

Előrevetítette, hogy a népszavazás után higgadt párbeszédre van szükség, ami egybevág azzal a hírrel, hogy leszállnak a migránsokról október 2.-a után.
A majd negyedórás hülyeségáradatban sütögette megszokott álnemzetieskedő baromságait, amitől birkái úgy általában el szoktak alélni: nemzeti ügy a népszavazás, a “baloldaliak” bevándorláspártiak, ő pedig a Védelmező!
De már kicsit fordított a köpönyegen: már nem a népszavazás érvényességét domborítja ki ő és a témában igét hirdető potentátjai! Már a “nem”-ek többségén van a fő hangsúly. Erről hablatyolt már tegnap este is, és ezt elegendőnek tartja ahhoz, hogy tovább folytassa a küzdelmet “Magyarország megvédéséért”.

Beszélt ő már másként is. Nézzük csak, hogy nem egészen egy hét alatt miként forgatta a szavait:
Döbrögi, 2016. szeptember 22: Én egy kicsit mindig csalódott vagyok, ha a részvételi arány kevesebb, mint száz százalék, mert abból indulok ki, hogy Magyarország jövőjéről van szó.
Döbrögi, 2016. szeptember 29: Politikai értelemben a részvételnek nincs jelentősége.
De ha mondjuk érvénytelen lesz a kvótareferenduma, és csak hárommilliónyian mennek el neki bégetni. Mit fog mondani 2016. október 3.-án?
Van rá tippünk:
KILENCVEN SZÁZALÉK! KIRÁLY VAGYOK! TÁKOLMÁNYBA ÍRATOM, HOGY EZENTÚL ÉN TELEPÍTHETEM BE A MIGRÁNCSOKAT! MERT AZ A NEMMZETTH ÉRDEKE!

Képtalálat a következőre: „Orbán király-kép”

Jaj ennek az országnak, ha a vasárnapi buli érvényes lesz! Mert akkor hétfő reggeltől lehetünk szemtanúi a koronázódomb összehordásának! No meg szorgos kubikusai!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi már csak a “NEM”-ekre hajt? bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. V.kutya szerint:

  Megbuktak, megint!
  Amit szabad Jupiternek, nem szabad egy ökörnek.
  Ő megváltoztathatja a véleményét, de mi nem, mert akkor hazaárulók leszünk.
  Amikor én mondtam, hogy semmi értelme, és okafogyott a népszavazás, kaptam hideget-meleget a nemzettestvérektől, sőt, “balról” is. Mert hogy ott a helyük, Orbán királyi szent jobb keze mellett (vagy inkább valaga alatt).
  Undorító az egész közép-ázsiai bagázs.

 2. Totóka szerint:

  Igaza van Döbröginek az a legfontosabb,hogy a nemek döntő fölényben legyenek,reméljük ez nem lesz kérdés.Természetesen jó lenne és Brüsszel számára (és Elqurónak is)megdöbbentő lenne ha Krímihez hasonló arányok születnének .

  • bbb szerint:

   +1
   És szerintem Putyin is azt gondolja, hogy NEM-re kellene szavazni.
   Vicces. Olyanok osztanak itt észt akik azt nem tudják eldönteni mikor érkezhet ide több
   migráns?
   a, Brüsszel dönt és küldi a migránsokat.
   b, az országgyülés hozzájárulása is szükséges a betelepítéshez.
   Döbrögi saját maga alatt vágná a fát ha egy eredményes népszavazás után beengedné a migránsokat, ezért muszáj neki gólt lőnie Brüsszelbe. Ja és nincs egy épkézláb eredményes játékos a cserepadon. Legyen inkább a milliárdos “baloldali” kormány?

  • M szerint:

   Igaza van döbröginek, mert minden tette mögött, a narancs horda uralma, kifosztó rendszerének működtetése áll!
   Igaza van döbröginek, mert olyanok, akik képtelenek vagy lusták gondolkodni meg is érdemlik őt és circus maximusat.
   Menjenek bátran és büszkén és erősítsék a saját megvetettségüket.

  • secor szerint:

   Ember!
   Fogd már fel, hogy NEM arról szavazhatsz, hogy ne jöjjenek migránsok,
   hanem arról, hogy ezt a kormány dönthesse el!
   Értelmezd már azt a kurva kérdést!

 3. 1tothgabor szerint:

  AZ ÖTSZÁZ FORINTOS FORRADALOM

  Tragikomédia egy felvonásban.

  Felolvassa: Bármilyen, Önnek tetsző hang. Lehet például Benedek Elek.

  Alcím: Miért szavazok igennel?

  Magyarország régen jobb vót, mer régen vót olyan, hogy magyarország. Régen emberek is vótak, és testvéremnek szólították egymást, mosmán csak bajtársak, pógárok, vagy ki tudja, mi most a megszólítás.

  Régen az emberek köztársaságban éltek. Mosmán csak társaságban. Gyakorlatilag Zártkörűben. Ami Orbán Viktoré.

  Régen a kutyák házon kívül, az emberek házon belül laktak. Most a kutyák bent, az emberek kint laknak.

  Régen a kutya maradékot evett, az emberek tartósítószer nélküli, főtt ételt ettek. Most a kutyák őzhúst esznek, az emberek tartósítószeres kutyatápot esznek.

  Régen a Nap Keleten kelt és a lent lent volt, a hidegre azt mondták, hogy hideg, a pirosra, hogy piros, a [email protected] pedig nemi szervet jelentett. Most nem tudjuk, hogy merre van a lent, mert úgy látszik, hogy mindig van lentebb, a télen húsz fokos panelházra azt mondják a politikusok, hogy nem hideg, a kicsi az sokat jelent, a [email protected] pedig a Nemzetvezető jut az emberek eszébe.

  Régen is volt baj. A legnagyobb baj talán az volt, hogy az okos emberek azt hitték, hogy a hülyéknek igénye van az igazságra, a bölcsességre, tudásra. A hülyék nem akartak fejlett társadalomban élni, hanem anyagiakat akartak halmozni, a tudás értéke filléres volt, akinek esze volt az is többet akart, akinek ereje volt az is több anyagi javat akart magának. De a legtöbbet a harácsoló akart. Nem volt áthidalás az eszmék tengerében, nem volt társadalmi kiegyezés. Kis lökéssel megölte magát a Teremtő Társadalom. Valójában a halmozási vágy ölte meg, ami a primitív emberek „lelkében” volt.

  Régen az állat állat volt, az ember pedig ember volt. Mosmán esse úgyvan. Most ember embernek a farkasa, de a farkasok is emberiesedtek és gonosszá váltak.

  Persze van ami régóta nem változott. A papok most is hazudnak, a gazdag még többet akar, aki megtanult térdepelni annak kurva nehéz kiegyenesedni és büszkének lenni.

  Miért szavazok IGENNEL?

  A büszke szírilyuszi oroszlánok, kiknek szíve oroszlán, agyuk csiga, egy szó nélkül tűrték, hogy ellopják közös országukat. A csiga agyú oroszlánok mivel két számot nem tudnak összeadni, ezért azt sem értették meg, hogy a 89-es gengszterváltás is érvénytelen. Egy büdös fillér nélkül kisemmizték Őket. Vagyis nem, mert a téesz talán rájuk iratta a pottyantós budit. Szó nélkül türték, hogy több száz milliárd forintot kilopjanak az országból.

  Pedig a büszke oroszlánoknak senki sem mer hazudni, csak kétezer éve mindenki.

  Ezért jó, hogy házhoz jön a forradalom.

  Október harmadikán, vagy amikor az első menekültek bejönnek az országba, veszek két kiló kenyeret. Minkét zacskóra ragasztok egy címkét, amin az áll, hogy „70 Ft.- Shalom!”

  Az egyik kenyeret megbontom és a Dohány ucca környékén eldobom.
  A másikat egy mecset környékén dobom el.

  Ezt meg fogja találni Juliska és Mariska néni is, kijövet a zsidó keresztyén templombú!

  Meglássák, hogy 70 Ft.-!

  A vérük felforr, agyukat elönti a harci düh. Felhíjják az asszonytetvéreiket! Azok az uraikat! Pestet elönti a harci riadó! Igaz, hogy nem vették észre, hogy kirabolták az országukat, a kórházaik pedig egy dögkút szintjén állnak, nyugdíjuk nincs és nem is lesz, NADE EZ A TETTENÉRT BŰN!!!

  Összejáccanak az ország ellen! Összejáccanak a magyarok ellen! RÁNKRONTOTTAK A GAZOK!!!

  Assebaj, hogy mán 2 ezer éve, de Mariska néninek is adni kell egy kis feldolgozási időt.

  Aznap égni fog pest. A parlament is lángolni fog. Az emberek átveszik az irányítást a saját életük fölött.

  „ÍGY LESZ, NEM ÍGY LESZ, MÉLYBŐL ROBBANT MESE LESZ”

 4. Ranger2015 szerint:

  Orbán tükörbe nézett és szembeköpte magát.Már saját magával sincs kibékülve.

  http://alfahir.hu/na_most_jottunk_teljesen_zavarba_orban_szerint_a_nepszavazasnak_nincs_politikai_jelentosege_csak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.