A Fölöttünk Lebegő

Döbrögi vajda népszavazást értékelő tegnap esti szeánszán nem vehettek részt újságírók.

A Vezír hordafőnök késő esti sajtótájékoztatóján – az előre közölt szabályok szerint -, a döbrögista horda eredményváró központjába delegált és regisztrált újságírók nem vehetek részt, nem kérdezhettek, csak a kivetítőn bámulhatták a Bálnában megrendezett dicsőségjelentést és igehirdetés.

Képtalálat a következőre: „Orbán király-kép”

A vajda sajtótájékoztatónak elnevezett előadásán így csak az operatőrök és a technikusok lehettek jelen.
Helyette a fogdmegjei-Gulyás G. és Semjén Zs.- adtak SZÓ SZERINT KIMERÍTŐ válaszokat a reménykedő zsurnalisztáknak. De az már az első pillanatban világossá vált: azok álma, akik Döbrögi lemondását követelték-várták a cudarul levitézlett vajdától, konstatálhatták: ez bizony csak álom maradt!
Emlékeztetőül: David Cameron is kezdeményezett egy népszavazást! AMI ÉRVÉNYES ÉS EREDMÉNYES LETT-csak éppen a kezdeményező szándékával ellentétes.
Cameron még aznap este bejelentette lemondását. Igaz, hogy ő nem tört királyi koronára, merthogy Britanniában van uralkodó!
Döbrögisztán államformája még csak ezután lesz királyság! Vajdánknak a trón kell! Nem mondhat le! Valaki álma csak kell hogy teljesüljön!

Képtalálat a következőre: „Orbán király-kép”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Fölöttünk Lebegő bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Nem tudom mit unepelnek az elefántcsonttoronnyban.

  A germánok,és a türkők nem tudnak sajnos megálapodni.

  Te kurva élet milesz itt a balkánon.

  Még szerencse,hogy Budán jo kedvüek. Csak a valoságbol egy mesevilágba menekülnek.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Magyarországon GYŐZÖTT A JÓZAN ÉSZ, és ezért, SZÉP VAGY, GYÖNYÖRÜ VAGY MAGYARORSZÁG, GYÖNYÖRÜB, MINT A NAGYVILÁG !

 3. V.kutya szerint:

  Orbán célja a szavazással a magyar emberek további megosztottságának elmélyítése volt.
  Ma az ország egyik fele gyűlölik a másik felét.
  Ez volt az igazi cél, csak a vak nem látja.
  És nem hagyják abba, nem, soha nem hagyják abba!
  A cél maga a háborús viszonyok fenntartása, és tökéletes eredménnyel sikerült is. Most az egyik fél (mindegy hogy melyik) hazaárulózza megint a másikat, amiért a büdös sorosbérencgyurcsányisták miatt nem lett meg az 50 százalék + 1.
  Orbán egy magyargyűlölő cigány, az is marad, és ott rúg belénk, ahol csak tud.
  A nyomor mérhetetlen, az ország keleti felét gyakorlatilag elvesztettük, már Romániának sem kell. De Orbán népszavaz, a semmiről.
  Bravó, vidéki tapló, tévékettőn csüngő sültparasztok, köszönjünk nektek, hogy ezt a trágyadombot naponta kell nekünk is szagolni (ti már megszoktátok). A fővárosban ki nem szarta le a népszavazást..
  A józan ész fizetés nélküli szabadságon van, nem tudni, mikor áll megint munkába.

 4. soltész ilona szerint:

  Elmész te a picsába.

  • egy paraszt szerint:

   Hát igen az “öreg”nél begerjedt valami, azt a második bekezdést elírhatta

   Poén lenne,
   ha az országgyüli majdnem kétharmada titkon megszavazta már szeptember 30.-án, hogy jöhetnek a migránsok,
   a sok okos szavazó meg feldughatná
   “…..…. az országgyűlés akarata ellenére ………”
   a szavazatát,
   oszt akkor esne le az álluk igazán, hogy akaratuk ellenére megint lukra futtatták őket!

 5. scout szerint:

  A főváros csak 1 vérszívó parazita,egy rákos sejt ami elszívja az életerőt,pénz formájában a vidéktöl-önmagát eltartani képtelen gennygóc.

  • Botond szerint:

   Ezt alaposan benézted, mivel a helyzet egészen más … amíg Budapest adja az ország adóbevételének 48 %-át, addig ez igencsak fordítva van. Éppenséggel a fővárosban beszedett adókat tologatják le vidékre (amúgy pár város – pl. Győr, Kecskemét, Esztergom, Paks – kivételével). Úgyhogy a megjegyzésed valóban ült, miszerint … “önmagát eltartani képtelen gennygóc” … csak hát ez nem a fővárosra igaz. Igencsak ráfaragna az ország 60-70 %-a, ha Budapest megunva
   az ehhez hasonló mocskolódásokat – beintve kormánynak, és minden egyéb simlis parazitának -, saját magára fordítaná a bevételeket …

   • egy paraszt szerint:

    T.Botond!
    Hát ezt pontosan benézted, mivel az ország vízfeje és ingyenélői élnek és éltek a fővárosban tömegével mindenkor, igaz meg némi proli munkásosztály.

    Tudod a badzsa debil 8 misijéből, meg az őt szerető Krisztike apanázsából, meg királyunk és közvetlen sleppje és a király szolga népe, mint a misztériumok, közhivatalok tisztikara és talpnyaló udvartartásuk sisere hada, mind a trón székvárosában székel és dugja zsebre a havi milliókat.
    Meg a multik székhelyei is , még ha a termelés vidéken is folyik.

    Tudod itt- e széken főzik a gulyást nagy kondérban, s mikor már csak a kondéralja maradt a híg lével, na azt löttyintik a vidéknek, miközben a belevalókat és a húst a vidék szállítja az ország főzetéhez.

    • Szaszi szerint:

     Egy paraszt,és ennek mi a f..sz köze van a lakosokhoz?
     Ha pesten lakok,én tehetek erről is?
     Válasszátok már szét az ingyenélőket szóban is azoktól,akik nap mint ugyanúgy szopják a hülyeségüket.
     Gyertek Ti is tiltakozni.Ja hogy megyematrica ötezer,és nem fér bele a költségvetésetekbe?
     Hagyjuk már a pesti -vidéki hülyeséget,most éppen ti is lázítottok egymás ellen.

     • egy paraszt szerint:

      Valamit félrefogtál, de nagyon!

      Bocsika, de valahol én is pösti vagyok, mert többet éltem ott, mint vidéken, úgyhogy ismerem ezt a nyomoronc gondolkodásmódot. (Tisztelet a kivételnek, mert olyanok is szép számmal még akadnak ott is)

      De már felháborító, hogy sokan nagy fannak tartják magukat, mert abban a posványban dagonyáznak nap nap után, és melldöngetve élvezik a királyi trón közelségéből származó udvari előnyöket.
      Mindenkinek van lehetősége mást is választani, de keveseknek fűlik a foga otthagyni a “krémesek” világát.

      Itt egy felvetésre; csak arról van szó, hogy egy 3 milliós város-agglomeráció (Magyarország egyharmada) adja az adóbevételek 48%-át ( ami történetesen, az 5szöröse az országátlagnak; de mint régi szólás: a magyar paraszt minden izzadságba Bécsbe folyik), miközben az ingyenélők népes táborának milliárdos jövedelme, mutyi pénze is ott csapódik le.

      És ehhez kérdésem, pl: hogy a metróhoz mi köze “egy parasztnak”, miközben soha metrón még nem utazott, sőt Bp. tömegközlekedésen se sokat; és mégis országos büdzséből fejlesztik a Bp. tömegközlekedést és más egyebeket is Bp.minden pénze is kevés, ezért zsarolja Tarlós állandóan az országos büdzsét.
      Vidéken részben csak azért fejlődik az infrastruktúra, hogy a pösti uraknak kényelmes pihenést tudjanak biztosítani, mert hát azokért a milliócskákért marhára megszenvedtek ám odafönn. Tisztelet a kivételt képező kőkeményen dolgozó honfitársainknak, akik ott keresik megélhetésüket!

    • Botond szerint:

     Alaposan mellé fogtál … ugyanis annak, hogy a főleg vidékről a fővárosba települt “elit” felzabálja az ország vagyonát, nem sok köze van az adóbevételekhez … csak
     annak elkótyavegyéléséhez. Az alapvetés az volt, hogy a vidék tartja el Budapestet … ami egy nagy baromság. Utána lehet ám nézegetni a tényeknek, hogy honnan és mennyi adóbevétel keletkezik / az, hogy ezt az állam benyeli, majd megcsócsálva a javát elnyeli és a maradékot ide-oda szétköpdösi, talán nem a főváros bűne. Amúgy Budapest se kap vissza valami fényes nagy összeget a befizetésekből … és arra is rárepülnek a fijjug és tettestársaik.

     • egy paraszt szerint:

      Valamit benéztél!
      Nagyjából egyetértek, ……
      Írtad:”Az állam megcsócsálja és visszaköpi az adóbevételt” pontosan , a véletlenül legfőképpen Pesten székelő ingyenélőknek.
      Ez tényleg nem a város bűne, hanem az ezen élcelődőké!, amivel a vidéket degradálják!

      Az alapfelvetésed azonban pont ezzel ellentétesen az volt, hogy “a fővárosban beszedett adókat tologatják le vidékre ” nézz utána mit írtál;, amit annyiban helytelenítek, a fentiek szerint tényleg BPn szedik fel a legtöbb adót, csak ez a kimagasló jövedelem és nyereségadó -szerintem- nem jogos, mert székhelyarányos és nem termelőhelyarányos.
      Azzal is egyetértek, hogy az adóbevételek szétosztása más rendszerű és rárepülnek a fijjuk és holdudvaruk!

   • honfi szerint:

    Úgy tartja a mondás hogy ha a Paraszt nem sz.rik,
    Az Úr nem eszik..!!!

    Mindenesetre a fizikai értelemben vett értékelőállitás 70-80 %- ban vidéken zajlik, azomban 90%-ban a nagyvárosokban könyvelik el.

    A nem fizikai értelmű érték előállitást pedig 80%-ban lehetetlen helyszinhez kötni..

    • egy paraszt szerint:

     Valszeg így van, ahogy írod!

     Csupán arra gondoltam, hogy az állam-közigazgatás és főleg az állami újraelosztás a trónus közelségében folyik, aztán oda és a hozzájuk kapcsolható tanulmányok, jogi szolgáltatások, stb. -igazad van egyáltalán nem lehetnem 80%ban helyhez kötni, bár értéknek sem nevezném- vindikálják a nemzeti össztermékből való kimagasló személyi indíttatású részesedésüket, mert egy átlagos országvezetés teljesítmény mellett is a visegrádi 4ek legvidámabb barakkja lehetnénk ma is , nem pedig a sor végén kullogó, lenézett senkik.

     És ezt a “jövőbemutató ” sikerességet pláne nem illik ilyen “megbecsült” módon elismerni és nem fizikai értékként aposztrófálni!

 6. honfi szerint:

  Itt ütött vissza a külföldön tartózkodók mesterséges akadályoztatása azzal, hogy nem szavazhatnak levélben.
  Simán meg lehetett volna az érvényesség.
  Ráadásul az unió is alkotmányellenesnek itélte ezt a gyakorlatot.

 7. Totóka szerint:

  Igen ki,hogy értékel.Tények akik elmentek szavazni egy értelműen a tömeges,ellenőrizhetetlen migráció ellen vannak és unokáink nevében köszönet nekik .Egy része soha nem megy el.Úgy gondolom,hogy sokan lustaságból nem mentek.Azért a 98% nem semmi,komoly arány(Unióba kevesebb szavazattal léptünk be).Brüszel és a választásból politikát csinálók meg kapjáj be a ……

  • egy paraszt szerint:

   A tényeknek látszó valamik nem mindig tények sajnos.
   Bár van akinek bárhogyan is igyekeznek fényt mutatni, inkább a setétséget választja.

   Ugyebár szövegértelmezési hiányosságai túl sok honfitársunknak van sajnos.
   Mint jelen estben is:
   “akik elmentek szavazni egy értelműen a tömeges,ellenőrizhetetlen migráció ellen vannak “, mert hát az igenesek is szavaztak, meg az érvénytelenek is.
   De ilyen apróságok ne is zavarjanak, mert hát a tények, azok makacs dolgok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.