Felcsúff-Döbrögfalva a csúcson!

Míg 11 órakor az országos részvételi arány 16,37 százalék volt, Döbrögi vajda Pénztáros Lőrinc koma dirigálta faluja példát mutatott minden döbrögisztáni településnek. Felcsúff-Döbrögfalva népei körében 26.66 százalék volt a részvétel. És nagy harc van a Fő utca 140 (Általános iskola) és a Fő utca 75 (Községháza) között. (Több szavazóhely nincs). Az előbbinél 27,21%, utóbbinál 26,2 % volt az arány.

urna

Ilyen ütemű voksolási hangulat mellet a nevezetes település vélhetőleg referendumcsúcsot fog dönteni. Átlagolva az eddigi adataikat, ott este hétig meglesz az akár 57 százalékos részvétel is!
Sajnos a többi döbrögisztáni települések népességei igencsak gyatra országos mutatót produkálnak!
Ha olyan ütemben voksolnak mint délelőtt 11-ig, akkor este hétig még 37 százalék sem fog összejönni! (Ez mondjuk qrmányunk terveit semmiképpen sem fogja befolyásolni!)
Márpedig az alacsony részvételi arány az mindenképpen ROSSZ!
Dejaqrrvajéletbe MAGYAROK! Menni a voksolóhelyre! Nem pedig a libsik távolmaradásra fölszólítására hallgatva henyélni odahaza, nemmzetthyetlen módon!
Ezzel együtt is lehet még egy veszély. A CÉDULATOLVAJOK JELENTETTE LOPÁSVESZÉLY!
Az MTI 11 óra környékén kiadott közleménye szerint “A szavazólapok szavazókörből való kivitele jogsértő a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) által még a 2014-es országgyűlési választás előtt elfogadott, a választási szerveknek kiadott, nem kötelező érvényű iránymutatása szerint.”
Ájjjájjájjj! Még a végén tolvajlás sodorja majd veszélyba az érvényességet?!
(No azt alig hinnénk!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Felcsúff-Döbrögfalva a csúcson! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. scout szerint:

  Na ezért kár volt elbaszni a rengeteg közpénz miliárdot, a felelősök meg basszák meg.Ja nem is, a felelősöket basszák meg!

 2. Szaszi szerint:

  http://hirtv.hu/ahirtvhirei/toroczkai-kidobtunk-15-milliardot-az-ablakon-1364399
  Tegnap a Kossuth téren a betyárok még tüntettek,ma meg már ez.

 3. V.kutya szerint:

  Na azért mégis elmentem szavazni, adtam egy NEM-et, nehogy a gaz libsibolsi vöröskutyán múljon a dolog! Ha már kidobtuk a pénzt, megfogadtuk a prímást, “Húzd, ki tudja meddig húzhatod!”. Csak megsúgom, az utóbbi 25 év minden választásakor és szavazáskor vesztesre voksoltam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.