“…azért, hogy nekik több jusson…”

Kitálalt a Fidesznek hátat fordító volt kampánymenedzser

kit

Öt évig dolgozott a Fidesz kommunikációs stábjában, főszerepet játszott a Gyurcsány Ferenc elleni karaktergyilkosságban. Tomanovics Gergely most azt mutatja be, honnan hova jutott a Fidesz.

„Nagyon fontosnak tartom bemutatni: aki nem ért egyet a kormány mai politikájával, az nem feltétlenül egy ’Soros-által pénzelt hazaáruló, magyargyűlölő libsi’, ahogy azt a Habony-művek láttatni próbálják, hanem lehet egy egykor elkötelezett, mára kiábrándult fideszes is, aki próbál racionálisan gondolkodni” – mondja a Népszabadságnak adott interjúban Tomanovics. Mint mondja, az ellenzéki időszakban tényleg hitt abban, hogy egy jobb országért küzdenek, most viszont elképedve figyeli, ami a népszavazási kampányban megy.
A kommunikációs szakember azt is elmeséli, hogy a Fidesz tudatosan használta 2010 előtt a szélsőjobbos szubkultúrát. Ez „nem volt kimunkált stratégia, csak tudtuk, hogy a kurucot a Fideszen belül is sokan olvassák. Persze mindig megvolt a kockázata annak, hogy ezzel a szavazókat a Jobbik felé tereljük, de akkor a fő cél Gyurcsány gyengítése volt”.
A kormányváltás után Tomanovics átkerült a kormany.hu szerkesztőségébe, de ott nem igazán tudtak mit kezdeni vele. „Jöttek az egyre abszurdabb ötletek. Semjén Zsoltnak kellett volna a világ magyarságát összegyűjteni az interneten, még a tévében is reklámozták. Végül a Facebook-csoportnak jó ha ötezer tagja lett.” Bosszantották a mutyigyanús ügyek is: minden informatikai eszköz durván túl volt árazva.
Ő hozta nyilvánosságra a Kubatov-listákról szóló videót is, ami a fideszesek szerint maga volt az árulás.”Én azt gondolom, hogy azok az árulók, akik az elmúlt hat évben feladták az elveiket, azt, amit ellenzékben képviseltek. Most meg embereket ugrasztanak egymásnak azért, hogy nekik több jusson. Már 2010 előtt leírtam a blogomban, hogy ha valaha olyan mélyre süllyed a Fidesz, mint a szocik, akkor kutyakötelességem szólni.”
(HVG)
Bal-Rad komm: Van itt egy valaki, aki undort kapott a döbrögista hordától. Meg még korábban az ellenmaffiától! Mert loptak/lopnak, rabolnak és pusztítanak.
SZEMBEFORDÍTJÁK A TÁRSADALMAT!
Itt van ez a valaki, aki valaha tűzközelben volt, és látta/látja a RENDSZER LÉNYEGÉT!
AZAZHOGY NEM LÁTJA! VAGY INKÁBB NEM AKARJA LÁTNI! INKÁBB CSAK KIRAGAD RÉSZELEMEKET! Amik őt zavarták-zavarják!
Nem igaz, hogy nem látja közben a fától az erdőt! EZ A RENDSZER ELEVE A BŰNRE ALAPUL! Pártsemleges módon. A-tól-Z-ig!
Mikor fogja fel, hogy ez a rendszer bűnben fogant, eleve a bűnelkövetésre szerveződve. Működtetői pedig semmiben sem különböznek egymástól. Csak a maffiabandák neve más! Jellemük, lényegük-MINT A RENDSZERÉ-ugyanaz! AZ ÖNÖS ANYAGI ÉRDEKEIK ALÁ RENDELNI MINDENT! Mindegy milyen áron! Csalás, lopás, rablás, gyilkolás!-rendszerelem! Alkotóelem!
Tomanovicsnak lehet hogy csak savanyú a szőlő!
“…Én azt gondolom, hogy azok az árulók, akik az elmúlt hat évben feladták az elveiket, azt, amit ellenzékben képviseltek. Most meg embereket ugrasztanak egymásnak azért, hogy nekik több jusson…”

anti

Nem! Nem hat évről van itt szó! Minimum huszonhat esztendőről, de inkább harmincról! “Ezeknek” a mindenkori elveik csupán a hatalom megkaparintásának eszközéül szolgáltak! “EZEKNEK-MINDNEK”!
A többi stimmel! “…embereket ugrasztanak egymásnak azért, hogy nekik több jusson…”
-Ígérhetjük: ANNYI JUT NEKIK, HOGY ABBA FOGNAK BELEDÖGLENI!
MINDEGYIK!
Magyarországtól tizenötezer kilométerre!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“…azért, hogy nekik több jusson…” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    A harácsolás az harácsolás!A harácsoló pedig harácsoló! Nehéz elhinni,hogy valaki ezzel nem volt tisztába.Ez pedig ennyire egyszerű.Ha Gyurcsány,ha Orbán.Mindegy!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.