Volner bajban…

Volner: A jövő héten kinyírnak, ha nem hagyom ott a Jobbikot

voja

Megdöbbentő Facebook-bejegyzést tett közzé Volner János, a Jobbik alelnöke. Az ellenzéki politikus egy titkos találkozóról írt, amin megfenyegették: kicsinálják, ha nem hagyja ott a pártot.

“Ez egyre durvább” – kezdte a történetét Volner János. A Jobbik alelnöke a Facebookra feltöltött bejegyzésében arról ír, hogy “egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozóval” megejtett titkos találkozón az üzletember két forgatókönyvet tárt elé.
Miután a telefonját aksi nélkül eltette, a politikus azzal szembesült, hogy
ha nem száll ki a politikából és ha nem támadja be keményen a Jobbikot és Vona Gábort, akkor kemény vizsgálatok szakadnak a nyakába.
Ez egyre durvább…
Érdekes és tanulságos beszélgetésen estem túl egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozóval. Titkos találkozót kért, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne velem megosztani. A találkozó elején megkért, tegyem le a telefonom, vegyem ki belőle az akkut, nehogy valamilyen nyoma maradjon a beszélgetésünknek.
De a java csak ezután következett. Elmondta, hogy “meglátása szerint” több volt MSZP-s, SZDSZ-es, LMP-s politikushoz hasonlóan én is járhatnék nagyon jól. A Fidesznek minden lehetősége adott arra, hogy még az unokáim is gazdagságban éljenek. Ezért “mindössze” annyit kell tennem, hogy kiszállok a politikából és búcsúzóul “keményem betámadom” a Jobbikot és személyesen Vona Gábort. Biztos benne, hogy ezt a Fidesz nagyon bőkezűen meg fogja nekem hálálni.
Ugyanakkor vegyem fontolóra azt is, hogy ha nem ezt az utat választom, akkor ne lepődjek meg túlzottan, ha a Tállai András fideszes képviselő által vezetett NAV a volt cégeimmel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez ellenem és rövidesen majd a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobájában találom magam. És azon se lepődjek meg, ha egy ismert nagyvállalkozóval (nem Simicska Lajos) folytatott beszélgetésemről készült felvétel is kikerül majd rólam, ami szintén segít a kinyírásomban. Azt mondta, ő úgy véli, ebből a két lehetőségből választhatok. Kérte, hogy gondoljam át a dolgot, mert ha nem az első megoldást választom, akkor szerinte már a jövő héten indul a gőzhenger és kinyírnak.
Nem tudom, hová fog még Orbán Viktor rendszere aljasulni, de ha ez igaz, ezek még nagyobb gazemberek, mint amit feltételeztem róluk. Egy biztos: én a Magyar Gárdában és a Jobbikban is hűségesen, a legjobb tudásom szerint szolgáltam a magyarságot és ezután is így fogok tenni. Sem a volt vállalkozásom ügyeivel, sem más magánbeszélgetésekkel kapcsolatban nincs semmiféle takargatnivalóm. Az pedig, hogy a balliberális oldalt és az LMP-seket kilóra meg tudták venni, ne tévessze meg Orbán Viktort sem, mert nincs az a pénz és nincs az a fenyegetés, amiért én elállnék attól, hogy ezt az országot szétlopó fideszes bandát le akarjam váltani.
 TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Utóbbi esetben a Fidesz “nagyon bőkezű hálája” helyett, a NAV a volt cégeivel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez ellene és “rövidesen a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobáján találhatja magát” – derül ki Volner bejegyzéséből. A politikus azt állítja, kikerülhet egy ismert nagyvállalkozóval folytatott beszélgetése is, ami szintén segíthet a “kinyírásában”.
“Azt mondta, ő úgy véli, ebből a két lehetőségből választhatok. Kérte, hogy gondoljam át a dolgot, mert ha nem az első megoldást választom, akkor szerinte már a jövő héten indul a gőzhenger és kinyírnak” – írja a Facebookon a Jobbik alelnöke.
Volner szerint ha igazak a hírek, akkor Orbánék “még nagyobb gazemberek, mint gondolta”. Az ellenzéki politikus azt állítja, nincs takargatnivalója, és “nincs az a pénz és fenyegetés”, amiért elálljon attól, hogy leváltsa “az országot szétlopó fideszes bandát”.
(atv)
Bal-Rad komm: VAN AZ A PÉNZ! De még mennyire hogy van! A politikusléttel az együtt jár! Ellenkező esetben csurog a vaj a nyakba. Ami a sötétben a fejre lett kenve.
MÁRPEDIG AKINEK VAJ VAN A FEJÉN, AZ NE MENJEN A NAPRA! Volner a napra vágyott! Most aztán csodálkozik. Hát ne csodálkozzon! Azon se, ha elmarad az össznépi együttérzés az ő várható rossz sorsa miatt! Még ha sok-sok dologban igaza is van! (Hát én is csak azt csináltam, mint a többi!)
Rajta kívül SOK-SOK MAGYAR EMBERT KINYÍRTAK, JÖVŐTLENNÉ TETTEK AZ UTÓBBI 26 ESZTENDŐBEN! Nem fenyegetéssel, mert nem volt vaj a fejükön! Csak úgy-spontán okokból. És nem csak a döbrögisták! Talán ezidáig azok legtöbbet, (és talán ők a leggaládabbak!) és hát néha-néha becsusszan a kinyírtak közé egy politikusbűnöző is. A tezsvírharcban is vannak ám áldozatok Volner úr!
TESSÉK MENNI CSEMŐBE, CEGLÉDRE, NAGYKŐRÖSRE ÉS A KÖRNYÉKRE! KAMPÁNYOLNI A HORDA KVÓTANÉPSZAVAZÁSA MELLETT! LETENNI AZT A HŰSÉGESKÜT NAPI SZINTEN! NEM PEDIG RIADOZNI!
A politikuslétnél jobb dolog nincs a Kárpát-medence ezen fertályán! Már 26 éve! Sokkal jobb, mint a lecsóban!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Volner bajban… bejegyzéshez 40 hozzászólás

 1. Vászoly szerint:

  Hülyeségeket jegyeztél meg a cikk végén Admin!
  Ha volner János árulóvá akarna válni, akár zsarolásra akár “önként”, akkor ezt az ominózus esetet nem hozta volna nyilvánosságra, hanem “szép csendben beáll a sorba” és szót fogad a zsarolóknak.
  Mivel Volner mégis “kidöntötte a szaros bilit” ez ügyben (is) egyedül az az út maradt számára, hogy felveszi a kesztyűt s a harcot a jellemtelen és aljas Fidesz zsarolókkal szemben és nem válik renegáttá.

  Szóval mielőtt vak gyűlöletedben leírod az “észrevételeidet”, nem ártana értelmezni az általad közzétett cikket, Volner válaszát és reakcióját a zsarolásra, majd levonni a konzekvenciákat. Mert így ez a megjegyzésed egy hatalmas kamu. Próbálj meg hiteles maradni!
  Hitelesnek maradni nem azt jelenti, hogy akit nem kedvelünk esetleg gyűlölünk, hogy arról valótlan dolgokat is állítunk, hanem szigorúan az ADOTT TÉNYEK ALAPJÁN BÍRÁLJUK EL a dolgokat.

  A Fidesz látja, hogy aki képes őket kiütni a jelenlegi helyzetükből az a JOBBIK.
  Tetszik nem tetszik neked de akkor is ez van!

  Orbánék most fosnak, hogy az eddigi mocskosságaikért egy JOBBIK kormány esetén felelniük kell.
  Tudod mit jelent ez?
  Azt, hogy a JOBBIK tényleg komolyan gondolja a Fidesz haramiák elszámoltatását, és ezt Orbánék is tudják. Szóval a JOBBIK nem állt be a sorba, nem lett a Fidesz csicskása mint ahogyan azt ők szerették volna. Tehát MINDENT elfognak követni, aljas és akár törvénytelen módon is (ez ugye bevett dolog Orbánéknál), hogy bármi áron és módon ki akarják nyírni a JOBBIK prominensebb politikusait.

  Aki most a JOBBIK-ot támadja (mégha azok nem is a “szíve csücske” neki), az Orbánékat támogatja és segíti a jelenlegi hatalmuk megtartásában.

  tetszik nem tetszik ez van!

  Admin.

  Jobbikos elvakultságodban teljesen elment az értelmezési képességed! A komment olvasása közben!

  De! CSAK AZT LEHET TÁMADNI, AKI TÁMADHATÓ! A döbrögista hordának van fegyvere a felkoncoláshoz! Van TÁMADHATÓ ELLENSÉGE! Szét is fogják gincsolni a Jobbikot!

  Mivel lenne jobb a népnek a Jobbik mint a döbrögisták, vagy a többi horda közül bármelyik is? A NÉP-ről beszélek! Miért tartod tisztességesebbnek a Jobbikot bármelyik maffiacsoportosulásnál is! Mert KOMMUNISTA ÖTLETEKKEL OPERÁL?

  “Szétlopták az országot! Felelősöket keresünk! Megbüntetjük őket!”

  Mit loptak szét? A kommunisták vezetésével felépült országot lopták szét!

  Ha a Jobbik annyira odavan-NEM MEGY BE A PARLAMENT ÜLÉSEIRE! NEM SZEDI FEL A RENGETEG ABRAKOT!

  HANEM KIVISZI AZ EMBEREKET AZ UTCÁRA!-MAGA KÖRÉ!

  Jah! Hogy ők egy demokratikus párt? Ülünk a parlamentben és bizniszelgetünk?

  • ... szerint:

   ” Aki most a JOBBIK-ot támadja (mégha azok nem is a “szíve csücske” neki), az Orbánékat támogatja és segíti a jelenlegi hatalmuk megtartásában.”

   Tévedésben vagy egykomám! A “Jóbik” garnitúrája is elsüllyedt a posványban, tele korrupt, és megvehető tagokkal, amiből jut rendesen a vezérkarnak is! Mint ahogyan Volner mester is kimerítette már a “böcsület” nevezetű fogalmat nem is egy esetben! Szegedi kancsóról már nem is beszélve meg a hasonszőrű fajtársairól!.
   Erre a velejéig romlott politikai garniturára nem szavazni kell,- legyen az bármelyik, – hanem messze kiírtani az egészet még a gondolkodásból is, hogy a rossz reflexek. és az álltaluk mindennap az asztalunkra tett mocsok ne fészkeljék be magukat be a tudatalattiba..
   Ha megkérhetlek a süketelést azt meg hagyd már meg máshová, vagy másnak s ne akarj bárkinek is előirni elveket, vagy agyament érveket!

   • Vászoly szerint:

    Igen te pont-pont-pont-pont nevezetű.
    Épp a hasonló szarkeverésről írtam mint amit te is művelsz.
    Menj a Holdra és ott keress magadnak be valami hozzád hasonló “csak én tudom és tolom a tutit” kartársakat magadnak.

    • egy paraszt szerint:

     +1
     Igazad van, csak az a baj, hogy az ilyenek idiótasága miatt szopik több millió normális ember is, mert az összhatásból sajnos az ellenvéleményezők sem maradhatnak ki.
     Pl. holnaptól mindenkinek többe kerül a benzin az országban, de lesznek valakik, akik ingyen kapják a benzinkártyát!
     Meglehet idióta barátaink is azért osztják eszességüket, ami “dezinformáció” terjesztésével járulnak hatalmasságaink ülepének fényesítéséhez!

     • ... szerint:

      A nickneved méltó a kaparmányodhoz “egyparaszt” Bár egytől több vagy szerintem! Ezért kár is lenne téged komolyan venni, vagy erre a rébuszos önsanyargatós baromságodra- amit kiizzadtál magadból nagy nehezen- válaszolni.
      Gondolom jobban zavart, hogy a gumicsizmád még fekáliás, mikor ledobtad a verandán ezért is lett ilyen penetránsszagú semmitmondó a benzincsökkentős mondókád!
      Hasonlít a dumád a komádéra. Csak nem “hoty” ikrek vagytok?!..

     • petymeg szerint:

      pötyi hagy békén a gumicsizmásokat mert minden híreszteléssel szemben a paradicsom nem a teszkóban terem.Az IQ-d meg három jegyü=0,02

    • vitorla123 szerint:

     Három órát beszélgettem egy JOBBIK hívővel Budapesten!Csaknem mindenben egyetértettünk.Annak kivételével,hogy kinek a hatalma kívánatos a JOBBIK-é vagy Thürmeré.Vagyis a valódi nemzeti erők nézetei átfedik egymást.Abban is egyetértettünk,hogy fel kell tárni,hogy a JOBBIK pénzei milyen illegális forrásból származnak.Egyszerű:legálisan nem lehet ennyi lét elővarázsolni.Ez azért kívánatos,mert ha hatalomra kerűne egy fasiszta párt ,kiderülnek ezek és az UNIÓ leveri mint a cöveket.Ránk ugyan ez vonatkozik,bár,a Munkáspártnak nincs pénze.Nem tud infrasrukturát fenntartani országosan.Abban is egyetértettünk,ha indulni tud a választásokon az nyílt szavazás miatt (aláírások ,regisztráció)legalább 3%-ot jelent. A szavazatszámlálók eltüntetik a tényleges szavazatait a Munkáspártnak.Erre régen is volt példa,példáúl rontottba teszik!A központi választási iroda pedig olyan eredményt közöl amilyet Orbán is elfogad.Vagyis a választások és szavazások teljességében hiteltelenek!Ugynevezett demokráciáról tehát szó sem lehet.

     • Vászoly szerint:

      A JOBBIK-nak a hátterét már rég feltárták Vitorla.
      Sőt, már mozdonyreflektorral a seggükbe is bevilágítottak hátha….
      Amennyiben Orbánék bármi olyant találtak volna, már azzal lenne tele az egész média.
      Így maradt nekik a “kovácsbélaoroszkém”, meg a nácifasisztarasszistamagyargárdista” orbékolás, valamint a párt prominenseinek és azok családtagjaiknak az aljas betámadása, megrágalmazása és zsarolása.
      Amilyen szintre Orbánék mára lesüllyedtek, arra már nincs jelző.
      Mint ahogyan azokra sem, akik az ilye szennyet felkapják és tolják. Érted ugye?

    • ... szerint:

     Ha már a szarkeverésről firkálsz gyökér, akkor mosd ki a szádat, mert bűzlesz tőle!. Érzi itt mindenki.
     Viszont gyakorolj önkritikát magaddal szemben mielőtt kiakarsz oktatni bárkit is a se eleje se vége állatságaidnak ha már a kommentelők kritikája sem segít a fajtádon!
     A holdat viszont az ilyen magad fajtáknak tartja fönt az utókor hogy közelébe se legyél az építő gondolatoknak “jóbikfan”!

     • egy paraszt szerint:

      Tudod kis gyökér szívesebben lennék paraszt, mert nekik volt magukhoz való eszük, ellentétben ve.. d.
      A nemlétező gumicsizmám meg ha olyan is lesz csak akad egy ilyesmi gyökér, akibe megtörölhetem.

      De ha már az ocsmány mocskolódásaidon kívül ép ész érvekre nem fussa abból a semmiből, ami nyakadon ül, sürgősen dörgölődzzél kenyéradód bekoszolódott ülepéhez a jussodért, mert a végén beelőznek!

      Tanulság: valakiknek mindig az igazság fáj a legjobban és az, hogy becsapják!

     • egy paraszt szerint:

      Bocsánat, elírtam, helyesen:

      mindig az igazság fáj a legjobban és nem az, hogy becsapják!

     • Vászoly szerint:

      Te pont-pont-pont vagy mi a franc.
      Ne tölts ki IQ tesztet. Ne ronttasd az átlagot.
      Nagyon visszahúznád azt.

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1

  • Vászoly szerint:

   Ez az Admin! Erősítsed csak a Fideszt!
   De legalább akkor meg ne Döbrögizzél….

   • egy paraszt szerint:

    Megmondták: jó pénzért bármit.

    • ... szerint:

     Sajnos kis buzikám nem tudok az előző kaparékodra helyben reagálni, mert a szerver is elhányta magát naprakész tudásodon azzal, hogy megadta magát ! De ide még lehet nyomorék!
     Amikor a szerénységet tanították “nagy paraszt” akkor bizonyára anyád nem volt otthon épp strichelt valahol a standon hogy a betevődet megteremtse ha már észt nem tudott annak a zanzásítot hülye agyadnak !.Amúgy hazaért már a “melóbol” paraszt?
     Találó nicknevet választottál, méltó az egyéniségedhez, de megadjuk neked a bizalmat, és a hitet bármennyire is szerénykedsz, és tiltakozol bizony ibereled a “paraszt” fogalmat rendesen fostalicska!
     Az aranyeredet meg gyakrabban “fényezd” zöldhátú, mert napi szükségetek lesz rá nemsokára a liberalizmus posványába züllött , és süllyedt fajtársaid eufórikus mindennapi dagonyázásaihoz!

   • egy paraszt szerint:

    Ne csodálkozz!
    Megmondták: jó pénzért bármit.
    Lehet Ő is szereti a vajaskenyeret!

  • Anonymous visszatér szerint:

   Kedves Admin!

   Ebben nagyon nincsen igazad. A Jobbik mindent megpróbál demokratikusan a fideszes bűnözők megállítása érdekében, de én úgy gondolom, hogyha itt valaki az utcára viszi az embereket (vagy az emberek maguktól mennek az utcára) az bárki is legyen már nem fogja tudni visszahívni onnan őket. Ugyanis már akkora a harag a fideszes hazaárulók irányába. És azt se felejtsük el, hogy ma Magyarországon szinte mindent az amerikai-cionista érdekek irányítanak. Ezt a helyzetet ami ma Magyarországon van leginkább Oroszország nemzetközi helyzetéhez tudnám hasonlítani. Ugyanúgy terrorizálja (provokálja) a cion báb orbán kormány a Magyar népet, mint ahogy Oroszországot az usa és a nato. Az Orosz vezetés is mindent megpróbál demokratikusan az őt ért provokációk ellensúlyozására, de ahogy az Orosz vezetés sem fog mindent eltűrni békésen, úgy szerintem sem a Jobbik sem pedig a Magyar nép sem! Csak az a kérdés, hogy hol van ez a határ.

  • V.kutya szerint:

   Úgy van, az emberölés pártsemleges dolog. Sőt, rendszerfüggetlen dolog. Tiltja a Tízparancsolat is!

   • egy paraszt szerint:

    De csak a római keresztyén, mert a mózesi kőtáblán nem az van!
    Itt -meglátásom- szerint nem emberölés, hanem -legseggnyalóbb stílusban is – gondatlanságból fennálló emberölésben, szándékos egészségkárosításban való részvétel alapos gyanúja állhat fenn.

    Úgyhogy ne tessék az arcszeszes üveget sem elölhagyni, mert a kisgyerek nem tud még olvasni (halálfej sincs rajta), ebből eredeztethetően ha a gyerek megissza és rosszul lesz, gondatlansága miatt magára is lecsaphat a törvény szigora, oszt magyarázhatja, hogy nem a gyereknek szánta, hanem a képé….

    Meg ha kis üvegből issza a jódos vizet, ne hagyja az asztalon, mert ha egy jódérzékeny vendége belekortyol és netalán meghal, nem kell túl jó ügyész se, hogy a szándékolt és kitervelt emberöléssel meggyanusítják, oszt magyarázkodhat, hogy maga meg jódhiányos.
    És még lehetne sorolni a példákat. Itt a normális jogred és annak betartatásának hiánya a legkártékonyabb gyilkos!

   • Anonymous visszatér szerint:

    Szerintem most nagyon nincs igazad. Te mondjuk mit tennél, ha a szereteid életét közvetlenül veszélyeztetnék? Vagy mondjuk ha egy fegyveres betörne hozzád a házadba? Hiszen az általad említett zsidó tízparancsolatban benne van, hogy ne ölj.

   • petymeg szerint:

    Csakhogy a Tízparancsolat a lopást is tiltja!
    Pártossan és párzsemlegessen is.

    • egy paraszt szerint:

     Csakhogy a mózesi kőtáblán ilyen nincs a tízparancsolatban!
     Eszerint becses kormányunk nem a római katolikusi tízparancsolat szerint gondolkodik, hanem a Mózesin.

 2. pedellus szerint:

  BIRKÁSÍTÁSI TECHNOLÓGIA ÉS FOLYAMAT ÁLLÁSA A ROSSZABBIK-BAN
  https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/06/09/birkasitasi-technologia-es-folyamat-allasa-a-rosszabbik-ban/

  (…) A FIDESZ gyengül, a felmérések szerint folyamatosan gyengül. Ezért a FIDESZ stratégái a hatalom megtartása érdekében úgy gondolkodnak, hogy szükségünk lehet egy választási szövetségesre. Ez pedig a JOBBIK, mivel nekik van a legnagyobb támogatottságuk. Vonának majd adunk egy bársonyszéket és néhány főemberének államtitkári meg minisztériumi főosztályvezetői széket. Ezzel be vannak terelve a karámba a JOBBIK birkái! Szolgálják majd a rendszerünket, amely hasznunkra olyan jól működött, működik és működnie kell a jövőben is. (…)

  • egy paraszt szerint:

   Kérdés, hogy ehhez a szavazótáboruk mit szól.
   Ott dől el minden.
   Hát ha OKÉ, akkor sajna ez is benne van.
   Bár szerintem utálják annyira …….

 3. M szerint:

  Jobbik demokratikusan mindent megpróbál, írta valaki fenn.
  Ennyit erről…
  Hívők vitatkozzanak egymás között, egy megrendezett szappanopera egy-egy szereplőjével azonosulva, jól elvannak.
  Nem zavarják a forgatókönyvírót, zsebükre nem figyelnek, önálló gondolattól nem kell félteni őket.
  De miért gondolják, hogy mindenkit érdekel és másokat is be kell vonni primitív demokratikus szerepjátékukba?

 4. .... szerint:

  A Jobbik a Fidesz szatelit pártja. Vona Orbán embere, és nem azért mert zsidó mindkettő. Hanem, azért hogy képes a pártját antiárjásítani, az ún. néppártosodásért. Ami nem más mint alkalmassá tenni a Jobbikot egy választás utáni Fidesszel való koalicióra. És Volner aki zsarolható, még a diplomáját is hazudta – aki Vona embere, ebben nagyon is társ. Hazug alak, ez nem a népért, hanem saját magáért aggódik. Nagyon sok ügy van ahol lehetne beszélni, kiabálni, de egy sem teszi. Hát ilyen a jobbik – is.

  • Vászoly szerint:

   pont-pont-pont
   Te meg egy hülye vagy. Annak is az aljasabbik fajtájából. Aztán pont.

   • egy paraszt szerint:

    Á. az idióta csak egy kapcarongy és most urai ideküldték, mert már ők sem bírják idegösszeroppanás nélkül elviselni.
    De ha senki nem szól hozzá minden őrült lehiggad, ha nem jöhet a sokkoló!

    • ... szerint:

     Megint itt vagy nagy paraszt? Hallottam, hogy már az óvodában is szalonna volt a jeled akkora voltál! Mi a szart keresel itt még mindig bóbita?
     Meg voltunk győződve hogy rossz szert toltál, s csak véletlenűl evett ide a fene! Váltottál már dílert? Rád férne gyökér mert nagyon szét szórt vagy jászól barátoddal egyetemben.
     Milyen fura az élet hogy passzoltok ti együtt: paraszt a jászollal…Hát hallod!?..
     Együtt is éltek netán , és csak ip címet cseréltek, vagy mindez csak a véletlenek összjátéka?!
     Ejnye-ejnye parasztkám!

   • ... szerint:

    Nem-nem vászojjászol!
    Látszik hogy benned maradt a barátod vibrátora, mert még mindig sok endorfint termel az a pici agyad!
    Ráadásul hülye is vagy meg vak is a boldogságtól! Egy “ponttal” kevesebbet tettél ki, mint kellett volna! Látod az ábrát az is más szinű!
    Vagy te meg a barátod hogy csináljátok? Kergetőztök a “TOR”-on két numera között?

 5. .... szerint:

  A Jobbik a Fidesz szatelit pártja. Vona Orbán embere, és nem azért mert zsidó mindkettő. Hanem, azért hogy képes a pártját antiárjásítani, az ún. néppártosodásért. Ami nem más mint alkalmassá tenni a Jobbikot egy választás utáni Fidesszel való koalicióra. És Volner aki zsarolható, még a diplomáját is hazudta – aki Vona embere, ebben nagyon is társ. Hazug alak, ez nem a népért, hanem saját magáért aggódik. Nagyon sok ügy van ahol lehetne beszélni, kiabálni, de egy sem teszi. Hát ilyen a jobbik – is. Vona Orbán embere, és már az egész jobbik vezetés is az: jüde. Vagy besúgó, mint a Muránydi aki sosem volt az 56 harcosa, de besúgó az igen. Mint a mostani ügynök az a Torkay, aki egy faluban polgármester és gondolkodni is csak egy falúméretben képes. A többit a tartó tisztje mondje el neki. Ne csak nézzetek, hanem lássatok is.

  • ... szerint:

   Figyu “drusza”!
   Itt ne mondj ilyeneket, mert jön “egy paraszt” (nagy paraszt) “vászoly jászol” és a többi jóbik fan s megköveznek!
   Amúgy amit leírtál egyetértek igazad van !..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.