Donbassz: keménykedés lett a “lágyítás” vége

Támadt egy kis “értelmezési zavar a lágyítás” folyamatában Donbasszban! Mintha Kijev félreértette volna a megállapodást.

lagy

Miszerint a donbasszi frontok három pontján a felek a maguk 2×2 kilométernyi területét demilitarizálják.
Kijev jelezte szombaton, hogy a délelőtt 11 órai kezdéssel gondok lehetnek Petrovszkoje térségében. A DNR ettől függetlenül kivonta erőit és fegyverzetét a megadott térségből.
Ma Kijev újfent jelezte a technikai nehézségeit, amik miatt tovább fog csúsznirészükről Petrovszkoje környékén a dolog. A DNR türelmet tanúsított.
Mígnem a latorhad mozgolódni kezdett ma délután Petrovszkoje térségében. Csak éppen nem abba az irányba, amerre illett volna. Hanem éppen a DNR-területére óhajtottak behatolni. Némi lövöldözés közepette.
A zajra olyannyira fölfigyeltek a DNR erői, hogy viharos gyorsasággal-némi lövöldözést követően-visszatértek a már szombaton a maguk részéről demilitarizált területre.
Hát…! Így sikerült a sok reményekkel amúgy sem kecsegtető “lágyítás”!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz: keménykedés lett a “lágyítás” vége bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. turzó istván szerint:

  Nem értem a ‘médiát’ – mik ezek a kérdések ? … – hát nem világos a ‘dolog’?

 2. zls-179 szerint:

  Az adott szó ereje,van aki betartja van aki csak beszél róla, és be is tartaná ha volna hozzá elég erkölcs ereje!

 3. petymeg szerint:

  A lottóm jönne így be.

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  Admin ! Én megirtam önnek, küldtem is három orosz nyelvü hírt a bal-rad “Donbaszi hírek” címü hozzászólásban. AZ ELSŐ Szerint “megegyeztek” a 2×2 km-es három ellenőrző pontnál létesitendő demilitarizált övezet létre hozásán, AMÁSIK szerint a DNR-esek egyoldaluan ki is vonultak a meghatározott zónából. A HARMADIK hír arról szólt, és eza lényeges, KIJEV KIJELENTETTE, hogy NEM HAJLANDÓ SEMMMIFÉLE KIVONULÁST VÉGRE HAJTANI. Maga azt gondolja,hogy senki másnak nincsenek szavahihető információik, magukon kivül !? Igen csak sokszor lehet olvasni, az ön által közölt “szavahihetőnek titulált híreknek” a hozzászólóktól a gyökeres CÁFOLATÁT. Azt gondollte talán naivul, hogy az ukik be isfogják tartani azt amit igértek ? Már számtalanszor tapasztalhatta,amióta folyamatban van ez a komfliktus, SOHA EGYETLEN “MEGÁLAPODÁST” SEM TARTOTTAK BE és nem járokaz igazságtól,ha azt mondom, hogy SOHA SEMILYEN “MEGÁLAPODÁST” NEM FOGNAK BETARTANI, adig amig a feneküket jól,úgy istenigazából valaki el nem porolja.

 5. .... szerint:

  Donbasz célja nem a béke, hanem a gócpont fenntartása.

  Admin:

  Elolvastad a hírt ökör? Miért nem alszod ki magad?

 6. Nemo szerint:

  Ez a lágyítás téma… ki hisz még az ukiknak, tényleg a lottó ötöst lenne ilyen könnyű megjátszani!
  Annyira nyilvánvaló volt, hogy nem fogják betartani, sőt elfoglalnák DNR elhagyott állásaikat…de akkor ez is pipa!
  Amíg nem lesz itt egy csúfos új katonai vereség addig nem változik semmi…csak közben tolják nekik a háttérben a fegyvereket, PorosJanko is ezért lobbizott az USA-ban…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.