Szili-aki látja a jövőt!

Németh Szilárd: „Ez a népszavazás mindenféleképpen érvényes lesz”

ref

A nyilvánosság fórumain egyre több szó esik a bűvös négymillióról. Pontosabban arról, hogy csak akkor lesz érvényes az úgynevezett kvótaellenes népszavazás, ha a levélben voksoló határon túli magyarokkal együtt legalább 4 millió 136 ezer 313-an szavaznak érvényesen. Október 2-án, vasárnap este minden kiderül.

Vagy már korábban kiderült?
“Ez a népszavazás mindenféleképpen érvényes lesz”

szili

Úgy ám! Mindezt maga Rezsiszilárd döbrögista Főijesztegető és birkózószövetségi elnök böffentette az atv-t néző szerencsétlenek ábrázatába! Két héttel ezelőtt, szeptember 13.-án.
Szili már csak tudja!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szili-aki látja a jövőt! bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. .... szerint:

  52 -55 % – al lesz érvényes és 87 % nem szavazattal.

  • Realista szerint:

   Arra nem vennék mérget azért. A helyzetet reálisan felmérve, úgy 42-47% közé teszem a részvételt, de. És van egy de. A fidesz gépezet. Precíz listák, házra lebontva többszörösen aktualizálva, aktivista had, pénz paripa. Vagyis szállító eszköz, az, hogy kiket is kell elvinni, pénz,pl. tészta vagy tűzifa vagy mosópor csomag és ha a gépezet olajozottan működik akkor lehet akár 51-54%. Ott viszont az érvénytelen szavazatok száma is kérdéses. Mert mondjuk a részvétel 51,5% de 3 % érvénytelen. Akkor mi a helyzet?

 2. Fergeteg11 szerint:

  Ha mégsem jön össze, egyike lesz a Bruno Ganz által alakított Hitler-figura szobájában maradó tiszteknek a legújabb paródiában, ez valószínű. A bukásból, méghozzá Lázár, Kósa és Kubatov mellett. Sovány vigasz, Admin már jelezte, miért. Bár a Jobbik ekkor még segíthet(ne), de nem biztos, hogy kitenné magát egy “megszavazom, ha itt meg itt módosítunk” bejelentése után elszabaduló habonymédia-támadásnak, amit esetleg egy kis “hazafias” átszavazás követne egy másik pártból, némi egyezkedés után. Bár még történhetnek meglepetések. Érvénytelen népszavazásnál ugyanis vissza lehet fordítani a Fidesz meséit, és Orbán lemondását követelni azzal, hogy mindezeket felelőtlenül kockára tették (ez láthatóan tervben is van). Ha viszont érvényes lesz a népszavazás, akkor még az előbbi édes álom – a csak további, az ország számára kedvezőbb tartalmi változtatásokkal történő alkotmánymódosítási szándék – esetén sem sok választásuk marad. Talán ezért nem (vagy ezért sem) erőltetik a kampányt, hiszen érvénytelenségnél lehetne mivel visszavágni annak ellenére, hogy elvileg beálltak mögé, viszont az ellenzék többi tagjával egy platformra kerülni egy ennyire átpolitizált kérdésben elég kínos lett volna, és további támadásokra adott volna lehetőséget a kezdetektől. Vona esetében az általa felállított mérce (az utópiának tűnő választási győzelem, de legalább a kínos kudarc – egy balos formáció mögötti helyezés – elkerülése) is kényszerítő erővel hat, nem beszélve a belharcok után kissé hátrébb szorítottakról, akik a lemondása esetén újra megerősödhetnének.

 3. Szaszi szerint:

  A két x-es érvénytelen miért nem jó?
  Ahogy a kérdés is szól igen is, meg nem is.
  Hoztam is,meg nem is.

 4. egy paraszt szerint:

  Hogy is van ez?
  “Virág elvtárs!
  Ez nem a vallomásom, hanem az ítélet.
  Ejnye már…..”

 5. Tarna szerint:

  Az érvényes népszavazással Magyarország azt is bizonyítja, hogy a lakosság nagyobb része felelősen gondolkodik és nem vesztette el a normális eszét.
  A migráció legfőbb okáról mindez ideig egy szó sem esett: a Föld tragikus túlnépesedéséről!
  ” Sok emberből még több haszon “logikája mentén csak eljutunk a népírtásig, vagy a kannibálizmusig.
  A Fülöp szigeti elnök már el is kezdte: Hitler a példaképe és ő is szeretne 3 millió kábítószeres polgártársát kiiktatni az élők sorából. Szóval így állunk.

 6. Szaszi szerint:

  Azért az szép,hogy tavaly novemberben a jobbik népszavazási javaslatát Kósa azzal utasította el belügyi bizottsági elnökként,hogy nemzetközi szerződést érintő ügyekről alkotmányellenes népszavazást tartani.
  Lám eltelt egy év,és a kormány kiírta a választást.

 7. sityuli szerint:

  nos a választás nem érvényes pedig engem 14x hivtakmenjek szavazni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.