Szerencsére a palesztinok nem gondolták komolyan…

Tegnap Izraelben nagy fölhajtás közepette elföldelték a zsidó állam utolsó mohikánját, Simon Pereszt. Tisztelői a világból mind összesereglettek az alkalomra. (Mindazok akik valamilyen formában számításba vannak/voltak véve.)

gya

Hosszú lenne a zokogók listáját fölsorolni!-nem is vállalkozunk rá. Csupán egy érdekességre hívnánk fel a figyelmet. Egy szervezési érdekességre.
Ott volt ugye Peresz nagy tisztelője, a palesztin elnök-Mahmud Abbas is. Népe nem éppen osztatlan örömmel vette tudomásul főnökük mély gyászát és részvételét az elásási ceremónián. Sokan kimondottan morcosak lettek rá emiatt. Márpedig ha néhány palesztin morcossá válik, az az álmoskönyvek szerint sem jelent sok jót.
Szóval néhányan a palesztinok küzül zokon vették elnökük részvételét, és beígérték neki, hogy megteszik azt, amivel gyorsan Peresz után küldik áruló elnöküket.
Az ilyen ígérgetések-meg úgy általában a helyzet Izraelben-nem szokta kisimogatni a rendezvényszervezők meg a biztonságiak homlokán a ráncokat. Általában komolyan veszik, és figyelnek minden apró részletre.
Azt nem tudjuk, hogy az izraeli felelősök azok szimpatizálnak-e a magyar néppel meg Európa unióba terelt népeivel. De-vélhetően-a palesztin morgolódás esetleges ártalmas hatásainak minimalizálása érdekében a valódi nagykutyákat jó messzire ültették Abbastól.
Viszont a baljára a mi Döbröginket, jobbjára pedig az uniós Tuskot csüccsentették.

abbas

Most gondoljunk bele! Ha ezek az elszánt palesztin ultrák komolyra veszik az ígéretüket. Akkor Döbrögisztán vajdaságban a nemmzetthhalál!
Szerencsére csak olyan cigányos fenyegetőzés volt a palesztin acsar. Nem gondolták ők azt annyira komolyan!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szerencsére a palesztinok nem gondolták komolyan… bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. Realista szerint:

  Nem tudom honnan lett átvéve a cikk, de igen szánalmas. Majd a protokoll ülésrendet veszi komolyan valaki? És ha likvidálni akarják? Azt amúgy sem egy moszad fészekben teszik hetven főember körében. Plusz majd pont úgy, hogy Tusk és Orbán is érintett legyen. Aki ezt a baromságot írta, picit elgondolkozhatna a realitásokon.

  • vitorla123 szerint:

   A terror semmire sem megoldás.Pont a Palesztin háború mutatja meg.Anyagi erőt csak anyagi erővel lehet legyőzni.Izrael atom nagyhatalom.Több mint 50 robbanófejjel rendelkezik. Szerintem, lopták az Ukránoktól,de tény hogy van.Másik gond ,hogy a homokos talaj miatt ott ezt használni öngyilkosság!Mindenkinek el kellene fogadni Sztálin döntését Izrael fennmaradásáról.A Palesztinoknak meg önálló Népköztársasággá kellene alakulni,akár területek cseréjével is.Ez a helyzet egyébként a migráns áradat gyökere.Ha a palesztin kérdés megoldódik van esély arra,hogy a többi is megoldódik.

   • TERMIN8ATOR szerint:

    Úgy veszem észre t. vitorla 123, hogy őn elégé tájékozatlan. Az aombombákat szerintem nem kellet nekik ukrajnától “lopniuk”mivel nem mostantól atom hatalom. Elégé felfegyverezte izraelt az EGYESÜLT ÁLAMOK,még anno a 20-dik század 60-as,de talán a korábi éveiben. Izrael szerintem az amcsiknak az egyik kinyujtott keze,hogy a környező Arab álamokat sakban tarthassa a Törökökkel együtt. Ugye nem kel emlékeztetnem Önt ,hogy hogyan végződött az Egyiptomi Szíriai, egyszóval az Arab -Izraeli háboru,aminek következtében , az Izraeliek elfoglalták és máig megszálás alatt tartotják a GOLAN fensíkot. Már akkor atom hatalom-Közelkeleti- volt Izrael. Egyiptomot MOSE DAJAN tábornok kényszeritette térdre HAT (6) NAP ALATT, aminek a következménye ugyebár a KAMP DAVID- i “kiegyezés” volt,és ami után az akkori Egyiptomi elnököt, röviddel a “kiegyezés” után ANVAR SZADAT-ot az árulása miatt egy katonai parádé alkalmával SZITÁVÁ is LŐTTEK. Ez után került hatalomra HUSSZNI MUBARAK, akit az únv. Arab tavasz lázadoi “menesztettek”

   • Kálmán Lőrinc szerint:

    Szép gondolat, de a zsidrákok erre nem hajlandók, magukénak tekintik az egész területet és az egész világ ellenérzésével nemtörődve folytatják a palesztínok kiszorítását szülőföldjükről.
    Amíg az arab világ ki nem írtja “izraelt”, addig ott nem lesz megoldás.
    Számolnak is ezzel a lehetőséggel a kiválasztottak, ezért dolgoznak anyira magyarország és lengyelország meghódításán, legyen hova menekülni a helyzet forrósodása esetén.

    • mantra szerint:

     Lőrinc, de az arab világ egyes szélsőségesei nem csak a zsidókat, de téged is mint fehér (feltételezem nem roma vagy ) ugyanúgy ki akar majd írtani, addig azok nem békélnek. Mit gondolsz, amíg le nem borulsz a lábuk elé egy Allah Akbarra, addig elismerik a nézeteidet? Vagy te kivétel vagy, mert Te vagy a Kálmán Lőrinc? Ha nem lenne Izrael, ezek a muszlimok már lehet hogy széttéptek volna mint anno a nagy oszmán birodalom janicsárjai Magyarországot? Lehet, de nem biztos. Az mindenesetre biztos, ha Allahakbarék megindulnak, hogy kitépjék a szíved, Neked nem nagyon lesz hová menekülnöd, ha lehurrogsz mindenkit. 🙂

 2. forradalom! szerint:

  Hogy néz ki Döbrögi vajdánk?Mintha egy mosó dézsából szedték volna ki száradni.Ennyire megviselte Peresz halála?Az itthon éhen halók,megfagyók,betegek,éhező gyerekek,hajléktalanok,nyomorgók,stb. nem hatja meg leendő cigány királyunkat?Igaz, a történelem során még egyetlen királyt sem hatott meg alattvalói sorsa.Épp most láttam a várban,százzal építik a palotáját.

  • egy paraszt szerint:

   Hogy néz ki, hogy néz ki……?
   Mint aki azon elmélkedik, hogy a mellette ülő, vagy az ő temetése lesz a következő!

   Remélem nem Kőműves Kelemen az építésvezető?

 3. M szerint:

  1. Izrael 250 robbanófejjel rendelkezik (amerikai hivatalos források 2016).
  2. Izrael francia (Dimona erőmű) és amerikai segítséggel a 60-as évek végétől önállóan képes atombomba előállításra.
  3.Az egyetlen ország melyezzel kapcsolatos semmilyen szerződést nem írt alá, semmilyen ellenőrzés rá nem terjed ki.
  A protokoll és a fő narancs disznó helye, a protokoll jelzésekre is szolgál, a nem kedvelt, a nem értékelt és a fontos, kapcsolat építésre értékelt személyek helyének kijelölése e-szerint történik. Erre párhuzam, mint emlékezük, az iskolában a szamár pad, hátsó sorok a kreténeknek ill. az első sorok.
  Mivel látható Izrael és lobbijának ereje gazdasági és katonai, messze túlmutat határain, egy nagyhatalom, ilyen jelzése, egy lesújtó valós értékelés, nézőpont az országnak.

  • mantra szerint:

   “1. Izrael 250 robbanófejjel rendelkezik (amerikai hivatalos források 2016).”

   Izrael komoly katonai nagy hatalom, de azért lehet hogy a robbanófejek száma erős túlzás. Olvastam valahol, hogy az amerikaiak minden adatot meghamisítanak, ezért ezt is úgy kell kezelni. Kiknek áll érdekükben, hogy Izraelt minél erősebb katonai hatalomnak mutassa?

   • M szerint:

    DC leaks, feltörve Collin Powel levelezését, szívárogtatta ki 2016-ban.
    De ez természetesen a sajtóban, közbeszédben tabu téma és vannak erre külön csoportok, akik a sajtó, média megjelenést figyelik izraeli oldalról és vannak külön beavatkozó trollok is.

    • mantra szerint:

     Ez annak a Colin Powellnek a levelezése, aki az Irak elleni beavatkozás előtt úgy tudta, hogy Irak rendelkezik tömegpusztító fegyverekkel?

     • M szerint:

      A levelezéséből nem ez derül ki, a médiából, szinfalak elötti bohóckodásból, még nagyobb bohócoknak persze volt, van és lesz Iránnak, Iraknak atomfegyvere.
      Szomorú, hogy van aki még ezt el is hiszi, nem igaz?

     • mantra szerint:

      Igen, szomorú. De azt olvastad, hogy akkoriban (így utólag) anno “állítólag” Colin Powell rosszul tudta? Vagyis ő “valóban” úgy tudta hogy van, mivel úgy lett tájékoztatva?
      És ennek tudatában most azt gondoljuk, hogy ez esetben Colin “tuti hogy 100 biztosra volt tájékoztatva”? Ezek után ez nem lehet hogy akár naivság is lehet? 🙂
      Szóval nem tudom, hogy mit higgyek, de Te majd biztos meg tudod neked mondani a frankót, mert a yx leaks megírta 🙂

     • mantra szerint:

      M

      Én a nagyapámtól több tucat olyan történetet is hallottam, hogy a szocializmuson belül is simán és durván nagyon jól működött a megvesztegetés. Ilyen az ember. Ez működött akkor, és ma is… Ilyen az ember, ebbe az irányba kellene elmozdulni, hogy ezt beépítve mit lehetne tenni…

     • M szerint:

      Izrael nagyhatalmi státusza, támadhatatlansága, probléma megközelítése, helyzete, mint mozgatók, nem a pár pukkanó cukor hipotézisre mutat.
      Persze lehet ködölni és kell is. Mert ha napfényre kerül valós ereje, helyzete, el lehet kezdeni gondolkodni, hogy a kapitalista önkifejezés rendszere, a demokrácia, mint remélem sokan látják, nem csak egyszerű diktatúra, hanem faji, vallási alapú kaszt rendszer is.
      De ne féljen, ez nem fog megtörténni.

 4. lacii szerint:

  Nem rendelkeznek azok semmivel sem . Ez az infó csak a Nokedli evőknek való.
  Minden Atom és más pusztító fegyver hatástalanítva van .
  Ezt nem azért írtam mert Írén mondta a negyedikről, hanem azért, mert nincs engedélyezve.
  Pl én sem engedélyezem .
  Egyébként szép napot mindenkinek.

 5. Pex szerint:

  Ah, fenét tiszteletből mentek a temetésre !!! Én azért kísérem ki a vendégeket a kapun, hogy lássam, tényleg elmegy….

 6. Rettegett Iván szerint:

  Kazár az igaz zsidok főldjén mit keres

  Mia kurva anyátokat kerestek az igaz zsidok főldjén sátán fatyai

  • Rettegett Iván szerint:

   A képen csak egy igaz zsidok leszármazotja láthato.
   Szegény Abasz a sátán fatyai kőzt.

   Palesztina vissza jár az igaz zsidoknak a palesztinoknak.
   Kazár csak egy agreszor a szentfőldőn.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.