Döbrögisztánban túlbuggyant a qrmányszerénység

megu

Ez a döbrögista üzenet jelent meg már tegnap este qrmányunk Fb.-oldalán.

A FÉLIGAZSÁG kidomborítása, és kushajtás a valóságról. A magyarok közel hatvan százaléka VALAMILYEN OKBÓL elutasította Döbrögi agyrémét, amit népszavazási kezdeményezésnek hívnak!
Ez a szélhámos (Döbrögi) még mindig nem fogta fel, hogy mekkorát égett az ötlete, és hogy ez az elbukott kvótareferendum micsoda magas labdát dobott Brüsszel térfelére. Amolyan “hulló falevél”!
Ennek a tegnap este-látszólag-végetért cirkusznak van mégis egy nagyon komoly gyakorlati haszna. A horda számára!
A VÁLASZTÁSI RENDSZERÜK APRÓBB HIÁNYOSSÁGAIRA FÉNY DERÜLHETETT! Van még majdnem másfél esztendő a hibák kiküszöbölésére.
Persze ne feledjük: Clintonnénak is lesz majd egy-két szava a dolgok hasznosíthatóságát illetően!
Mindezzel együtt is a parasztvakítás gőzerővel tombol tovább! A legpofára-zuhantabb ordítja leghangosabban a diadaljelentését saját győzelméről. Holott már a startvonalnál pofára vágódott, és nem is tudott elrugaszkodni! Csak a valóságtól!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögisztánban túlbuggyant a qrmányszerénység bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

 2. kisember szerint:

  Tegnap még az orosz heti híradóban is benne voltunk, mondván titkon több gayrópai vezető is reménykedik az érvényességben, hogy hangoskodhasson. Ehelyett jelzésértékű eredmény született: még a homoliberális kazárcsicska tömörülés “lázadó” nemzetének is birka már a többsége. Így hát mehet tovább a szervezett betelepítés és az őslakosok lassú, de biztos kiirtása…

  Sajnos meg is érdemli eme elkorcsosult “nyugati” “civilizáció”, hogy pusztuljon, ha már önvédelemre sem képes…

  Már csak az a kérdés, cigány vagy arab fogja hamarabb “öregezni” az őslakosokat.

  • V.kutya szerint:

   Szóljatok már a Nováknak, hogy csináljanak a kurucinfón névtelen kommentet, nincs hol zsidózni egy jót, ma már csak a Balradon lehet!

   • vitorla123 szerint:

    Nerm figyeltek fel az ország lakosságának véleményére.A hülye kérdés miatt nyilvánvaló,hogy a lakosság Brüsszel és Unió ellenesen voksolt.Gyakorlatilag az Unióból való kilépést szavazták meg.Ha Brüsszelben logikusan gondolkodnak (nem szoktak) Magyarországot kizárják az Unióból háll. a jó istenek.Mint a megerőszakolt nő a kan galeritől.A többit majd elintézzük magunk!A kapitalista integráció megvalósíthatatlan.Mert nemzet feletti.

 3. petymeg szerint:

  Majd átkeresztelik a népszavazást közvélemény kutatásra.

 4. zls-179 szerint:

  Nem üzenni kell, hanem cselekedni a dolgozó és tenni, tenni, és még egyszer tenni akaró emberek érdekében! Akik csak élni,és megélni akarnak és nem üres
  semmitmondó dumát hallgatni,és megélhetésből szavazni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.