KINEK A HIBÁJA?

Gyilkosok célterületre juttatását segítette a tavalyi migrációs hullám -summázta tegnap este Döbrögi belbiztonsági főtanácsadója az udvari televízió műsorában.

bgy

Bakondi főtanácsadó arra reagált, hogy a TEK adatai szerint országunkon 2015 nyarán-őszén tizennégy olyan terrorista utazott át, akinek köze volt a november 13-ai párizsi és az idén március 22-ei brüsszeli merénylethez.
Bakondi főtanácsadó hangsúlyozta, hogy a terroristák rátelepedtek a tömeges, illegális migrációs hullámra, és kihasználták, hogy ellenőrzés nélkül lehetett áthaladni a határainkon és országunkon! Ezáltal a derék dandártábornok közvetve elismerte: igaza volt a Bal-Rad-nak a tavalyi migránsroham láttán, amikor terroristák érkezését valószínűsítette!
Aggályunk azóta is van!
Meggyőződésünk, hogy ezerszám érkeztek muszlim terroristák országunkba a hatóságaink FELELŐTLEN ELJÁRÁSA KÖVETKEZTÉBEN, és véleményünk szerint NEM MIND HAGYTA EL Döbrögisztán területét!
Azaz: a fene tudja hány terrorista flangrál ma országszerte?! (Szerintünk tucatnyi-legalább!) Nyilvánvaló lehet a céljuk is, csak SENKINEK FOGALMA NINCS, hogy hol és mikor?
Hatóságaink természetesen fognak találni elfogadható-DE NEM MEGNYUGTATÓ-magyarázatot: NEM A MI HIBÁNK!
DE HÁT AKKOR KINEK A HIBÁJA?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

KINEK A HIBÁJA? bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Buda vára így esett el annak idején!Pusztán városnézés volt!Aknazárat a határra mert másként nem lehet hatékonyan megvédeni Magyarországot.A nyugatit én szedtem fel!Óriási hiba volt!Gyurival Siófokon együtt voltam Siófokon egy sportelnökök értekezletén.Akkor elmondtam,a határ műszaki zár felszámolása az SZ-100 és a Határőrség felszámolása óriási hiba volt.Helyre kell állítani!Függetlenül attól hogy a FIDESZ vagy a kommunisták vannak hatalmon.Áru a határon csak a sorompón át jöhet be és ki.Másként a Magyar belsőpiac tönkre megy! Tönkre is ment.A magyar elit hülyesége határtalan.

 2. Fergeteg11 szerint:

  Nem lehet elégszer hangsúlyozni Orbán “öszödi” beszédét, melyben – bár szétterítve, de – elismeri ő és szövetségesei felelősségét:
  “Ezek után beszéljünk a legfontosabb kérdésről, az elhibázott világpolitika áráról. Mindannyian tudjuk, hogy az a folyamat, amelynek a kellős közepében vagyunk, amely ha úgy tetszik, ránk rúgta az ajtót, az nem előzmények nélküli. Ha egy jelentős nemzetközi szereplő úgy dönt, hogy, mondjuk, Líbiában megdönti az éppen hivatalban lévő és neki nem tetsző kormányt, és ennek eredményeképpen vállalja annak kockázatát, hogy ott káosz alakul ki, tehát nem egy szervezett ellenzék lép a korábbi kormány helyébe, hanem majd elzavarjuk Kadhafit, mert nem felel meg a különböző nyugat-európai, amerikai érdekeknek, és nem felel meg az univerzális emberjogi eszményeknek, és ezért morálisan felhatalmazva érzi magát a világ – egyébként mi is támogattuk ezeket a lépéseket –, hogy eltávolítsa, és utána káosz jön létre, és nincs többé olyan állam, amely szigetelje az Afrika belsejéből érkező, jobb élet reményében meginduló tömegeket, nos, akkor ezek meg fognak érkezni Európába. Jól emlékszem arra, hogy Berlusconi miniszterelnök úr világosan elmondta nekünk, amikor arról tamáskodtunk az Európai Unió vezetői, hogy mi legyen: Kadhafi menjen, Kadhafi maradjon, szabad-e föllépni vele, mit és hogyan lehet tenni? Berlusconi világosan megmondta, hogy neki megállapodása van velük, pénzügyi és politikai megállapodása, ennek része, hogy biztosítják Líbia Európa felé eső határainak a védelmét és így onnan menekült áradattól Olaszországnak nem kell tartania. Ő ezt világosan elmondta. Azt kérte, hogy ne rombolják le a nagy nyugati hatalmak Líbiát anélkül, hogy gondoskodnának a mély Afrikából érkező menekültáradat megfékezéséről. Vagy hasonlóképpen: miközben döntés született a nemzetközi politikában arról, hogy Szíriában be kell avatkozni, és a legmodernebb haditechnológiát vetette ott be a Nyugat – szövetségesként egyébként, hallgatólagos támogatással mi is ott voltunk ebben, tehát amikor most beszélek, nem mások felelősségéről beszélek, hanem annak a nagy közösségnek, a nyugati, atlantista politikai közösségnek a felelősségéről beszélek, ahova mi is tartozunk –, amikor ezt megtettük, akkor senki nem gondoskodott arról, hogy egy ilyen beavatkozás után előálló, egyáltalán nem kizárható anarchia esetén mit fogunk tenni.”
  http://www.grotius.hu/doc/pub/MNSKJJ/2015-09-07_orb%C3%A1n-viktor-besz%C3%A9de-a-kulk%C3%A9pviselet-vezetok-%C3%A9rtekezlet%C3%A9n.htm

 3. Rettegett Iván szerint:

  TEK ezt tudja akkor nagyon nagy a baj.

  A kővetkező a kérdés:
  Israel, Isis, TEK milyen kapcsolatban vannak.
  Táborfalván tartozkodnak e isis katonák,és amenyiben tartozkopdnak
  szoktak e kirucani nyugatra dolgozni.

  Tőbb kérdés nincs

  • Fergeteg11 szerint:

   A TEK létrehozása más átszervezések mellett a Nyugat terrorizmussal kötött “szentségtelen szövetségének” szükségszerű eredménye, kimondják vagy sem (nem fogják). Orbán fenti vallomása árulkodik róla. A hadviselő felek Szíriában (és Líbiában is, bár ott részben már múlt időben) a lebontani kívánt kormányok, illetve velük szemben hazafias felkelő csoportoknak maszkírozott, szedett-vedett, de jól felfegyverzett és valamennyire ki is képzett szerveződések, nagyon komoly nemzetközi háttértámogatással (ebben terroristacsoportok, kormányok, álcázott cégek hosszú láncú fedett üzletekkel, hadiipari és katonai-biztonsági vállalkozások, bankok, civil szervezetek és azok álcái, médiapiaci szereplők, titkosszolgálatok fonódnak össze, csak a legfontosabbakat említve). A felkelőknek nevezett csoportok a világ minden tájáról fogadhatnak “ideológiailag képzett” terroristákat, akik addig “jó” terroristák, amíg a kormányok ellen küzdenek és megvalósítják a mögöttes katonai-politikai-ipari-pénzügyi célokat, akkor pedig “rosszak”, ha eltérnek ezektől. Mivel általában fanatikus, korlátolt gondolkodású embereket toboroznak, az utóbbi nagyon gyakori. Többek közt az ilyenek kiszűrésére, elkapására szolgál a TEK, ami persze átvett feladatokat másoktól is. Kapcsolatai is ennek megfelelőek. Ezért tudja, hogy nagyjából hány fanatikus ment ki (az EU-ból és máshonnan), bár azt nem tudhatja pontosan, hány jön be (vagy megy át).

 4. Kovács Kálmán szerint:

  Vitorla123, aknazárat a határra ? Amikor az ellenség már belül van és leigázott bennünket ?

  http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=447

  A szavazás előtt olvassátok még ezt el, a szavazásnál pedig egyetlen jó megoldás van, amit a Balrad és Tulok egyaránt javasol: elmenni és nemszavazni, hanem elhozni a szavazó cédulákat.

  • egy paraszt szerint:

   Logikus!
   Azért kell aknazár, hogy senki se menekülhessen el az országból.
   A szoc.ban se azért volt aknazár, hogy a bécsiek átszökhessenek hozzánk a zöldhatáron!

  • dezső szerint:

   pontosan, más megoldás, egyenlőre nincs, mert senki fel nem emeli az alfelét, hogy jól állon bassza ezt a sok, magát politikusnak nevező szerencse lovagot. Akik ugye a szemünk láttára ellopták az ország, benne az “isten adta nép” megtakarításait, nyomorba és kilátástalanságba taszítottak szinte minden tisztességesen gondolkodót, szétverték a családokat. Nyugati-liberális minta és elvárás alapján szétszaggatják a még életképes családokat, gyermekeinket félárvává téve. Mit várhatunk tőlük, a gazdi füttyent, ők pedig a csontért bármire képesek, akár a tulajdon anyjukat is eladják.
   Azt mondom, “csülökre Magyar” mert kurva nagy a baj, már amióta ezek palettára kerültek. Rákosi a kalapját enné, ha már meg nem ette volna eddig.

 5. .... szerint:

  Miért gondolja azt bárki is, hogy a jelen állapot É.afrikában nem az amit akart a háttérhatalom ? Vagy szíriában ? mert sztem pont az van amit akartak. Ha nem az lenne már beavatkoztak volna és olyan erővel ami kikényszeriti a kívánt állapotot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.