Kész a csapda! Lehet kérem besétálni

Kvótareferendum: 4 millió 136 ezer 313 szavazat kell az érvényességhez

A holnapi kvótareferendumon 4 136 313 választópolgárnak kell érvényesen szavaznia ahhoz, hogy az érvényes legyen – jelentette be Pálffy Ilona, Döbrögi választási Főlebonyolítója a mára összeröffentett budapesti sajtótájékoztatóján.

Képtalálat a következőre: „Csapda-kép”

Tudatta a zsurnalisztákkal: értesítsék a népeket, hogy a referendum akkor lesz érvényes, ha az összes urnákhoz zarándokoló több mint fele érvényesen szavazott, és akkor eredményes, ha az érvényesen szavazó birkák több mint fele a földobott kérdésre azonos választ adott, azaz nincs szavazategyenlőség.
A névjegyzék péntek 16 órakor lezárult, a névjegyzékben 8 272 625-en szerepelnek.
Készen áll tehát a csapda, amibe a magyarok belesétálhatnak! Önként és dalolva! Onnan pedig visszaút nem lesz!
Ha ugyanis Döbrögiék belebarkácsolják a tákolmányukba, hogy a MAGYAROK AZT AKARJÁK, HOGY A “MAGYAR” ORSZÁGGYŰLÉS kizárólagos joga a BETELEPÍTÉS!-akkor egy Döbrögi ellenes kétharmad összejöttéig SEMMIKÉPPEN SEM LEHET REFERENDUMOT TARTANI ERRŐL A KÉRDÉSRŐL!
Mert az azért előfordulhat ám, hogy a “magyar” parlament HATÁSKÖRÉBEN ELRENDELT MIGRÁNSBETELEPÍTÉS LÁTTÁN valakiknek megfordul a fejében: REFERENDUM KÉNE betelepítésileg!
Pajtikák! TÁKOLMÁNYOS KÉRDÉSBEN NUKU REFERENDUM! EL LEHET FELEJTENI! Teljesen mindegy, hogy holnap ki mire adja a voksát! Meg hogy távolmarad-vagy voksol!
MÁS LEHET(ne!) A HELYZET, HA SOKAN ELMENNEK ÁTVENNI A SZAVAZÓLAPOT, ÉS “ELLOPNÁK”!
Na azt nem tudnák felhasználni semmire, ÉS NEM TUDNÁNAK VELÜK ELSZÁMOLNI!
Persze ahhoz el kéne “lopni” kb. hárommillió szavazócédulát! Lenne ám fejvakarászás! Meg nem kis cirkusz!
NA ABBÓL INDULHATNA KI EGY RENDSZERVÁLTÁS, ÉS EGY IGAZI FELELŐSSÉGRE VONÁS ÉS MEGTORLÁS!
Álom-álom, édes álom…!
Így hát…! Irány a csapdába magyarok! MARS!

dapa

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kész a csapda! Lehet kérem besétálni bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Egyetért Ön azzal, hogy alkotmányban legyen rögzítve, hogy az Európai Unió nem kötelezheti Magyarországot nem magyar állampolgárok befogadására vagy letelepítésére? Miért nem ehhez hasonló kérdésről szavazhatunk?

  • bbb szerint:

   Jól hangzik ez a kérdés de egy álom kedvéért mégsem fogom ellopni a szavazócédulát.
   És ha az Unio kötelezheti Magyarországot nem biztos, hogy ki lehene írni. Lehet, hogy ezért kell az-Országgyűlés hozzájárulása nélkül-kiegészítés az eredeti kérdésbe is. De ha nem lenne benne ez a kiegészítes akkor is beengedhetné a migránsokat a kormány ha akarja. Vagy nem?

   • bbb szerint:

    Félek le leszek tiltva, de van benne igazság.
    http://www.nepszavazas2016.kormany.hu

   • M szerint:

    1.Ha az ön értelmezéséből indulunk ki, a népszavazás magasabb szint a renszerben, akkor adódik a kérdés, mit keres a kérdésben az ogy. felhatalmazása?
    2.Miért helyezteti magát pár párt bohóc (ogy.) a nép közvetlenül kinyílvánított akarata fölé?
    De megnyugtatom, mint szerény képességű provokátor, csak arról dönt ismét, amiről már döntött 2014-ben, a valós kérdés , akarja újra fényezni a lankadt narancs szerszámot?

    • bbb szerint:

     Csak tipp: azért van benne, hogy az EU és az ellenzék ne tudjon jogilag belekötni. De nyílván Ön jobb képességű elárulhatná, hogy miért?
     Az utolsó mondata hülyeség.
     A kérdés valójában így szól akarja Ön az EU döntéshozók és a migránsok merv szerszámát fényezni?
     Mihez kezd a cédulájával ?

    • bbb szerint:

     Csak tipp: azért van benne, hogy az EU és az ellenzék ne tudjon jogilag belekötni. De nyílván Ön jobb képességű elárulhatná, hogy miért?
     Az utolsó mondata hülyeség.
     A kérdés valójában így szól akarja Ön az EU döntéshozók és a migránsok merev szerszámát fényezni?
     Mihez kezd a cédulájával ?

     • egy paraszt szerint:

      Kedves Barátom!
      Árulja el, hogy miért szerepel a mondatban, hogy ….az országgyűlés akarat ellenére……?

      Valahogy nekem az sejlik, hogy nem a véleményünkre kíváncsiak, hanem újfent a parlament megerősítését várják el!

 2. .... szerint:

  A népszavazás egy csapda Orbánnak. Győznek a nemek és mégis kiderül: nem hogy majd, hanem már most is itt vannak a menekültek, itt élnek a mi pénzünkön (havi 150 ezer/fő), laknak a mi lakásainkban és még a rezsit is mi fizetjük. Tessék elmenni egy okmányhivatalba és látni fognak magyar iratokkal ott lévő arabokat, négereket. Már négert látni Tescoban dolgozóként, vagy BKK sínkarbantartóként, én láttam.

 3. pityuka szerint:

  Hivatalosann befogadott menekultaket /embereket/ ne hasonlítsuk ossze a kényszer betelepítés fogalmával igen is nemmel kell szavazni még ha a beteg fejeknek ez nemtetszik . tisztán látás kedvéért ide másolom Antalfi Tibor kommentjét remélem ezért nem fog rám haragudni elore is megkovetem! de szivembol szol ez a valóság.

  Az hogy muzulmánok. Ezt nem viccnek szántam, ez a valóság. És ez nem vallás kérdése (70 éve nem voltam templomban), hanem a mögötte húzódó kultúráé.

  Hiába nem hiszel istenben (ha nem hiszel) egy olyan társadalomba születtél be, olyan emberek között nőttél fel, és olyan emberek között élsz, akik mögött 2000 éve ott volt a kereszténység.

  Jézus azt mondta, ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Ha arcul csapnak, tartsd oda a másik orcádat is. Az dobja az első követ, aki maga bűn nélkül vagyon. Aki kardot ránt, az kard által vész el. Nem azt állítom, hogy sok olyan nyugati ember van, aki odatartja a másik orcáját is, de azt érzi ebből a hozzáállásból, hogy milyen viselkedést vár el tőle a társadalom.

  Ezzel szemben Allah szerint más hitben élők életben maradhatnak pénz, illetve földadó ellenében. Vagyis más istenben hívők jogilag nem egyenlők a muszlimokkal, jelképeiket nyilvánosan nem használhatják, és nem téríthetnek fejvesztés terhe mellett.

  Számos Korán részlettel ezt alá is támasztják.„Öljétek meg a pogányokat, ahol csak föllelitek őket!” (9. szúra 5. vers), „Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat! Mikor azután nagy rontást tettetek bennük, akkor szorosan kötözzétek meg őket.” (47. szúra 4. vers)„És készítsétek föl ellenük, ami fegyveres erőt és csatamént csak tudtok, hogy félelmet keltsetek általuk Allah és a ti ellenségeitekben és rajtuk kívül másokban, akiket ti nem ismertek, de Allah ismeri őket!”(8. szúra 60. Vers).

  Finoman szólva a keresztény hitben élők legfeljebb térítenek. A muszlimoknak ki van adva parancsban, hogy hódítsanak. Mindenki ellenség, aki nem muzulmán, és le kell gyilkolni, a fenti idézetek szerint, amik a Koránból vannak kimásolva.

  Ez a baj a muzulmánokkal. Kisgyerekkoruk óta, azt tanulják, így nőnek fel, és ilyen hitben élő felnőttek közé kerülnek, akik úgy tudják, hogy aki nem muzulmán azt le kell mészárolni. Tehát a videókban látott, narancssárga ruhába bújtatott fejlevágásokat – hitük szerint – Allah akarja. Mi megütközünk rajta, nekik természetes.

  De mondja meg nekem valaki, miért kell beengedni olyan embereket, akiknek szent céljuk az én fejem levágása, ha nem esküszöm fel Allah-ra? Normálisak vagyunk, hogy beengedjük, sőt a német kancellár becsalogatta leendő gyilkosainkat? Milyen okból kifolyólag feltételezzük, hogy el fogják hagyni hitüket, és fel fogják venni a mi szokásainkat? Ez a sok barom liberális milyen alapon kockáztatja az én, és szeretteim életét?

  Mert a baj az, hogy a keresztény kultúra és a muzulmán dogma összeegyeztethetetlen. Ez az igazi baj.

  • egy paraszt szerint:

   Észre kellene már venni!
   A “beteg fejeknek” nem a kényszer betelepítés megítéléséről van más véleményük, hanem az okos fejeknek a kérdés mikéntjével, annak megfogalmazásával van a baja, mert hogy az nem arról szól, amit mellett már sokadszor teccik kampányolni és felszólítani.

   Tessék Admin erre vonatkozó fejtegetéseit értelmesen elolvasni és ha nem megy az értelmezés, valaki segítségét kérni !

   Helyesen Jézustól: “Aki közületek nem bűnös, az vesse rá először a követ.”

   • Fergeteg11 szerint:

    +1
    Antalffy Tibor véleménye nem feltétlenül ütközik azokéval, akik ebben a kérdésben nem a Fidesz vagy a Jobbik (vagy a Hídfő) mögé álltak.

  • vitorla123 szerint:

   MIndegy,hogy hívatalosan a vagy nem!Lényeget,hogy egy magyar dolgozó munkáját végzi a migráns. És egyre több lesz és olcsóbb!Ez a lényeg!

  • dezső szerint:

   már megbocsáss, csak a “muzulmánok”? mert ez nagyon sántít. Olvass csak tovább, mondjuk “tekercseket” abban ettől sokkal aljasabb dolgokra buzdítanak.

 4. .... szerint:

  pityuka
  Ha nézegeted a valláso dogmákat ne hagyd ki a Talmudot sem, ott sokkal több furcsaságot találsz, és mégis az egész világon jól egymással élnek a helyiekkel.
  Vagy a 4 millió török jól elvan németországban, pedig mecsetük van.

 5. Tarna szerint:

  A referendum azt mutatja be, hogy Magyarországon hány felelősen gondolkodó ember van: A gondolkodó polgárok NEMMEL szavaznak!

  Admin:

  Mire is szavaznak “NEM”-mel?

  Ha ma valaki felelősséggel gondolkodik, “ellopja” a szavazócédulát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.