Cilikének szeretettel-barterba!

„Urizálni csak úri gyerekek tudnak. Én parasztgyerek vagyok” – nyilatkozta a Louis Vuitton táskájáról elhíresült miniszter még 2014-ben. Rogán Szabó Zsófi esküvőjére érkezett a légi járművel, majd tért vissza a budaörsi reptérre. Ott feleségével és fiaival autóba vágták magukat, és ismeretlen helyre hajtottak. A Bors tippje: a népszavazás miatt volt ilyen sürgős a dolguk.

Egymillió-nyolcszázezer forint – listaáron ennyibe került Rogán Antalnak Szabó Zsófi esküvője – tudta meg a Bors. És a propagandaminiszter még csak nem is az új asszony és becses férje nászajándékára költött ennyit, Rogánnak csak a lagzi helyszínéül szolgáló nyírtassi rendezvényközpontba való oda- és visszaútja kerülhetett ennyibe. Az állami alkalmazott ugyanis helikopterrel utazott a budaörsi repülőtérről a lagziba, a násznép többi szereplőjétől eltérően ugyanis ő nem a többórás, a legnagyobb fo­gyasztású autóval is 12–15 ezer forintos benzinköltséggel járó autóutat választotta a Nyíregyházától harminc kilométerre lévő településre, hanem feleségével és fiaikkal a légi jármű gyorsaságát élvezték.

rohe

Rogán egyébként így valóban nagyon sokat spórolt (már ami az időt illeti), a három és fél órás út helyett mindössze másfél óra alatt oda-, illetve hazaérhetett. Igaz, a közszolgának és családjának még így is kellett egy keveset a nyírségi rossz utakon zötykölődnie, a helikopter ugyanis az eredeti elképzelésekkel ellentétben nem tudta a rendezvényközpont leszállópályáján lerakni őket, így Kisvárdán kellett landolniuk szombat délután fél hat körül, ahonnan autóval utaztak tovább a lagziba.

toh

Ezért az összegért egyébként Antal, Cili és a gyerekek még a templomi és az anyakönyv-vezetői szertartást sem nézték meg, a család mindezek után, sötétedéskor ér­ke­zett, hogy együtt ünnepeljen az ifjú párral és körülbelül háromszáz meghívott vendégükkel. Rogán így Jolly nyitó előadásáról is lemaradt, pedig a násznép hallhatóan hatalmasat bulizott a No roxa ájra. Azért persze végül ők sem maradtak ki a fergeteges, hajnalig tartó partiból, Kis Grófo előadására a családfő már az első sorokban táncolt.

tota

Hogy nagyon elfáradtak volna, így sem igazán látszott a családon, a közalkalmazott és hozzátartozói ugyanis vasárnap fél 12-kor fitten és mosolyogva szálltak ki ismét egy légi taxizással foglalkozó magáncég helikopteréből Budaörsön, mert hogy hazafelé is azzal utaztak. A német rendszámú luxus Mercedes még a fűre is felhajtott értük, hogy ne kelljen sokat gyalogolniuk a helikoptertől. Az útiköltség egyébként azért is volt ilyen magas, mert a helikopter nem várta meg a bulizó családot, a kisvárdai landolás után visszament Budaörsre, és onnan is indult értük vasárnap reggel.
„PARASZTGYEREK VAGYOK”
Rogán Antal többször is hangoztatta egyszerű származását, mondhatni puritánságát. Íme egy kis válogatás:
Képviselőként azt sem engedhetem meg magamnak, amit magánemberként megengednék. (FN24.hu, 2011. április 26.)
A Fideszben sokan úri gyerekként kezelnek, de igazából vidéki srác vagyok. (Mozgó Világ, 2011/11.)
Urizálni csak úri gyerekek tudnak. Én paraszt gyerek vagyok, annak születtem. (Index.hu, 2014. december 16.)
KÉT VÁLASZ, A MÁSODIK SZERINT SZÍVESSÉG VOLT
A Bors megkérdezte Rogán Antal sajtósától, miért volt szükség a helikopterre. A délután kapott válaszban még nem volt szó légi utazásról:„A családommal valóban részt vettünk az említett esküvőn, amire kocsival mentünk és amiről kora reggel jöttünk vissza. Sajnos a templomi és a polgári szertartásról is lemaradtunk, mert hosszú volt az út, és a délelőtt folyamán én még dolgoztam. Az esküvőn csak éjfélig maradtunk, a menyasszonytánc elején jöttünk el. Nagyon jól éreztük magunkat, Kis Grófo kiváló bulit csinált.”

cihe

Később újabb választ kaptunk Rogán Antal sajtósától. Íme:„Az esküvőn a biztonsági szolgálat küldött elénk egy német rendszámú autót, az vezetett fel minket, mert a navigációs rendszer nem találta a pontos címet.”Jakab Tamás, a Fly-coop Kft. tulajdonosa ajánlotta fel Cecíliának, hogy visszahozza őket Mándokról, az esküvőről, hogy ne kelljen a kisfiukkal éjszaka utazniuk. Cége a Nakama Partners ügyfele, amelynek Rogán Cecília a tulajdonosa. Megállapodásuk szerint az út költségeit a két cég barterezi el egymással. Ez a szívesség kifejezetten Cecíliának szól, akit személyesen is ismer, nem a férjének.”
(bors)
Bal-Rad komm: “…Megállapodásuk szerint az út költségeit a két cég barterezi el egymással…”
-Mostmár értjük! A Tonyónak köze sincs a dolgokhoz! Ő csak egy szerény, egyszerű parasztgyerek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Cilikének szeretettel-barterba! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Laci szerint:

  Verlazito. Sokaknak meg etelre/rezsire sem telik…

  • Smith szerint:

   A demokrácia nálunk azt jelenti, hogy egy szűk kisebbség elveszi a nagy többség vagyonát. Orbánnak abszolút igaza volt tegnap amikor azt mondta, hogy győztek. Ismét bizonyosságot nyert, hogy csinálhatnak amit csak akarnak (urizálhatnak, lophatnak, hazudhatnak), a nép ennek ellenére is támogatja őket. Megvédik Magyarországot és a magyarokat a csúnya, gonosz Brüsszeltől és a migránsoktól. És tőlük ki fogja megvédeni az országot és annak a népét? A pokolba vezető út csupa jó szándékkal van kikövezve, ezt senki ne feledje!

 2. istvan szerint:

  Egy szemét,bunkó paraszt,de ennek a “parasztnak” semmi köze a fölműveshez!!

 3. istvan szerint:

  A szar az asztalra került,és szeretné,ha kolbásznak néznék!!

 4. forradalom! szerint:

  Jó,jó,hogy “parasztgyerek,és akkor gyalog is kell nekik járniuk?

 5. Rettegett Iván szerint:

  Egy zalai faszopo kazár gyerek.
  Bünőzőknek árul letelepedési kőtvényt, akiket más országokban kőrőznek.
  Magyarán uj személyazonoságot 90 millioért.

  • Rettegett Iván szerint:

   Informatikusként eltudta tüntetni anno a szervezett bünőzés számára kompromitálo dolgokat, akkor figyelt fel rá a politika,és ivelt fel a pályája.

   Az interpolnál a honajáig ér a megfigyelési akta Lionban.

 6. Szaszi szerint:

  A férj Kis Zsolt.Tanult cigány….ööö… roma http://nava.hu/id/810368/-az elején beszél-
  9.55-től http://nava.hu/id/806752/

 7. Szaszi szerint:

  Az első link helyesen
  http://nava.hu/id/810368/
  A főcím után bemutatkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.