Belgrádban ugrásra kész a migránshorda

Komoly döbrögista égésre van kilátás

kom

Izzanak a telefonvonalak, és tele az éter a kétségbeesett hordahívások jeleivel. Dőlnek az SMS-ek, áradnak a mozgósító telefonhívások!

Ha valaki felveszi a telefont, arról faggatóznak, hogy a felhívott választásra jogosult-e? Ha igen, akkor volt-e már voksolni? Ha még nem volt, mikor megy szavazni? Hányan mennek szavazni a családjából? Meg hát az ösztöke: MINDENKÉPPEN MENJEN, MERT…
Na meg a buzdító SMS-ek! Özönlenek!
Nem is csoda, hogy pánikol a saját hülyeségéból presztízskérdést fabrikált döbrögista horda. Délután 1 óráig 23,56 százalék szavazott, ez jelentősen elmarad a 2008-as 26,92 százaléktól.
Közben meg Bihar Ura Kósa Fejenagy kis híján csak ki nem mondta, hogy ez az egész kvótareferendum úgy hülyeség ahogy van! Hiszen a horda már döntött. Valamiféle jogi barkácsolmány fognak csinálni, ha a fene fenét eszik is.
Ha a “NEM”-ek győznek, akkor a parlament jogalkotásba kezd, amivel megakadályozza, hogy “illegális, kötelező betelepítési kvóta legyen Magyarországon” – közölte.
Ez lehet Alaptörvény-módosítás, törvénymódosítás, sarkalatos törvény, sima feles törvény, országgyűlés határozat, vagy kötelező mandátum adása a kormánynak – vagy ami éppen eszünkbe jut! – részletezte a közjogi lehetőségeket. Márpedig azt épelméjű ember nem föltételezte/föltételezi, hogy nem a “NEM” fog nyerni! Mégpedig kilenctizedes többséggel legalább.
De hogy valami vérfagyasztót is mondjon, ismét előállt a hordavezérkar dermesztő ötletével:
“Ha az igenek lesznek többségben, akkor pedig lemond a kormány és a Fidesz-frakció” – hozta híveikre a frászt, (akik minden rosszra föl vannak készülve, de ezt az egyet semmilyen körülmények között nem tartják elképzelhetőnek) megjegyezve, hogy ebben az esetben előrehozott választásokat kell kiírni.
Belgrádban viszont a népszavazást követően pozitív híreket várnak Magyarországról az ott feltorlódott migránsok, azt remélik. Reményeik szerint a határ akár már hétfőn megnyílik előttük az Európai Unió belseje felé – erről számolt be az M1 szerbiai tudósítója. Ilyen hír tartja lázban a Belgrádban tanyázó migránsokat. Ilyen hírek, információk terjednek köreikben!
Vajon kik terjesztik, és milyen szándékkal?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Belgrádban ugrásra kész a migránshorda bejegyzéshez 70 hozzászólás

 1. Vászoly szerint:

  Belgrádban ugrásra kész a migránshorda – köszönhetően neked is Admin…

 2. Totóka szerint:

  Ez nem Döbrögi szégyene hanem a magyar szavazó polgároké.Hiszen az jön le libsi és nyugati sajtóba,hogy a magyarok bevándorlás barátok és ez nagyon gáz.Csak a szánk jár
  Reméljük,hogy nem lesz komoly következménye.

 3. Smith szerint:

  17:30-as adatok szerint 39,88%-os a részvétel, és a Felcsút is kikapott.

  • Sub Zero szerint:

   Kikapott? Kitől? Neked ez egy focimeccs volt? Most aztán kormány legyen a talpán, amelyik Brüsszel nyomása ellen meg tudja akadályozni a betelepítést! Az alkotmány módosítás a korábban sokak által vizionált formában nem lehetséges.
   Na, hogyan tovább? Lehet okoskodni!

   • egy paraszt szerint:

    Az Alkotmányhoz, -ahogy eddig is- 2/3-addal bármikor hozzá lehet nyúlni!

    A bajuk az, hogy a parlamenten belül kell összeszedni a kellő létszámot és nem az utcán!

    Másrészt marhaság a trükknek bedőlni, mert az unjós jog -már számtalanszor kinyilatkoztatták-, hogy magasabb érvényű és előrébb való, mint a nemzethy alkotmány, vagy országgyűlés, parlament!

    Na most mi lesz? Unjó, vagy nem unjó!
    De azért tessék továbbra is erőlködni!

    • Sub Zero szerint:

     Ne terelj! Hogy lehet most megakadályozni a kötelező kvótát? Ez volt a kérdésem! Már arra sem hivatkozhat a kormány, hogy egy érvényes népszavazáson a magyarok elutasították Brüsszel mindenhatóságát a kérdésben. Tessék, most ott a labda!

     • egy paraszt szerint:

      Legelőször tisztességesen feltenni a kérdést, hogy :
      Akarja-e, hogy az Unió migránsokat telepítsen a Magyarországra?

      És akkor talán jobban lehetett volna mozgósítani, azaz ezért mindent megtenni és nem csak a narancs szimpatizánsokat hívogatni fejenként vagy ötször.

      De legtöbbet nem egy népszavazással, hanem szövetséges pártokat, országokat keresni az unjóban, élni az unjós jogok lehetőségeivel, legvégső esetben nemzetközi ellentétet szítani, megosztottságot, mert sehol sem az átlagpolgár dönt sajnos az élete felett. Ideje lenne már Európa polgárainak az ügyüket saját kezükbe venni, és nem idegen érdekeket kiszolgáló szervezeti tagokra bízni. Ebbe értem tyúkanyót és haverjait is.

      Ott gurul a laszti!

     • bizony szerint:

      ” Ideje lenne már Európa polgárainak az ügyüket ” Ez egy remek közhely, ám ez ma a magyaroknál mégsem működött.

     • Sub Zero szerint:

      Először is nem a “milettvolnajó” típusú válaszra vártam, hanem arra, hogy hogyan lehet megakadályozni a kötelező kvótát? Ne haragudj, még egyszer le kellet, hogy írjam a kérdésemet, mert mindig valahogy átsiklasz felette. Bár van valami homályos utalás a válaszodban szövetséges pártok és országok kereséséről, persze konkrétumok nélkül. Egy sikeres népszavazás egy ilyen szövetségesi rendszer kialakításához is nagy segítség lett volna, segítette volna a tárgyalási pozíciónkat. A másik felvetésed, hogy az uniós polgároknak kéne saját kezükbe venni a dolgot és nem valamiféle szervezeti tagokra bízni, rajta csinálj valamit! Ott a laszti.

     • Pozsony 907 szerint:

      Zero! 98$ nem!!;

     • Pozsony 907 szerint:

      Mi nyertünk!!!

     • Sub Zero szerint:

      Pozsony 907! Kösz a jó hírt. Meglátjuk mire elég.

     • egy paraszt szerint:

      T. Zero!
      “Tessék, most ott a labda!”-hoz

      Köszike a megtiszteltetést, de nem én vagyok a csodacsatár!
      Nem én ülök odafenn milliós jövedelmekért, meg némi korrupciós zsebpénzért, hanem a “hozzáértők” !
      Hát tegyék a dolgukat, vagy mondjanak le!

 4. János szerint:

  Aki nem ment el szavazni az kezdjen pakolni és holnap indulhat Szaud-Arábiába! Ott a hülyéknek és a lusta disznóknak a kánaán! Csak feküdni kell az árnyékban és soha többé nem kell csinálni semmit! Választania sem kell többet! Aki nem ment el szavazni, annak 72 dzsihádista kannibál kívánjon jó éjszakát, késsel, fejlevágással, még ma! Azért nem gondoltom volna, hogy az ország 60%-a már zsidó lett!

  • Próféta szerint:

   Azt mondják, hogy Magyarország lakossága 10 millió alatt van.
   Pár éve (már akkor kevesebben voltunk 10 milliónál) 11.5 milló TB.kártya volt forgalomban !!! Nem rég 13.5 millió TB. kártyáról hallottam, meg arról, hogy fél izrael már magyar állampolgárságú….!!?!!

  • Sub Zero szerint:

   Nem lett zsidó, csak össze lettek zavarva. Sajnos nagyon nehéz helyzetbe került most a kormány. Első körben jön 130000 migráns ezek majd családot egyesítenek, rögtön lesznek fél millióan. Aztán a további körökben beláthatatlan mértékben fogja Brüsszel növelni a kvótát. 10-20 év és élhetetlen lesz az ország. Na akkor fognak pakolni a hülyék és a lusta disznók. Vagy jelentkezhetnek a legközelebbi imámnál blankolásra.

   • egy paraszt szerint:

    Azért ennél nagyobb a para.
    Ilyen elvetemült számok még a Német …..riport fenyegetésében sem szerepeltek.

    Másrészt a migránsok sem tudnának kijönni a magyar átlagbérből, meg nem is akarnak!
    Ha meg a Német… szerinti unjós átlagos támogatást kellene nekik biztosítani, hogy itt maradjanak, abba belerokkanna az ország meg akkor tényleg népforradalom törne ki! Na ez már para a führerünknek, azaz ez a tét nélküli voks az ő bőréért szól és nem a miénkért!

    • Sub Zero szerint:

     Németország hány év alatt lett élhetetlen? 10-20 évről beszéltem. De itt egy link. Észreveszed a különbséget?

     • egy paraszt szerint:

      Válaszom a fentebbi!

      Ők már régebben nyögik az igát, ennek előkészítése biztos megy már legalább 70 éve.
      Mindenesetre őket sem vigasztalná, ha megdöglik a szomszéd lova is.

      De most még rólunk és a hozzánk hasonlóakról, Keletközép Európáról van szó.

    • egy paraszt szerint:

     A Német ….. alatt a képviselőnket értettem és nem a német népet.

    • bj. szerint:

     Milyen népforradalomról beszélsz? Kivel? Még szavazni is hülye a nêp, nem még forradalmat csinálni. Ha odáig jutna a dolog, biztos lenne érv, hogy ne kelljen kimozdulni otthonról.

     • egy paraszt szerint:

      “Népforradalom” volt a Majdanon is.
      Valakik már biztosan alig várják, hogy ugyanez Budapesten is megtörténhessen!
      A környezet hasonló: béka segge alatt a magyarok élete, meghasonlottak a politikától, óriási-mindent átszövő a korrupció. Már csak egy éhínség hiányzik, aztán jöhetnek a Gládió ügynökei!

  • akárki szerint:

   aki nem szavazott az jobbágy.

   • M szerint:

    Pont kérni akartam a véleményét, ön ebben a rendszerben szaktekintély lehet (talán államtitkár, miniszter,…?) , hiszen képes mikor orbán úr orrából kifolyik a takony (pl. egy álságos csak őt és ogy-t felhatalmazó népszavazás) ezt szivárványnak látni és követni.

 5. M szerint:

  Ilyen alacsony szint, hihetetlen.
  Emberek azt hiszik, hogy ebben a rendszerben bármibe is beleszólhatnak!? Hogy szavazatuk számít?
  Ez kapitalizmus kérem, a cég ahol dolgozol, annak a tulajának sem szólhatsz be, hogy így meg így kellene dolgoznom és ennyi és ennyi fizetésért.
  Nem tünt fel, hogy közvetlen fönököd elött is lapítasz, pedig az egy heted rendű senki…

  • mantra szerint:

   Mé, a szocializmusban beleszólhattál valamibe? Ott a párttitkár előtt nem lapítottál? Ott szavazhattál valamiről? Nem tűnt fel, hogy ott is lapítottál és engedélyt kellett kérned ahhoz, hogy átmehess a szomszéd Ausztriába? 🙂 És volt akik arra sem kaptak engedélyt. Miért? Ma már például ezt egy alap dolognak veszed …de ez azért van, mert leomlott a szocializmus kőfala.

   • M szerint:

    Az előző rendszerben nem volt népszavazás, ez egy plusz pont, legalább, nem akartak jókat röhögni az értelmifogytékos, magát túl sokra becsülő plepsz bohóckodásán.
    Ez a rendszer nem egyszerűen diktatúra de elvárja, hogy a szavazósdival, még boldogan rázd láncaid.
    Ez önnek könnyen megy de másnak nehézséget okozhat

    • mantra szerint:

     Tehát az rendszer ahol legalább a szavazás illúzióját megkapod az diktatúra, de az a rendszer ahol semmiről sem szavazhatsz, az nem diktatúra? Szerintem az összes tulajdonodat államosítani kellene, hogy ne legyen magán tulajdonod, mert nekem sincs. Félre értettél, én is azt mondom, hogy államosítsunk mindent 🙂

    • mantra szerint:

     Tehát az rendszer ahol legalább a szavazás illúzióját megkapod az diktatúra, de az a rendszer ahol semmiről sem szavazhatsz, az nem diktatúra? Szerintem az összes tulajdonodat államosítani kellene, hogy ne legyen magán tulajdonod, mert nekem sincs. Félre értettél, én is azt mondom, hogy államosítsunk mindent 🙂

     Ez a rendszer olyan, hogy fenn tartja a 20 centis láb áztatókat és a 3 méteres mély vizeket is, és rád bízza azt is, hogy melyikbe szeretnéd áztatni magad. Tudod, ebből kerülnek ki az olimpiai bajnokok, és azok is akik simán belefulladnak a fél méteres vízbe.Tehát akkor az a megoldás, hogy akkor a Földről tüntessük el a vizet, mivel vannak olyanok akik nem tudnak úszni?

     • egy paraszt szerint:

      Tudod nem kellene mindenkit a mély(víz)be lökni akarata ellenére, meg aztán úszni is megtaníthatnák, meg van még úszógumi is.

      Mibe jobb élni? Az illuzíókban, vagy a “való” világban?
      Na én nemsokára bontok egy sört itt a valóban, kívánom, hogy neked meg jöjjön be illúzióban!

   • vitorla123 szerint:

    Mantra!Bizony beleszólhattál!Ki is kérték a véleményed.Ha tetszik,ha nem tízszer akkora volt a helyi demokrácia mint most!Pont a párt titkár,a szakszervezeti titkár,meg a KISZ titkár miatt.Ma ennek nyoma sincs.Ez egy harácsolók által működtetett diktatúra.Azt állítják,hogy a pénz diktatúrája.Pedig a lopásból meggazdagodott senkiké.Az ország elitje korrupt.A szavazósdi ezen nem segít.
    Ausztriába,meg Amerikába is mehettél.Kérni kellett útlevelet .Most is kell.De sem az osztrák sem az amerikai nem nyúlhatta le as fizetésed zömét úgy mint most.Annyit kér a benzinért vagy a gázolajért amennyit akar.Mert az áruk árát nem a kínálat -kereslet határozza meg,hanem a monopolóliumok.Ez nem szabadság.Ez egy szemét rendszer amit Simicska határozott meg pontosan:”Orbán egy geci!”A rendszerével együtt! Ma megüzentem neki a szavazólapomon!

 6. gyorgy szerint:

  Nagyon helyes, én sem mentem el, nem kell a Fidesz téboly. Meg egyáltalán ki gondolja azt komolyan, hogy ide akar bárki is jönni hosszútávon?

  • sándor szerint:

   Átok reá, ki elhajítja
   Kezéből a nép zászlaját,
   Átok reá, ki gyávaságból
   Vagy lomhaságból elmarad,
   Hogy, míg a nép küzd, fárad, izzad,
   Pihenjen ő árnyék alatt!
   Petőfi Sándor

 7. Tóth Róbert szerint:

  Tisztel gyorgy!
  Elég szomorú,hogy ön is az agymosottak táborát gyarapítja,ahhoz nem kell hosszútávú itt tartózkodás,hogy a feleségeinket gyermekeinket 5 perc alatt meggyalázza egy ilyen mocsok! Tehát nem azvolt a kérdés,hogy átutazóba szertnénk-e őket hanem egyáltalán egy percig se! De sajnos ez önnek magas,kívánom sok migri közeli megismerését!(csak,nehogy kirobbanó legyen az öröm,mikor találkoznak! Szebb jövőt!

  • gyorgy szerint:

   Nem vagyok agy mosott, ez nem a menekültekről szólt, hanem a szemét Fideszről. Orbán sajtótájékoztatóján nem lehetnek ott az újságírók, még mindig nem érti mi a lényeg?

   • petymeg szerint:

    T.robi!
    A kérdés:…BETELEPITENI… ! Szövegértelmezés,figyelmes olvasás ha kell többször is.

    • Tóth Róbert szerint:

     T.petymeg!
     Olvassa már el,hogy kinek és mire írtam azután egy kis szövegértemezés és talán megvilágosodik,Én tudom mi ellen szavaztam! Szebb jövőt!

  • M szerint:

   T. Tóth!

   Ön nem döntött, ön orbán és az ogy. kezébe adta a döntést, ebben az önnek oly fontos kérdésben is.
   Gondolom nem volt ideje még itt körülnézni, azt nem is feltételezem,hogy nem is sejti mi történik ön körül 6éve, köszönhetően orbán és ogy. ténykedésének, döntéseinek.
   Bátorság ha ön ezek után bárkit agymosottnak nevez.

   • Tóth Róbert szerint:

    Ti hülyék vagytok,de legalább jót röhögtem! Akkor hangosabban SZEBB￿JÖVŐT!!!!!!(ennek mennyi köze van orbánhoz ?útáálom,mint a szart) Bátraké a szerencse te DK-S fasz!

    • M szerint:

     Ha tudott önmagán röhögni, nincs minden vesztve.
     De nem hiszem, hogy reménykedhetünk, mert nem fogta fel, a kapitalista rendszer nem ad választást, ön ugyanazt választja bármelyik párt szineiben (dk,mszp, jobbik, fidesz,..). Ön csak egy hasznosbohóc, akit lehetmozgatni és aki nem is keresi a valós mozgatókat.
     A fasz amit felfedezett, nem az enyém, más tette az ajkai közé.

 8. Smith szerint:

  Azt üzentük Brüsszelnek, hogy leszarjuk őket is meg az Országgyűlést is. A magyarok hozták a formájukat, és eszük ágában sem volt elmenni szavazni. Én tudok ennek örülni, mert így legalább kiderült, hogy az ország több mint felét továbbra sem sikerült beterelni a birkakarámba. És ez optimizmusra ad okot.

  • akárki szerint:

   rossz az értékelésed. smith

   • egy paraszt szerint:

    Poén lenne,
    ha az országgyüli majdnem kétharmada titkon megszavazta már szeptember 30.-án, hogy jöhetnek a migránsok,
    a sok okos szavazó meg feldughatná ……. “az országgyűlés akarata ellenére” ……….szavazatát,
    oszt akkor esne le az álluk igazán, hogy akaratuk ellenére megint lukra futtatták őket!

 9. Szaszi szerint:

  Nehogy már én érezzek bűntudatot mert az ország védelmezője nem tud egy egyenes kérdést feltenni!
  Egy olyan emberről beszélünk,aki menet közben váltóztatja a szabályokat,törvényeket,alkotmányt,aki fontos témák szavaztatásáról rendszeresen távol marad.
  Aki elárasztotta idegenekkel a fővárost,aki beterrorizálta a martonfaiakat,kisajátította a területet,hogy oda menekült szállót építsen.
  Tovább is van mondjam még?Nem is értem…de komolyan..
  Fokozatosan vett vissza a héten,este már annak is örül majd,hogy több a nem,mint az igen,Gulyás győzelemnek veszi a 40 százalékot.Hát rohadt fontos volt ez a szavazás,a kreált értelméhez viszonyítva.Aztán majd meg mondom mi lesz utána..Hát a faszom.

 10. sándor szerint:

  Átok reá, ki elhajítja
  Kezéből a nép zászlaját,
  Átok reá, ki gyávaságból
  Vagy lomhaságból elmarad,
  Hogy, míg a nép küzd, fárad, izzad,
  Pihenjen ő árnyék alatt!
  Petőfi Sándor

 11. Botond szerint:

  Mi ez a nagy hiszti? Az előzetes felmérések szerint eleve 45-47 % közölte, hogy nagy ívben xarik bármelyik bandára, tehát nem fog szavazni. Innen kezdve már lehetett volna gondolkodni … de hát ész az csak a fosztogatáshoz van nekik (ez oldalfüggetlen). Könnyű kikalkulálni, hogy a lehető legoptimistább esetben – ami persze nem létezik – 55-53 %-a lehet meg a szavazatoknak … csakhogy ! Alaphangon hiányzik 500-600 ezer szavazó, akik külföldön tengetik életüket … és akiket GOV kizárt a szavazásból … és ez megint csak minusz 6-7 %. Itt már akkor se lehetett meg az 50 % + 1 fő, ha fejük tetejére állnak.

  Ennyire azonban nem ostobák … sajnos. Ez egy felmérés volt a 2018-as nagy buli előtt.
  Holnap reggelre már tudni fogják, hogy mit és hogyan kellene megint átvariálni ahhoz, hogy “elsöprő győzemet” arassanak … ennyi. Kár itt oda-vissza vagdalkozni. Migráns eddig se akart itt héderelni, nyomorogni. Ezután se várható, hogy megnő körükben a hazánk iránti rajongás. Amúgy meg Roggyant és bandája már hitelre és féláron árulja a letelepedési kötvényeket, melyek kapcsán több mint 16.000 külföldi jutott magyar okmányokhoz … természetesen az Országgyűlés felhatalmazásával. Ennyit erről az egész cirkuszról !

  • egy paraszt szerint:

   Honnét tudod, hogy nem érkezett be a külföldön élők szavazata, csak ők nem tudnak róla!
   Meg aztán lehet ebben az esetben a bemondást is elfogadták, sőt a vélelmezett gondolatokat is!

 12. .... szerint:

  Méghogy migráns nem akar itt letelepedni , ? dehogynem. !
  Tessék utazgatni a fővárosban és látni fogod, hogy bevásárolnak arab nők, szatyorral mennek a mellékutcákban hazafelé. Négereket látsz dolgozni Tescoban, BKK-nál, kormányhivatalokban intézik állandó bejelentöiket, magyar okmányaik vannak. Ingatlannyilvántartóban a vásárolt lakásaik ügyeit rendezik, már jópár hónapja.
  Már itt vannak. Sokan, ha azt nézem, hogy a 115 ezer Kinait kevesebbet látok, mint arabot, négert.

  • M szerint:

   Ja kérem, a habony művek dolgozik.

  • Botond szerint:

   Azok az arabok már jó pár éve itt vannak … sokan még az 1990-es években jöttek. Ugyancsak felettébb érdekes, hogy már jó 10 éve jelentős számú nigériai banda ténykedik az EMKE környékén … elsősorban kábítószert értékesítenek. Zavartalanul … azok se most jöttek. A kínaiak össz létszáma 13-14 ezer fő … na ezért nem nagyon látni őket, mert minden hazudozás ellenére ennyien vannak, szerte szét az országban. Akiket mostanában lehet látni, azok jó része abból a 16.000 fős bandából származik, akiket a Habony-Tonyó duó által szervezet simli során engedtek be az országba “némi” baksis fejében.
   Amúgy meg Afrika szerte (is) reklámozzák ezt a lehetőséget … gondolja valaki, hogy ott nincsenek tehetősebbek, akik megszedték magukat és lelépnének, amíg tehetik?

   • Sub Zero szerint:

    A négerek is itt voltak? Eddig hogy nem tűnt fel?!

    • Botond szerint:

     Talán azért, mert nem jársz sűrűn azon a környéken … főleg a volt Korvin áruház mögötti részen nyüzsögnek évek óta. Amúgy Fekete Pákó se most jött … és nem egyedül maradt a nyakunkon a nigériai társulatból.

     • Sub Zero szerint:

      Kb. 2 éve nagyon megnőtt a számuk. A Ferenc körúton volt egy lakásom 10 éve, a házban volt valami szervezet. Azok voltak a környéken az első négerek. Rajtuk kívül nem láttam feketét. Most meg? A Rákóczi út-Üllői út közötti részen hemzsegnek! Elég jól ismerem Budapestet.

    • egy paraszt szerint:

     Menjél ki egy kosádlabdameccsre!

 13. M szerint:

  A szavazás egyik célja, a mozgosítás és hasonszőrűek akolba terelése volt, most elő is bújtak odujaikból, a lapító fidesznyikek és fárasztanak idiótizmusukkal, szájba rágott közhelyeikkel. Szabályosan fáj, egy ilyen gondolat nélküli, betáplált közhelyeket közvetítő valamikori embertársammal a kommunikálni. Ha valami kérdés, közbevetés kizökkenti és én érzem kényelmetlenül magam, ő nem, filmszakadás, a lemez visszatér a közhely mantrához. Zombik nem csak a filmekben vannak.
  A képzetem az egészről, a népszavazás, Orbán orrából kifoly takony és a fénytörésben a hívei ezt szivárványnak látják és imádják.

  • egy paraszt szerint:

   Nem csodálkoznék ezek után, ha a 2018-as országos választási íven ezen kérdés szerepelne:
   Akarja e Ön, hogy a regnáló fidesz kormányt fletó váltsa le?

 14. Tarna szerint:

  A kormány ellenesek miért nem produkáltak legalább 1 millió IGEN szavazatot a 3.200 ezer NEM mellé?
  Ja, akkor érvényes lett volna a népszavazás, de alul maradtak volna 70 – 30% arányban.

  • vitorla123 szerint:

   Ha szándékos volt,ha nem kiderült,hogy az orosz pártiak nemmel,a nyugat pártiak igennel szavaztak.A döntő többség nem akar a Német-zsidó monopóliumok rabja lenni.Ha nekik kell az arab ,a néger vigyék!M agyarországra,csak magyar anyanyelvűek jöjjenek és telepedjenek le.Őket látjuk szívesen.Én 10 kárpátaljai fiatalt jelentettem be a lakásomba,hogy ne keljen a frontra menniük .Elboldogulnak! Magyarországnak nem a nyugati,hanem az Orosz érdekszférában van a helye.Ez a népszavazás eredménye.

   • vitorla123 szerint:

    Röviden:”Ruszkik vissza!”

    • Sub Zero szerint:

     Vitorla ez most nem az oroszokról szólt! Azért azt elmondom, hogy a fiamat lehet oroszul is fogom taníttatni.

     • vitorla123 szerint:

      Dehogynem arról szólt!A magyar népet a nyugat megerőszakolta kifosztotta és most 98% védelmet ingyen gázt,gázolajat és benzint szeretne.Meg ingyen villanyt Paksról.Erről szól a történet.Ez a mögöttese annak,hogy nem kérünk a muszlin vallású őrültekből,mert olyanok mint a török aki 150 évig pusztitotta a magyarságot.Persze akkor is a harácsoló nagyurak voltak az igazi bűnösök,mint most!

   • bizony szerint:

    “Én 10 kárpátaljai fiatalt jelentettem be a lakásomba,hogy ne keljen a frontra menniük”
    Vitorla, mindig olyan harcias gondolataid voltak, erre itt egy üvöltően ellentétes cselekedet. De ez így mégis sokkal jobb. Ez legalább konkrétum, valódi jótett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.