Álom-álom…-apród álom!

Vona Gábor Orbán lemondását vizionálja

ella

A Jobbik elnöke a népszavazással kapcsolatban a pártvezetők közötti érdemi vitát hiányolja, értékelése szerint egy ilyen esemény hozzájárult volna az érvényességhez.
Vona Gábor pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján kifogásolta, hogy Orbán Viktor, a Fidesz és Molnár Gyula, az MSZP elnöke is visszautasította a vitára vonatkozó kezdeményezését. Az emberek több mint nyolcvan százaléka elutasítja a kvótákat, azonban ennek módjáról eltérően gondolkodnak, így érdemes lett volna róla beszélgetni – vélekedett.
Fenyegetik a cigányságot
Az ellenzéki politikus szóvá tette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a kampányhajrában nem vett részt nyílt rendezvényeken. Szerinte a kormányfő elmenekült, csak „a látszat kedvéért” adott néhány interjút. Hozzátette: eközben a településeket, a cigányságot, a közszolgákat és a középvezetőket fenyegetik.
Vona Gábor egyedüli tétként az érvényességet nevezte meg, szerinte az a kérdés, hogy az emberek vasárnap megerősítik-e, hogy nem kérnek a kvótákból, a migrációból és az azzal járó multikulturalizmusból és terrorizmusból. A miniszterelnök felelőtlenségének minősítette a népszavazás kiírását, utalva arra: a Jobbik ehelyett az alaptörvény módosítását szorgalmazta. Azt ugyanakkor megerősítette, hogy nemmel szavazásra biztatnak mindenkit.
Ekkor kell lemondania
A Jobbik elnöke megismételte, hogy érvénytelen népszavazás esetén Magyarország Brüsszel kezébe ad egy aduászt azzal, hogy nem utasította el a kvótákat, ez esetben Orbán Viktornak le kell mondania.
(nmo)
Bal-Rad komm: “…Az emberek több mint nyolcvan százaléka elutasítja a kvótákat…”
-Gabriella itt azért egy ordasat csúsztatva a döbrögista horda szekerét tologatja!
HISZEN A MAGYAROK 80 SZÁZALÉKA MINDENFÉLE BETELEPÍTÉST ELLENEZ!
Brüsszelit-nemmzetthyt egyaránt! És a kvótareferendum NEM A BETELEPÍTÉS TILALMÁRÓL SZÓL!
Gabriella is meg a Jobbik is a döbrögista betelepítési terveket támogatja!
Miként fog nyilatkozni akkor, ha majd fölbukkannak az első betelepítendő csoportok?
DE HÁT KÉREM EZ A NEMZET ÉRDEKE!
Óhajára Rókamosolyú a csütörtöki Lézershow keretében világos és cinikus választ adott: “álom-álom…”
NEM LEMONDÁS, HANEM MEGKORONÁZÁS LESZ A KVÓTAREFERENDUM UTÁN!
Gabriella akkor is ott marad az udvarban! Mint apród! Egy álmodozó apród a sok között!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Álom-álom…-apród álom! bejegyzéshez 21 hozzászólás

 1. Vászoly szerint:

  “Gabriella” nincs “Orbán udvarában”. Őt Orbán terítéken szeretné látni, kizsigerelve, vagy kifilézve. Ugyanis Orbán fosik Vonától, Volnertől és úgy általában a JOBBIK-tól.
  Mivelhogy a jobbikos “fiúk” nagyon is komolyan veszik Orbánék elszámoltatását.
  Ezzel Orbán tisztában van, ezért is akarja őket mindenáron levadásztatni.

  • M szerint:

   Úgy próbálom megfogalmazni, hogy a demokrata zombizmusban gondolkodók is megértsék.
   A demokrácia, a hatalom, mindig a hatalmi, mi esetünkben, kapitalista gazdasági, erők leképzése.
   Ezen a címlap, díszlet sem változtat, érthetően egy senki szavazata semmit sem ér.
   Narancs Gabriella, egy szereplő egy szappanoperában, melyben , hogy többen elfogadják vannak egyik és másik oldalról jók és rosszak, melyek, mint az említett műfaj szereplői, avatárok (saját semmi élet , jog helyett azonosulási lehetőség). Az ő szerepe az egyik oldali elégedetlenek összesöprése és a közös akolba visszaterelése.

   • mantra szerint:

    “Úgy próbálom megfogalmazni, hogy a demokrata zombizmusban gondolkodók is megértsék.
    A demokrácia, a hatalom, mindig a hatalmi, mi esetünkben, kapitalista gazdasági, erők leképzése.
    Ezen a címlap, díszlet sem változtat, érthetően egy senki szavazata semmit sem ér.”

    Jól értem, azt akarod mondani tehát, hogy legyen szocializmus vagy kommunizmus, ahol semmiféle szavazás nem lesz, mert majd mi megmondjuk nektek, hogy mi merre hány óra? A demokrácia legalább megengedi, hogy megszavazzam, hogy melyik faszfejnek adom az irányítást … a szocializmusba az volt, “fogd be a pofád faszfej, mert nem a zsömle kicsi hanem a pofád nagy” 🙂

 2. vitorla123 szerint:

  Maradjunk annyiban,hogy fasisztákra nincs szükségünk,mert a világ népei agyagba döngölnek minket.A fasiszta képtelen az együttműködésre mert felsőbbrendű mint fajta.Természetesen nem az!Együttműködő csak és csak a kommunista.Ő internacionalista nemzeti alapon.Egy cél vezérli,ha német,ha orosz,ha kínai.Jólétet teremteni a lakosságnak.Ez egymás legyőzésével elképzelhetetlen.Ezért védelmi ideológia.Kell az erős hadsereg,atom fegyverrel.Nem engedi,hogy egyik nép legyőzze a másikat.Csak népbe nemzetben gondolkodva valósítható meg a szocializmus.A szovjet dominancián alapuló változat ezért bukott meg.Nem a jólétre törekvés volt a hiba,hanem az hogy ennek kárát az orosz dolgozó látta.Az ő munkaerejét pocsékolták a magyar,a német jólétre.Azt mondta erről nem volt szó!Szerintem azóta megbánta.

  • mantra szerint:

   “A fasiszta képtelen az együttműködésre mert felsőbbrendű mint fajta.Természetesen nem az!”

   Sztálin és Hruscsov idejében egy szupertitkos program keretében kísérleteztek a Szovjetunióban egy felsőbbrendűbb faj létrehozásával, ami sikerült is nekik, “homo szovjetikusz” néven, amit a keleti blokkban béranyák ezreibe ültettek be, és születésük után gyerekként kapták a kezelést, hogy fennmaradjon a felsőbbrendűbb faj. Hasonló lehetett, mint a náci faji és az amerikai MK ultra ember kísérletek. Régebben a neten voltak fenn róla valahol kiszivárogtatott régi KGB akták.

  • Kálmán Lőrinc szerint:

   Vitorla. Nem szívesen mondanék ellent, de kénytelen vagyok. Épp eme oldal hírei alapján NEM döngölik a fasiszta erőt a földbe… lásd csak az ukrán bulit.

 3. Vászoly szerint:

  Vitorla: “Nem a jólétre törekvés volt a hiba,hanem az hogy ennek kárát az orosz dolgozó látta.Az ő munkaerejét pocsékolták a magyar,a német jólétre”
  Hát nem. Ez így akkora kamu, hogy még Orbánnak is “böcsületére válna”.
  1917-ben Leninék Oroszországot a feudalizmusból egyből a “legújabb korba” vezették
  Hogy ez a “legújabb kor” mit is jelent, lehet vita tárgya – meg az érte a főképpen orosz emberekkel meghozatott áldozat mértéke is.
  A szovjet dolgozó munkaerejét egy világhatalom kiépítésére “pocsékolták”.
  Egy olyan világhataloméra, amelynek előtte nem voltak meg a gazdasági alapjai, hanem azt szó szerint a semmiből kellett előteremteni.
  A többi hosszú, nincs kedvem klimpírozni annyit, félművelt elvakult embereknek meg minek.

  Admin:

  “A szovjet dolgozó munkaerejét egy világhatalom kiépítésére “pocsékolták”.

  -Ha nem így történt volna, akkor ma nem tudnátok ápolgatni Dolfi bácsi emléket, hanem “magyar cigányokként” túrnátok a földet valahol, a Birodalom épülésére.

  • ... szerint:

   Jászól!

   “A többi hosszú, nincs kedvem klimpírozni annyit, félművelt elvakult embereknek meg minek.”
   Van ám arcod egykomám! Viszont tudásod tapasztalatod a béka segge alatt van!
   Mindannyian jobban járunk valóban ha nem klimpírozol tovább, mert a klimpírozásodból az előbbi után az is látható, hogy egy valami, mai modern fiatalkori harcos lehetsz, akinek fogalma sincsen a miértekről, tegyük hozzá nem is lehet, mert ha nem éltél az előző rendszerben , és nincsen viszonyítási alapod, nem is lehet élettapasztalatod, ezek után normális klimpírozásod. De nem baj, majd tanulsz nemsokára s másképpen klimpírozol, ha minden marad ahogyan azt a nagyok eltervezték, s eléd csepegtetve az információt küldve továbbítod a süketelést. Ez az oldal meg sajnos nem a klimpírozásodról szól rossz portált választottál, s “rossz Adminnal” kekeckedsz!..
   A félműveltség emlegetésével, meg ne tedd már magadat nevetségessé nyekere, mert a klimpírozásodból nem igen jön le a szakértelmed, történelemtudásodról a messianisztikus jövőbelátásodról már ne is beszéljünk.

   • Vászoly szerint:

    Te egy hülye vagy. Így röviden. Hozzávetőlegese zavarosan is fogalmazol, ami arra következtethet, hogy az általános iskolai ismeretek elsajátítása is gondot jelenthetett anno számodra.
    Amúgy 51 éves vagyok és okleveles építész mérnök.
    Tudod, diplomával. 🙂

    • egy paraszt szerint:

     Nem kell felvágni vele, mert itt sokan azt sem tudják miféle az, olyat még nem láttak, se nem ittak, se nem ettek.
     Na de a marxista pártegyetem; az már döfi.
     Meg még ha pártaktivista is lettél volna, meg élenjáró, meg az év dolgozója, netalán munkásőr és beszervezett besúgó több jogod lenne.

     • mantra szerint:

      Egy volt házmester, aki mindig becsületesen lejelentette, amit le kellett jelentenie, sőt egy kicsit többet is? Hmmm? 🙂

 4. Szaszi szerint:

  Kedves Vászoly.Nem gyűjtök ellenségeket,de ezt azért olvasd el,ha van kedved,időd.
  http://index.hu/belfold/0321izsdb/
  10 éves,ez igaz.

  • Vászoly szerint:

   Igen, a Matula magazin. Sok “érdekes dolgot” leír ez a zsidó bulvárlap.
   Készített többek között prominens emberekkel olyan “mélyinterjúkat” is, ahol az adott személy ott sem volt. Értsd nem adott interjút.
   A Matula egyik “érdekessége” – amennyiben lehet így nevezni az, hogy különböző írásokból összeollóz hetet havat, majd saját cikként leközli.
   Amúgy az ő művük az az írás is, hogy Árpád is zsidó volt. Sőt, az egész hon, vagy hon-visszafoglaló (kinek hogy tetszik) “népek” nem is magyarok voltak, hanem tulajdonképpen “ős-szemiták”, az-az zsidók.
   Innéttől kezdve nehéz komolyan venni amit leírnak akár létező vagy nemlétező “adatbázisukkal”, “mélyinterjúikkal” egyetemben.
   Van egy (bevallottan) zsidó ismerősöm, aki jár valamilyen “klubba”. (A nevét nem árulta el a “klubnak”, mert az szerinte nagyon titkos) Egy beszélgetésünk alkalmával olyan teóriával jött elő, hogy majdnem hanyatt dőltem. Aztán kiröhögtem. Azóta nem beszél velem. Teóriájának lényege: Őszerinte a világon élő összes ember zsidó. Az Isten valamikor “benyúlt a sötétségbe” és kivette belőle a fényt. Ez a fény volt az első zsidó ember. Majd csinált neki egy földet, napot, csillagokat stb és azt nekiadta. De az ember egyedül “unatkozott”, hát “kettéosztotta”. Nő és férfi. Lényeg, hogy szerinte nemcsak a Földön, de az egész Univerzumban (ha van, de szerinte igen) élő értelmes lények mind zsidók. – Szóval abban a klubban kicsit átírták a Bibliai Teremtés könyvét.

   Na erről rögtön az alábbi vicc jutott eszembe.
   A rendőr vizsgázik.
   Kérdezi tőle a vizsgabiztos: Ki volt Dózsa György?
   Rendőr: Ő egy zsidó volt.
   Vizsgabiztos: hogy-hogy???
   Rendőr: Van róla egy kép amire az van ráírva, hogy Derkovits Gyula metszette..
   Vizsgabiztos – mentőkérdés: Ki volt Ady Endre?
   Rendőr: Ő is egy zsidó volt.
   Vizsgabiztos: magának mindenki zsidó? Magyarázza meg!
   Rendőr: Ady azt írta, hogy Dózsa György unokája vagyok…

   Na kb így vagyok én a mindenkit lezsidózókkal, az ő hitelességükkel is. 🙂

   • Szaszi szerint:

    Az rendben is van,csak mint láthatod,egyedül a jobbik volt akinek annyira szúrta a szemét,hogy még az oldalt is bezáratta emiatt.
    Figyelj,még Chanád előtt volt.De vannak még ott.

    • Vászoly szerint:

     Mint írtam a Matula érdekes egy “hírhordozó” volt.
     Hát persze, hogy legtöbbet épp a JOBBIK-al foglalkozott.
     Mivel hogy őket tartotta a legnagyobb veszedelemnek.
     Ha csak személyemről írkált volna össze annyi hazudozást, én is kezdeményeztem volna egyedül is a megszüntetését.
     Amúgy a Matulát épp a hazudozásai és rágalmazásai miatt zárták be. Jogerős bírói végzéssel.

     Egyszerűsítsük le az esetet egy példával.

     Vannak a kékek és vannak a fehérek. (így stílszerűen)

     A kékek uralnak mindent, ők irányítanak mindent.
     A fehéreknek ez nem tetszik. Csoportot alkotnak, hogy ezt megszüntessék. Egyre erősebbek és a kékek már komolyan aggódnak, hogy “leváltják” őket.
     Valahogyan szét kellene ugrasztani a fehérek csoportját, morfondíroznak a kékek.
     Fehérre festenek egy kéket és odaküldik azt hozzájuk. Majd amikor eljön a megfelelő pillanat, saját maguk le is leplezik.
     Rögtön ez után elkezdik széthinteni azt az infót, hogy a fehérek között még sok-sok kék van amúgy.
     Ettől a fehérek elbizonytalanodnak, gyanakodni kezdenek egymásra és már nem bíznak egymásban.
     Sok-sok fehér el is hagyja a csoportot, így az meggyengül.

     A kékek hatalmát pedig már nem veszélyeztetik a fehérek, így továbbra is ők uralkodhatnak rajtuk.

     Kb így dolgoznak a zsidók….

     • mantra szerint:

      “Kb így dolgoznak a zsidók….”

      Teljesen jó a hasonlat. Viszont nem csak a zsidók dolgoznak így, hanem minden olyan csoport, aki mindent be vet a célja elérése érdekében. Taktika és technika. “Maszkirovka”, ez egy orosz elnevezés, és ők is nagymesterei ennek 🙂

     • Szaszi szerint:

      Akkor az a párt gyenge,ahol nincs egy alapvető bizalom egymás felé.Ha pedig nincs kék,a fehérben, akkor hogy működik még,a nagy kékségben?
      Te,most őszintén a betyároknak miért kell ezer migránssimogatót vegzálni a Kossuth téren?
      Ez most egy kicsit gáz,szóval megéri?Vagy médiaszereplés a cél,a holnapi majomparádéra?

   • mantra szerint:

    Látatlanban mondom, hogy Te nem vagy zsidó és nem is vallod magad annak. Viszont eddig mindig mindenkiről megéreztem élőben vagy csak az írásáról, hogy zsidó-e vagy sem, ezért akire én azt mondom vagy írom, hogy zsidó, akkor az bizony zsidó, még akkor is ha nem szívesen vallja be magának.

 5. Azorka1861 szerint:

  Àlom, àlom, èdes àlom…..
  https://www.youtube.com/watch?v=xVieZz6UyqM

 6. .... szerint:

  Vászoly
  Orbán nincs megijedve a jobbiktól, két okból sem. Egyik, hogy a jobbik vezetése immár tisztán jüde, vagyis csakis orbán féle érdeket képvisel. A másik, hogy a jobbik vezetője mindig is orbán egyik jó embere volt és van is. Feladata, egy olyan pártot csinálni a jobbikból, mellyel simán lehet majdan koalicióra lépni. Fellelöségre vonás ? , álom csupán, hiszen a jobbik vezetése is egy pénzéhes banda immár.

  • egy paraszt szerint:

   Immár -igaz- mindenki pénzéhes bandává vált.
   Felelősségre vonás? Egyszer, s mindenkor “csak” Nürnbergben volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.