Nyertünk! Győztünk! Miénk a diadal!-harsogják a NYERTESEK!

A népszavazás után mindenki a saját sikerét hirdeti

hu

A kvótanépszavazás a részvételi arány miatt eredménytelen lett, a “nem” szavazatok kiugróan magas aránya ugyanakkor pozitív visszajelzés a qrmány számára. Ennek megfelelően a vasárnap esti nyilatkozatok alapján mindeni a saját győzelmeként értelmezi az eredményt. Az első külföldi visszhangok többsége többnyire az eredménytelenséget “veszi észre”.

A kvótareferendumon 43,35 százalékos részvétel mellett az érvényesen voksolók 98,32 százaléka szavazott nemmel a Nemzeti Választási Iroda (NVI) vasárnap késő este nyilvánosságra hozott csaknem végleges adatai szerint.
Az NVI 99,98 százalékos feldolgozottságú adatai szerint 3 307 109-en (az összes választópolgár 40,03 százaléka) érvényesen szavazott, 223 193-an érvénytelenül.
Az egyetlen örömteli ténye a tegnap megejtett húszmillird forintot (vagy többet) fölemésztó döbrögista közvéleménykutatásnak, hogy a migránsbetelepítést a tegnap voksolók közül alig 56 ezren támogatnák.
mer
Ha száz százalék lett volna a részvételi arány, ez a szám legfeljebb 120-130 ezer lenne. Max. 3,5 százalék.
Aki pedig látta a televíziós csatornák tegnap esti összefoglalóit, igazán jól szórakozhatott.
MINDEN BŰNBANDA ABSZOLÚT GYŐZTESNEK HIRDETTE KI ÖNMAGÁT! EKKORA NEMMZETTHY EGYSÉG MÉG NEM IS VOLT!
De hát ahol győztes van-ott verseny volt. Ott valakinek vesztesnek is lennie kell!
Van is! A NÉP!

De hát a nép-A VESZTES-véleményére SENKI-egyik televíziós csatorna sem volt kíváncsi! Igaz, hogy tán még maga a vesztes sem fogta fel a nagy össznemmzetthy örömködésben, hogy ő veszített!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nyertünk! Győztünk! Miénk a diadal!-harsogják a NYERTESEK! bejegyzéshez 29 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Eleve vesztes, aki nem áll ki egy megmérettetésen! Amennyiben utólag még győztesnek is hazudja magát, aljas is!

  • ... szerint:

   Sub Zero!
   Nem akarom a “vezért” éltetni, vagy védeni, de mit kellett volna csinálnia akkor, amikor az ország, mára Európa liberális fellegvára lett? A ballib már telepakolta volna afánokkal meg pakisztániakkal ezt a kiüresedett országot abban is biztos vagyok.
   Rendben! Nem lett érvényes népszavazás, de akkor is szöget fog ütni a fejekben nyugaton – és most nem a Schulz- féle senki álltal meg nem választott cionista csürhére gondoltam- hogy van még nemzet, ahol a háttérhatalom elképesztő nyomása ellenére nem kér senki a nyomorék muzulmán csürhéből!
   A sok agymosott, aki bojkottálta, majd rájön – van rá esély tegyük hozzá, mert a szellemet kiengedték a palackból – amikor vegzálják a szeretteit, s amikor sorban fognak Mekka felé felpucsított valaggal imádhozni a blahán, hogy valami el lett baszva!
   Elmentem, s nemmel szavaztam! Mit kellett volna tennem? Bejelölni az igent csak azért, mert a felcsuti gázszerelő “szakmát váltva” meggazdagodott, vagy azért, mert a Szijjártó hetven milliót kért kölcsön a pedagógus szüleitől, hogy megtudja venni a többszáz millás villáját?
   Tudsz mondani más altenatívát?

   • M szerint:

    Az ország egy liberális fellegvár , amíg vannak csökkent szellemi képességűek, akik a kapitalizmus álságos pártokráciájában keresik megoldást, amíg nem képes észrevenni , a pártok az “egyenlőbbek” kaszt, így is marad. És ….szerintem

   • Sub Zero szerint:

    …Szerint! Félreértettél! Nem Orbánra gondoltam, hanem a DK, MSZP stb. pártokra és vezetőikre,akik nem mentek szavazni és bojkottra buzdították támogatóikat. Most meg győzelemről harsognak. Amit válaszodban leírtál, azzal meg maximálisan egyetértek!

 2. V.kutya szerint:

  Én már annak is örülök, hogy nem csalták el a szavazást – legalábbis most úgy néz ki.

  • egy paraszt szerint:

   Honnan tudod?

   Azért kíváncsi lennék, hogy mit tartalmazhat az a helyenként 10%- máshol több mint 15% érvénytelen szavazat!
   Félre ne érts, nem az igeneknek szurkolok.

   • Sub Zero szerint:

    Mit tartalmazhat? A valóságot. A XVI. kerületben lakom. A kerületben Fideszes az önkormányzat. Nálunk jól csinálják a dolgukat. Ez meg is látszik a részvételi arányon. Aztán vannak gyengébb Fideszes kerületek ott meg kevesebben is vettek részt és többen “rontottak”. Sajnos a ballib pártpolitikát csinált a népszavazásból, amivel sokakat megvezettek.

 3. istvan szerint:

  ….szerint(majom szerint,fas..m szerint.stb)!
  Mindig az aktuális egérutat keresed ,ugyanúgy,mint a fidesz,holott egészen másról van szó,mint ez a nyakatekert migráncs-válság,meg ez az elbaszott referendum!!
  Orbánnak,és az Eu-nak normális gondolata nincs,ahogy neked sem!
  Az egész referendum arról szól,hogy a legnagyobb gengszterbanda ,az EU, döntsön arról,hogy migráncs betelepítés legyen,vagy erről Orbán ,és bandája döntsön a saját tetszése,és haszna szerint!
  Hiába szabályozná az eu,ha itt arról döntöttünk volna,hogy egyáltalán nem fogadunk be migráns,de nem azért,mert annyira antihumánusak vagyunk,hanem mert a rendszerváltók,de többnyire Orbán,és bandája,annyira lezüllesztette ezt az országot,hogy saját köznépét nem tudja eltartani,és akik a politika területén szambáznak ,azok nem mások,mint azok,akik a saját zsebükre,és a népük ellenére privatizálták az országot,és most ők akarják helyrehozni(dehogy)!! azt amit eddig elbaltáztak!
  Hazudnak feszt,már nincs egy szavahihető politikusunk,az ország még tovább süllyed,és ez a szemét banda nem átall továbbra is lopni,hazudni,mikor a végórában vagyunk!
  A migráns válságra sem az EU-nak,sem az Orbán-sleppnek nincs reális válasza,de neked sincs!
  És most mihez kezdünk,hogy elbukott a referendum?!Mert a kérdés most igazán nyitott,szerintem mind a fidesznek,mint a langyos ellenzékének el kell húzni a politikából,és azon töprengeni,hogy hogyan is számoljanak el a múlttal,az ország vagyonával,és az ország ideológiai,és gazdasági tönkretételével!
  Fel kellene már ébredni,mer szól a kakas már,és nem mindegy,hogy vérvörös hajnalt idéz,vagy józan ébredést!

  • ... szerint:

   Csípem az ilyen faszkalap megmondóembereket mint amilyen te is vagy, ráadásul próbálod megmagyarázni azt, amihez neked sincs fingod sem!
   Akkor hogyan legyen tovább okos tudálékos megmondóember?
   Játszod itt az agyadat egy féloldalon keresztül a semmiről , holott újat nem tudsz mondani csak szórod a süketelést, hogy legyen mit olvasni eltöltve a drága időt!
   Ha már az “EU-nak sem, az Orbán sleppnek sem, és nekem sincsenek válaszaim”, akkor gondolom mint “Bal-Rad biztonságpolitikai szakértőnek “neked bizonyára van! Gyerünk a farbával!
   Egyáltalán nem elbukott a referendum, mert veled ellentétben okos barátom hárommillió ember szavazott arra , hogy NEM! Tehát ezen emberek nem juthatnak a közeledbe sem ugye? Mindenki hülye.
   Mert te tudod a tutit!. Pályát tévesztettél bakker!
   És nem a Fidesznek kell elhúzni a politikából, hanem neked a hülyeségeddel, mert ha ezek most elhúznak előfordul, hogy rövid időn belül arról fogunk olvasni a szennylapokban, hogy huzatos lett a segged, egy pár afgán miatt!..

   • Ez van. szerint:

    “istván” kommentellőnek 100%-ban igaza van és helyesen itéli meg akialakult helyzetet. Minden tisztességes józan ember
    minden sorával egyetért.
    Vele ellentétben Ön, tiszteletet nem érdemlő “…szerint” csak
    arról ad bizonyítékot /trágár hangon/ hogy primitívsége miatt
    egyáltalán nem érti a kialakult helyzetet
    Az Ön által leírtakkal érdemtelenség miatt nem kívánok vitába
    szállni, ez már elmeorvosi ellátást igényel.

    Ha még megérti amit írok, NAGYON SZÉGYELJE MAGÁT
    és tűnjön el erről az oldalról!

    • ... szerint:

     No! Akkor végre egy igazi hozzászólás!
     Tehát Estván kommentelőnek maximálisan igaza van! Bravó!
     Tehát a kialakult helyzetet te érted csak ecsém!
     Ráadásul nem is akarsz vitába szálni, mert elmeorvoshoz szándékozol menni! Hagyd a fenébe maradj csak elcseszed a napjukat. Vitázni meg tényleg ne vitázz, mert akkor elcseszed az enyémet is, meg még sok másét is pesta!..

  • egy paraszt szerint:

   Szerencse, hogy vannak még tisztán látók.

   Hát ezen a bűvésztrükkön is túl vagyunk és jó a bűvész, mert azt sem vettük észre, hogy mi volt a trükk!

   • ... szerint:

    Tisztánlátók? Paraszt! Nem szakadt rád otthon a putri mennyezete? A fasznak jár a pampulád ha csak rébuszokban hányod ide a nagy semmit!
    No mi volt a trükk nagy paraszt? Vagy mi a megoldás Magyarországon? Áruld már el várjuk nagy érdeklődéssel a továbbiakban a nemzet boldogulása szempontjából főképpen!…

 4. Nemo szerint:

  Én meg szégyennek tartom, hogy nem mentek el szavazni az emberek, vagy ha elmentek akkor érvénytelen szavazatokat adtak le. Ez minősíti őket, aki nem élt a választójogával meg sem érdemli! Nem kell egyetérteni a nemmel, de nincs vér a pucájában beikszelni az az igent. Ezek nekem jogaim vannak , kötelességeim, az meg micsoda fotelharcosok?

  Ezért lesz ez az ország egyre kisebb és kisebb…

  Az EU-ban meg olyan javaslatok is vannak, hogy telepítsünk be migránsokat országokba és azokon a területeken saját törvényeik legyenek és önálló “álmaként” működjenek. Ezek a javaslatok mik, ha nem egy nemzetállam belülről jövő megbontása? Svédországgal kapcsolatban volt egy ilyen javaslat..majd megkeresem…

  • egy paraszt szerint:

   Tudod itt az a bukta, hogy még az érvénytelen szavazatból sem lett elég sok ahhoz, hogy érvényes legyen a szavazás!

   Gondolod, hogy a svéd, német stb. átlagembert megkérdezték?
   Mint ahogy a történelem folyamán máskor se.

   Közeledünk ahhoz az állapothoz, amikor a “világ-háttérhatalomtól” maguk az állampolgárok fogják kérni szabadságjogaik megkurtítását a személyes biztonságuk érdekében.
   Ez a megállapítás nem újkeletű, már több mint 15 éve elemezgették az értelmesebbek, csak most már a megvalósítás szakaszába léptünk.
   A gyengébb képességűeknek pedig még csak most kezd leesni vagy még most sem.
   Hajrá összeesküvéselmélet!

   • ... szerint:

    Paraszt! Ezek mind rébuszok, és lózungok!
    Se eleje, se vége! Altenatívát nem tudsz felmutatni, csak süketelsz folyamatosan. Elképzelésed sincs, és nem is lehet, mivel egy fiatal harcos vagy, aki a frusztrációjából adódó komplexusait itt próbálja orvosolni, ami semmi értelmeset nem kínál a jövő szempontjából!
    Az odáig nagyon helyes, hogy elvbarátod mellett otthonodban alsógatyában nedvesedő golyókkal, mellszélességgel kiállva kiizzadod magadból a nagy semmit, de ha valami értelmeset böfögnél a megoldásról, akkor azt továbbítani fogjuk az illetékesek felé nick név megjelöléssel! Hát ha a következő lovagi cím tulajdonosa te leszel a jövő kárpátok géniuszára amúgy is nagy szükség van!…

 5. Fergeteg11 szerint:

  Elég egyértelmű a következő lépés. Orbán számításait sikerült keresztülhúzni, a fidesz- és jobbikkatonák – egyéb szavazókkal – pedig terv szerint hozták a nemeket, sőt még a rossz nyelvek sem kezdhetik ki őket, hiszen a nem fidesznyikek sem kerültek egy platformra az ellenzék többi részével. Ez így jó. Majd ha lehiggadnak a kedélyek, a Jobbik szimpatizánsai utánajárnak annak is, miért nem kampányolt komolyan a párt a népszavazás mellett (valami racionális oka biztosan van). Most lehet a Fidesz hazugságait ellene fordítani, hibáztatni (a semmiért). Ha nyert volna (érvényes népszavazás), akkor ő arat le mindent, és nagy eséllyel az ő elképzelései valósulnak meg, miközben a “jó” migránsok lassan, de biztosan pozitív elbírálásban részesülnének, a béka alatt pedig tovább melegedne a víz (de így is fog, efelől ne legyenek kétségeink). Most egy tervezett törvénymódosításhoz, ha az az Alaptörvény, kelleni fog a Jobbik támogatása. Itt az ideje a radikális párt kiegészítéseinek, amelyeket egyébként sokkal nehezebb lenne kieszközölni, mert a Fidesz a győztes pozíciójából árulózhatná a Jobbikot, ha az ellenáll a “plebejusok” eredeti elképzeléseinek. Persze arra nézve, hogy mennyit fog érni ez az EU “magasabbrendű” szabályozásaival szemben, Navracsics már elmondott egyet s mást: “Navracsics Tibor uniós biztos szerint sem a kérdésnek, sem a népszavazásnak nem lesz jogi következménye, ezért egyre sürgetőbb, hogy a Fidesz végre elárulja, mi a követező lépésük a referendum után, függetlenül attól, hogy érvényes lesz-e.” /Jobbik.hu-n: Lesz-e következménye a népszavazásnak, vagy sem?/
  Mind a Fidesz, mind a Jobbik, mind mások, akik a nemek (és a részvétel) mögé álltak, hangsúlyozzák az eredmény hatását a brüsszeli politikára. Sokszor úgy tűnik, mintha egy érvénytelen, bár amúgy elsöprő arányban egyértelmű népszavazást automatikusan egy érvényes, többségi igenes népszavazással helyeznének egy polcra. Ez rossz hozzáállás, és nincs semmi alapja, nem más, mint az ellenség retorikájának átvétele. Rossz vesztesek viselkednek így, nem a nyertesek (vagy azok, akik a Fidesz hazugságait ellene kívánják felhasználni a kommunikációban). Orbán most a tizen-akárhány milliárdos zakó zsebébe kapott egy pogácsát. Nem olyan nagyot, mint szerette volna, de elegendőt. A csaták, ahogy eddig is, csak rajta (de ez naivitás), vagy az EU szabályainak való alárendelődése esetén rajta és ellenfelein múlnak. A kormányzati álláspont “sziklaszilárd”, amit a kőkemény önérdek mellett eddig kb. egymillió választópolgárra lehetett építeni a Nemzeti Konzultáció miatt, és ezt most megnövelték kb. hárommillióra, ráadásul tudható, hogy akik nem mentek el szavazni, azoknak egy jelentős része (velük együtt valószínűleg bőven meglett volna az érvényességi küszöb) értelmetlennek látta az egészet, vagy Orbán további hatalmi törekvéseitől tartott, és azért nem ment, pedig akár igennel is szavazhatott volna. Elsöprő tehát a migránsellenes hangulat, amit az olcsóbb közvéleménykutatások is alátámasztanak. Lehet harcolni a szuverenitásért ebben a kérdésben, ami mondjuk azokat továbbra sem nyugtatja meg, akik egyáltalán nem akarnak “betelepítést”. Hiszen az eredmény, népszavazás ide vagy oda, egyáltalán nem biztos, amíg “Európában” vagyunk.

  • egy paraszt szerint:

   Ez perfektli,
   csak lesznek akiknek értelmezési problémájuk akad!
   És igaz az egy a jelszó egy a tábor már akkor is bukta volt, mert egy a bableves és még egy a sör ami sokakat táborba szólított, de ahogy egy országgyűlési választáson sikeresen mozgósították szegényebb sorban élő hátrányos helyzetű honfitársainkat is a fideszesek egzisztenciális érdekükben ,
   most az ország és népe érdekében feltűnő az az arrogáns magabiztosság, ami ezt most nem kényszerítette ki.

   Pedig ha csak az ellenzéknek is juttatnak egypár garast a bőséges választási apanázsból, talán mégha több igenekkel is , de meg lehetett volna az érvényesség!
   Hát ez egy újabb pökhendi-öntelt elbizakodottság szomorú következménye!

   • joz szerint:

    Ez hülyeség! Egy parlamenten kívüli, tagság nélküli “pártnak” (Kétfarkú Kutya Párt) többszáz milliója ment el a kampányra. Honnan? És pont a ballib ellenzéknek ne lettek volna forrásai??? Miért nem kértek a milliárdos elvtársaktól (pl. Kapolyi elvtárs) vagy a külföldi “civil” támogatóktól??
    Egyszerűen egy gyáva szarok, akik nem mertek kiállni a véleményükkel a társadalom elé!!!! Ahányan vannak annyi féle véleményt mondtak. Így utólag bármit letagadhatnak.

    • egy paraszt szerint:

     Micsoda fantörpikusság!
     Ugyan má. a führer, a bandzsa, a szíjas petike, tonyóka és a többi fijúk mennyit áldoztak a magánvagyonukból? Jobb esetben csak újabb néhány milliárdocskát nyúlhattak ki ebből is.
     Ennek tükrében várd el az ellenzéki mágnások adakozását, hogy királyunkat kisegítsék.

     Mondd! Érzékeled egyáltalán miről beszélsz?

 6. honfi szerint:

  Itt ütött vissza a külföldön tartózkodók mesterséges akadályoztatása azzal, hogy nem szavazhatnak levélben.
  Simán meg lehetett volna az érvényesség.
  Ráadásul az unió is alkotmányellenesnek itélte ezt a gyakorlatot.

  • Sub Zero szerint:

   Szerintem is hagyni kellett volna őket szavazni. Már csak azért is mert személyes tapasztalataik vannak a multikultiról. Nem szavazat tőlük is több jött volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.