Magyar “férfiak”…?

Az alábbi esetet tegnap Pesten, EGY POLGÁRŐR rögzítette mobiltelefonjával a 4-es metron.

Értjük ugye? EGY POLGÁRŐR! És nem akadt egyetlen férfi sem, aki úgy b@…ta volna állcsúcson az ifjú férget, hogy a takony menetet vágjon a nyakán!
Jól szórakoztak az utasok!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Magyar “férfiak”…? bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Na itt a gond amiről beszélek:”saját tulajdonomon azt teszek amit akarok” A kis faszszopó geci!”Ott semmi nem az övé,a “Mienk!” És aminket senki nem akarta megvédeni!Jött a harácsoló embere és elvitte!Pedig 1 forintba kerül egy utazás a metrón.A többi közönséges rablás!

  • Rettegett Iván szerint:

   Tisztelt vitorla a gond a foginybe dőrzsőlt fluoros fogkrém,és
   a mobiltornyok agyragyakorolt mikrohullámu hatásával őssze függ.

   A kik ezzel a tecnologiával vissza élnek,azoknak a szándéka minimum nem tiszteséges.

 2. Rettegett Iván szerint:

  A mentálissan beteg emberekkel,és a nyomorékokkal emberkednek.
  Igyvezetik le frusztráltságuk.

  Ha 2m magas 140 kg ember lett volna az iletó,akkor minden magyar mosolyogva nézi
  hogy jojozik.

  Mivel egy 40kg mentál higéniai beteggel volt dolguk, betámadták.

  Szar ember a pesti .

  Az ilető egy beteg ember volt,és a pestiek igy tolerálják a máságot.
  Sokfelé megfordultam a világban máshol nem tapasztalhato,hogy a betegekkel igy
  bának.

  • Artur szerint:

   Rettegett barátom!

   Izraelben ezt a homunculust mát lelőtték volna.Azt mondod másság.Hát így is kifejezhetjük,mondjuk egy tömeggyilkos is más,nemde?.Toleranciát a hitványaknak,bűntetést a józanaknak,ez a te filozófiád.Biztos te magadnak is igényled a toleranciát,nemde?
   Tulajdonképpen minden hitványság és bűn,valamilyen értelmi fogyatékból ered,ezért nem menthető fel senki alóla.Épp így az általad sokat emlegetett kazárság,akiket elkülönítesz a zsidóságtól,védve fajtársaidat,dacára annak hogy a felbomlott kazár birodalom is a tönkretevő szemita hatás által disszociálódott,és a kazárok az átvett zsidó kultúra okán való beltenyészetük miatt degenerálódtak hitvánnyá,szóval a kazárok is a bomlasztó zsidó behatás hibridjei.A cigányokról már ne is beszéljünk,beltenyészet okán.Őket véded,rettegettem!

 3. János szerint:

  Szar ember a pesti, illetve helyesen így hangzik: Szar ember a Rettegett Iván! A te anyád KÚRVA! Rettegett Iván! Nem az utasoké Rettegett Iván! A cigány zsidó szemita faji felsőbbrendűség üvöltve történő megnyilatkozását láttuk! Te Rettegett Iván! Három felsőbbrendű fajú cigány állat agyonverte a gimnazista osztálytársát, még egy napot sem ültek érte összesen, mert az uralkodó faj egyedei voltak. A magyar emberre ráfogják hogy csúnyán nézett egy zsidó lábtörlőre, máris kapott 125 év börtönt! Te KÚRVAFIA Rettegett Iván! Védd csak az uralkodó fajt, véd az ellenséget kapsz érte jutalmat! ha a cigánynak ölni támad kedve akkor mindjárt mentálisan beteg ugye? Nálatok Putrisztánban, te Rettegett Iván, ha a kúrvának nevezik anyádat az dícséretnek számít igaz? Szép ország Banglades mi a túróért vagytok még itt?
  A névadód egyébként nem rettegett volt, hanem RETTENETES! De egy ilyen uralkodó faj kutyája erről sem hallott! Mert Szar ember vagy Rettegett Iván!

 4. Szaszi szerint:

  De ki vannak okítva jogból ezek a suttyók.
  Szerintem jó megoldás volt a bizt.őrt szólítani,ha állon vágod,a szemtanúk mint a villám spriccelnének szerte szét,te meg ott maradsz a bajban.
  Főleg így,hogy a felvétellel szépen tovább állt az illető.

 5. egy paraszt szerint:

  Szar ügy!
  Gazda, aki saját borát védi, Bácsika aki a saját zöldségeit védi “villanypásztorral”, vagy aki gázsprét használ, vagy egy rossz szóért beutalják a börtönbe, míg másikok szabadon gyilkolázhatnak, garázdálkodnak mert hát ők hátrányos helyzetűek. Mint ez a fiatal is.
  Hát a törvényeinkkel és vezetőinkkel van a baj és nem az emberekkel -szerintem-!

 6. zls-179 szerint:

  A gondok ott kezdődnek hogy az adott törvények nem a dolgozó népet,és tehetséges vezetőit védik hanem azokat, akik bármikor készségesen rombolnak és ölnek gondolkodás nélkül! Az adott hatalom legnagyobb megelégedésére, és hallgatólagos beleegyezésével…De minden mulandó ŐK is! És a kiokított parazitáik is!

 7. egy paraszt szerint:

  Szerintem a dolgozó nép oké, de a “tehetséges vezetők” inkább a vessző utáni mondatrészbe illik!

 8. zls-179 szerint:

  Tehetséges vezetők alatt azokat értem akik tettek valamit az országért,és az adott térségért annak idején mondjuk úgy hogy jó harmicegy néhány éve és a MAI napig megvan a látszata! Gondolnék itt kiépített utakra,kerékpárutakra vezetékes gáz,vezetékes víz,és olyan üzemek térségbe telepítése amik az ott élőknek biztos megélhetést, és lassú de holtbiztos gyarapodást jelentett! Persze ők sem voltak hibátlanok,de hát ki az?

  • egy paraszt szerint:

   Már megijedtem, mert manapság szokás önmagukat tehetséges, bátor, nemzethy stb. jelzőkkel aposztrofálni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.