Zajártalomra panaszkodik a hóhérpribék! Nagyon ordít a delikvense!

Közszolgák és Kubatov-lista: a kormány rágalmazás miatt tesz feljelentést

kli

 

Szerdán is érkeztek jelzések a 444.hu-hoz arról, hogy közhivatalnokokat utasítottak arra, hogy munkaidőben telefonáljanak szavazásra jogosultakat, és próbálják őket rábeszélni a részvételre a vasárnapi kvótareferendumon.

Több településről is jelezték a 444.hu-nak, hogy nekik már hívogatniuk kell potenciális szavazókat egy lista alapján. Tegnap a lap még csak arról számolt be, hogy egy minisztériumi közhivatalnoktól megtudták: telefonokat, listákat és Fidesz-KDNP-s logóval ellátott útmutatókat osztottak ki nekik, hogy azokkal felszerelkezve keressenek fel potenciális szavazókat, és igyekezzenek rávenni őket, hogy menjenek el voksolni vasárnap.

De nem csak önkormányzati hivatalnokot, közmunkást is utasítanak, hogy terjessze a kormány üzenetét

Egy Pest megyei kistelepülésről jelentkező forrásuk részletesen beszámolt arról, hogyan kell mozgósítaniuk a saját munkaidejükben. Sőt, állítólag a hivatalban dolgozó közmunkásoknak is kötelezővé tették az akciót szervező és irányító fideszes önkormányzati képviselők, hogy telefonálgassanak.
A 444.hu kedden képeket is közölt azokról a papírokról, amelyeket kiosztottak a telefonálásra kötelezetteknek. A szavazókról készült listán azt is jelölni kell, hogy a felhívott családjából hányan terveznek részt venni a referendumon, vagy hogy igényelnek-e valamilyen segítséget a voksoláshoz.

szce

Az ügyről Kocsis Máté, a Fidesz budapesti elnöke azt mondta, szerinte ezzel semmi gond nincs, a DK azonban közölte, hogy bejelentést tesz a Nemzeti Választási Bizottságnál választási csalás miatt.
A Rogán Antal vezette Kormányzati Tájékoztatási Központ viszont válaszként egy közleményt adott ki, amelyben azt írták, “minden olyan törekvést elítélnek, amely gátolni próbálja, hogy a magyar emberek éljenek demokratikus jogukkal, és elmondják véleményüket az ország jövőjét évtizedekre meghatározó kérdésben”.
Az ember már-már azt gondolná, hogy akkor szerintük sincs rendben, hogy állami fizetést kapó közszolgák munkaidőben buzdítanak a nemmel szavazásra, de a közlemény így folytatódik:
“A jogsértésekkel, üres rágalmazásokkal szemben határozottan fel kell lépni, ezért a kormány rágalmazás miatt feljelentést tesz.”
(HVG)
Bal-Rad komm: Miután több olvasónk is megemlített, hogy telefonon zaklatják őket kvótareferendum ügyében-AKÁR HIHETŐ IS A DOLOG, MISZERINT QRMÁNYZATI UTASÍTÁSRA, HORDAÉRDEKEK ALÁ KELL HOGY DOLGOZZANAK azok-akik! Közalkalmazottak, közmunkások.
MUNKAIDŐBEN!
A dologban ami gyanús LEHET, az a hordalogókkal díszített szájbarágós. Ami kissé mesterkélt mószerolós kísérletnek tűnik a bűnbandák lejáratására! HOLOTT EZEKET LEJÁRATNI-MÉG JOBBAN-HOVÁ LEHETNE MÉG?
Ragály Hordabiztos-Qrmányzati Hadovaközpontvezér-rágalmazási perrel fenyeget!
KÖNNYŰ GYŐZELMET FOG ARATNI!
Olyan ez, mint amikor a hóhérpribék a kínzás után följelenti a delikvenst, mert az annyira ordítozott fájdalmában, hogy neki viszont halláskárosodása lett! Ráadásul a dolog miatt az ő szakmai jóhírén és hozzáértésén is csorba esett az üvöltözés miatt!
Kéri tehát a T. Inkvizíciót, hogy kötelezze a tortúra néma tűrésére, és jajveszékelése visszaszívására, valamint bocsánatkérésre és a nem vagyoni jellegű kár megtérítésére az eljárás alá vontat. Valamint szabjon ki a perbe fogottra méltó büntetést. Posztumusz!
Tisztakezű és Feddhetetlen és Igazmondó Ragály Tonyó jogi elégtételt követel!
Ne legyen kétségünk: MEGKAPJA!
De neki se legyenek kétségei: MI IS ÁLLNI FOGJUK A SZAVUNKAT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Zajártalomra panaszkodik a hóhérpribék! Nagyon ordít a delikvense! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Már Tamás szerint:

  Véleményem szerint el kell menni szavazni, de a szavazólapon át kell húzni “az országgyűlés hozzájárulása nélkül is” szövegrészletet. Ezt aki csak tudja akár mobillal fotózza le és tegyük közzé, mert nem csak a brüsszeli, de az orbáni, a gyurcsótányi és a tel avivi betelepítéseket sem kívánjuk. Magyarország a magyaroké! Ébredj nemzet!

  • Fergeteg11 szerint:

   Admin ötlete tetszőlegesen kombinálható a tiéddel is. Egyébként elszámolják a többi közé, teljesen mindegy, mit firkálsz rá, csak a körbe tett x vagy + legyen egyértelmű.

  • Smith szerint:

   Én is így akartam szavazni, de időközben kiderült, hogy érvényes nem szavazatnak fogják tekinteni. Úgyhogy nem megyek el szavazni. A szavazatommal nem kívánom legalizálni ezt a teljesen értelmetlen népszavazást. A kötelező betelepítést csak akkor lehetne megúszni, ha kilépnénk az EU-ból. Nos, a kormánynak esze ágában sincs kilépni, és a magyarok többsége is támogatja az EU-tagságot (71%, ha jól emlékszem). Ezek szerint a többség elfogadja Brüsszel döntését. Akkor mi értelme ennek a népszavazásnak?

 2. M szerint:

  Résztvenni ebben a cica komédiában, remélem sokaknak megalázó.
  Mert aki 26 év után, a demokrácia több út, mely ugyanahhoz az ajtóhoz vezet model, állságos rendszerében vagy egy afro-latin mintájú narancs maffia államban élve, hisz és közösséget vállal, az már plepsz szint.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.