A Főpróba

A döbrögisták törvénygyári vezérbohóca Olyan dolgot mond az alábbi videon, ami mellett NEM LEHET ÁM CSAK ÚGY röhécselve elmenni.

1:20-tól érdemes figyelni Bihar Ura Fejenagy fejtegetésére. A VÁLASZTÁS kifejezésre, és az ahhoz kapcsolódó NEM FANTÁZIÁLÁSRA! A VÁLASZTÁSI TÖRVÉNYT ugyanis addig-addig barkácsolgatták, hogy OTT NINCS IS ÉRVÉNYESSÉGI KÜSZÖB! A tegnapi TECHNIKAI FŐPRÓBA a 2018-as “választásokra”!-volt az, ami miatt megért Döbrögiéknek húsz milliárdot a móka! (Úgy azért mégsem indíthattak, hogy ez csak egy “programfuttatás lesz”! Ami-ha balul üt ki az ötletgazda számára, SEMMIFÉLE KÖVETKEZMÉNNYEL RÁ(juk) NÉZVE NEM JÁR!) Listák frissültek, a mozgósítási tervek renoválandók ahol kell. Tanultak a fijúg! NEM LESZ TÖBB BAKI!
Lesznek viszont ránk-A NÉPRE-nézvést igencsak súlyos következményei! 2018-ban! A “választásokon”!
Született közben egy fölöttébb érdekes nemzetközi összehasonlítás.
A Politico európai kiadása szerint a 2014. márciusi krími népszavazáson – akar-e a Krím Oroszország fennhatósága alá tartozni, amire 96,77 százalék mondott igent – volt ehhez foghatóan elsöprő a többség akarata egy népszavazáson. (Igaz, a krími népszavazáson 83,1 százalékos volt a részvétel.)
Namármost. Az eddigi fősodratú hírek szerint a krími népszavazás az egy elcsalt népszavazás volt!
Most viszont KIDERÜL DÖBRÖGISZTÁN VÁLASZTÁSI FŐPRÓBÁJA KAPCSÁN, hogy bizony nagyon is előfordulhat, hogy MÉGSEM CSALTAK A KRÍMI NÉPSZAVAZÁSON!
Döbrögi buktájáról pedig (köszönet érte “Szaszi” nicknevű fórumtársunknak) íme egy video.

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Főpróba bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Vas Gereben szerint:

    Azért azt vegyük figyelembe, hogy a NEM-el szavazók nem mind Fideszesek!
    Habár még így is nagy az előnye a haramiáknak.

  2. forradalom! szerint:

    Ha van nagyon-nagyon hülye a fideSS-ben,akkor a pálmát Bihar Ura Fejenagy Kósa Lajjos viszi el.Már hanyadszor dumál észveszejtő agyatlanságokat.Le tudja egyáltalán írni a nevét,vagy 3-szor x-el aláíráskor.Nem csak beszélni nem tud,de fogalma sincs történelemről,földrajzról.Ha kinyitja mocskos pofáját,csak úgy süvít belőle a levegő.
    És a hozzá hasonlók “vezetik” szerencsétlen hazánkat.Mi meg hagyjuk.Mert megérdemeljük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.