Rendőrterror a Kúrián véleménynyilvánításért

tuzokol

 

 

 

 

Egy óra véleménynyilvánítás az elKúria épületében.

qri

A Sárgapólósok véleményezték az igazságszolgáltatás elárulóit: Polt Pétert, Darák Pétert, Wellmann Györgyöt.

A rendőrök jogszabályi háttér ismertetése nélkül szorították ki őket az épületből. Minden ok nélkül, csak mert valamelyik nagyfejűnek nem tetszett. Rendőrterror! Diktatúra!

 

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

Rendőrterror a Kúrián véleménynyilvánításért bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Anonymous visszatér szerint:

  Szerintem ideje lenne az egész országra kiterjedő polgári engedetlenségi akciókat kezdeni. Ugyanis ami ma Magyarországon van az nem demokrácia hanem fideszes diktatúra.

  • vitorla123 szerint:

   Ez egy harácsolódemokrácia.Amit mi burzsoa diktatúrának definiálunk!Vagy 200 év óta mindenki tudja.Ezt akarta a magyar.Megkapta!

   • egy paraszt szerint:

    Kérem-kérem!
    A kollektív bűnösség elvét hivatalosan régóta elvetették! Tessék szelektálni és nevén nevezni a gyerekeket!

 2. Rettegett Iván szerint:

  A helyzett fokozodik kőzeleg a forráspont.

  Her ober bitte ein caffe. Denke Merszi 🙂

 3. okoska szerint:

  Az egész frankhitel pereskedés rosszul van megközelítve. A bankok az államtól pénzkölcsönzésre+kamat(THM)-re kapták a működési engedélyüket. Az általuk kibocsájtott szerződés is egy pénzkölcsön szerződés, változó árfolyamú és változó kamatú. Továbbá minden árfolyam és kamat változás a kölcsönt felvevő kockázata (nyeresége vagy vesztesége). A pénzkölcsön három része 1. kölcsönt felvevőre terhelt tartozás 2. bank által kifizetésre került összeg 3. tartozás visszafizetése+THM.
  Adós-tartozás=Banki-kifizetés=Adós-visszafizetés(-THM), ennek a három pénzösszegnek a szerződés lejártakor egyenlőséget kell mutatnia. Ha ez nem áll fen a szerződés nem kölcsönszerződés. A bankok kapzsiságuktól vezérelve, elkövettek egy hatalmas hibát a adós-tartozás összegét a szerződésekben CHF-ben határozták meg míg a banki-kifizetést HUF-ban és az adós-visszafizetést is HUF-ban. A bankok arra hivatkoznak hogy volt CHF, ha volt akkor az átkerült az adós magántulajdonába(tartozás is magántulajdon) a szerződés értelmében. Amikor a CHF erősödni kezdett a bankok megemelték az adós-tartozás összegét, amihez a szerződés szerint joguk volt és a megemelkedett adós-tartozás nagyobb kamat hasznot eredményezett ezért szálltak el úgy a hitelek. De mint fent írtam ez a megerősödött CHF-összeg is a kölcsönt felvevő tulajdona, mégis a bankok síbolták el az erősödésből származó nyereséget. A szerződések szerint a bankok tulajdona a banki-kifizetés, ami viszont nem változott semmit. Ha a bankoknak jogában álla CHF erősödése miatt megemelni a törlesztő részletet akkor az adósnak is jár a megemelt banki-kifizetés utólagos korrigálása. A bankok az adós-tartozás helyett a havi törlesztő részletet határozták volna meg CHF-ben az adós-tartozást pedig HUF-ban az adósok nem tehetnének semmit. Magántulajdon bűnszervezetben elkövetett lopás,sikkasztás áll fen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.