Nincs engedmény-nincs kegyelem! Ez már nem a szocializmus!

Utcára kerülhet az agydaganattal műtött Norbi

nor

Kíméletlen kezelések, kínzó epilepsziás rohamok és egy életmentő műtét – ezeken mind túl van az agyrákkal műtött fiú, azonban a sors most újabb kihívás elé állította a családot.

Norbert gyógyíttatása minden tartalékot felemésztett, ha pedig a család nem törleszti az otthonukra felvett hitelt, akár utcára is kerülhetnek.
Norbert csupán 13 éves volt, amikor kiderült, hogy egy lassan növekvő tumor van az agyában. Az évekig tartó küzdelemben a fiú hő­siesen legyőzte a rákot, ám a gyógyíttatása teljesen felemésztette a családi vagyont. Másfél éve már a hitelt sem képesek törleszteni, ezért heteken belül akár a kiköltöztetésükre is sor kerülhet. – Mindig tisztességesen dolgoztunk, és a 2008-ban felvett 4,5 millió forintos hitelt rendesen fizettük. A banknak eddig 5 mil­liót törlesztettünk, de 6,8 millió forint még mindig hátravan, csakhogy a 64 ezer forintos havi részletet mostanra képtelenek vagyunk törleszteni. Arra pedig rémálmainkban sem gondoltunk volna 8 évvel ezelőtt, hogy egy ilyen betegség nehezíti majd az életünket – kezdi szívszorító történetüket Kiss Zita, Norbi édesanyja.

kko

A felhalmozott 800 ezer forintos hátralékból most 325 ezer forintot kell a banknak fizetni ahhoz, hogy ne vigyék el a házukat. Az ingatlant egyébként augusztus óta árulják is, hátha egy kisebbe költözhetnek, és könnyebben letudhatják ezt a horrorisztikus banki ügyet. – A hátralék egy részét szeptember 30-ig kellett volna törlesztenünk, de egysze­rűen lehetetlen volt előteremteni segítség nélkül. Most kérvényeztük, hogy adjanak még időt, megpróbálunk újra segítséget kérni. A banknak egyébként egy kész aktát küldtünk arról, hogy Norbival min mentünk keresztül, de hiába a betegség vagy a gyógyíttatás: nincs engedmény – fűzte hozzá kétségbeesetten az édesanya.

hor

A postázott dokumentumokban az is szerepel, hogy Norbi Kaposvárra, Pécsre és Debrecenbe jár vizsgálatra, a Somogy megyei Bolhásról pedig ez nem kevés útiköltséget jelent. A család számára most teljesen kilátástalan a helyzet, s annak ellenére, hogy a daganat eltűnt és Norbi jól van, most rettegnek, hogy pár hét múlva a végrehajtók kopogtatnak az ajtón.
(blikk)
Bal-Rad komm: Ebben a tragédiában!-mert ez tragédia!-ott van az eredendő RENDSZERBŰN! A pórnép minden baja. HA MEGBETEGSZEL-TÖNKREMÉSZ! HA TÖNKREMÉSZ-BELEDÖGLESZ!
A szocializmus évtizedeiben az egészségügyi ellátás-kezelés nem okozta az anyagi tönkremenetelét sem egyénnek, sem családnak! Erre még talán a most kb. 17 esztendős-szerencsére gyógyuló-fiú szülei is emlékeznek!
A rendszerváltásnak “hála” AZ A FAJTA BIZTONSÁG MEGSZŰNT! Már nem szocializmus van. Kapitalizmus van! Ha nincs elegendő pénzed?-mész a…-lecsóba. NEM! NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN SENKIT, MERT AZ CSÚNYA LÁTVÁNY!
Azért acsarkodunk EGYMÁSSAL, hogy holnaputántól a nemmzetthy parlamentünk, vagy Brüsszel döntsön a migránsok betelepítéséről!
KIKET ESETLEG AZ ELOROZOTT KÁDÁR-KOCKÁKBA, VAGY AZ “AKKOR” ÉPÍTETT-JUTTATOTT HÁZAKBA-LAKÁSOKBA FOGNAK ELKVÁRTÉLYOZNI!
Mert a NEMZET ÉRDEKE úgy kívánja!
Számunkra-magyarok számára-EZ A LEGFONTOSABB PROBLÉMA!
Nem pedig a rendszerbűn fölszámolása! 

TUDUNK MI PROBLÉMÁKAT RANGSOROLNI!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nincs engedmény-nincs kegyelem! Ez már nem a szocializmus! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Oka a profit hajsza!A harácsolás a nép ellensége lett.A megoldás építsünk ujra szocializmust.Hogy mindenki értse nevezzük át jóléti társadalomnak.Mert ami most van azt mondták jóléti társadalom lesz!Minden magyar állampolgárnak. Kiderült,hogy csak a harácsolóknak az.Gulágra velük!Mert lehet választani,vagy te nyomorogsz,vagy őket fosztjuk meg a harácsolt vagyontól!Amit te a munkáddal teremtettél meg!

 2. .... szerint:

  A haszon egyidős az emberrel. A lopás más kategória. A szocializmusnak nevezett, de valójában államkapitalizmus idején is voltak ilyen esetek. Voltak akik nyugatra mentek dolgozni, hogy eű műtétre valutát szerezzenek, mert itthon nem voltak müszerek és tudás a betegségére. A vezetőknek volt valuta a gyógyitásukra, a nép meg megdögölhetett akkor is, nem adtak valutát egy svájci műtétre. Az elitnek akkor is külön kórházuk volt (Kútvölgyi). A nép meg dögölhetett halomra, ezért alakult ki a paraszolvencia intézménye. A ma rossznak mondott és rossz is, dolgok mind a volt Kádár rendszerből jöttek át. Soha többé azt a korszakot és rendszert.

  Admin:

  Látom ébredezel, és géphez ültél. Jót aludtál? Tulajdonképpen elég jól el voltunk a baromságaid nélkül!

  A paraszolvenciát a Horthy rendszer fizetős rendszeréből mentették át nagyszüleink! Nem kellett Svájcba járogatni a pórnépeknek gyógykezelésre, azok viszont igen nagy előszeretettel jártak IDE! A fene tudja miért?!

  • M szerint:

   Az ön korlátai közötti, felhőtlen szaladgálását, ne is engedje, hogy megzavarja gondolat, távolabbi nézőpont. Csak ütögesse gondatlanul tovább, a kapott, bedobott média lufikat, egy mosoly kisérje, minden felhőtlen tovább ütését, hiszen ez már az öné és mindig is az öné volt.

  • petymeg szerint:

   pötyi!Ha kigondoltam le is írom:te egy akkora barom vagy .
   Hagy már a francba ezt a baromságot:államkapitalizmus.Ne a nevét nézd hanem az életszinvonalat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.